Wpisy 2 261 833 – 2 261 932
1 lutego 2015 19:52 → 1 lutego 2015 21:22, 100 wpisów
dzięki jacun czytam własnie,sporo tego no i powiem cos w tym kurna olek jest
snopek szczegolnie przeczytaj post na koncu przedostatni z godziny 18:24
Czytałem kilka postów "wezwanie"Jeżeli producent danego programu zastrzega sobie powielanie i przekazywanie produktów,winien je
zabezpieczyć kodem,jeżeli Pasko by złamał kod i powielał,to w świetle prawa jest przestępcą.Jak mi wiadomo kontakty między TS-em a Pasko w tym temacie były,to gdzie tu podstawa do oskarżenia do popełnienia przestępstwa
zabezpieczyć kodem,jeżeli Pasko by złamał kod i powielał,to w świetle prawa jest przestępcą.Jak mi wiadomo kontakty między TS-em a Pasko w tym temacie były,to gdzie tu podstawa do oskarżenia do popełnienia przestępstwa
Oglądaliście jak nasi dzielni odbierali medale ?
czy nie mozecie wszyscy powstrzymac sie z tydzień i nie wysłać zadnego kuponu lotka i nie kupic ani jednej zdrapki??? Niech chłopaczki z biura TS wykupują swoje towary. Nie dośc, że nie dają wygrac to jeszcze mają jakies anse do strony Pasko. Przeciez Pasko za darmo im robi reklamę....ale z drugiej strony jesli TS tak sie walczy o "swoje" to znaczy, że pada na pysk....podejrzewam bankructwo wkrótce
Możecie powiedzieć że jestem miękki beksa ale co tam wzruszyłem się jak były petardy a wy ?
No nie mów krzysiek, ze popłakałes sie......
Krzysztof jak były petardy to nie...ale na hymnie się wzruszyłam....
a słyszałeś kiedykolwiek żeby jakiś TOTALIZATOR zbankrutował ???
siemka
i co w tym złego mrówa? też miałem łzy w oczach i się tego nie wstydzę
Po prostu łza się w oku zakręciła a co ? Ciekawe jak ja bym grał ? Znaczy jak grałem w gimnazjum na W-F jako bramkarz ładnie broniłem i rzucałem się ja lew nauczyciel mnie chwalił.
BRAWO ZGRYWUSIE BO DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ I CHOĆ PEWNIE CZĘSTO MÓWIĘ I PISZĘ GŁUPOTY TO W TEJ KWESTII SIĘ ZE MNĄ ZGODZICIE ?
O jeny nie miałem wielkimi literami przepraszam emocje chyba nie będzie kary ?
Jak wygrane
powtórka to już nie to samo co live tym bardziej jak się wynik zna
a gdzie nagrody indywidualne ?
czy relacja dalej jest czy już po ?
Pasko TS się czepia,bo wytykamy im wszystkie błędy i oszustwa i to TS
donosi na twoją stronę do Urzędu Skarbowego
donosi na twoją stronę do Urzędu Skarbowego
Nagroda się należy przynajmniej trzem Polakom Michałowi Jureckiemu i Kamilowi Syprzakowi a i Szyba nagroda debiut !!!
wódka mi się skończyła,
a rano muszę się stawić w szpitalu psychiatrycznym
a rano muszę się stawić w szpitalu psychiatrycznym
TS da wygrać czy nie
Ja jeszcze mamm wódkę tylko juro do pracy
profesor1980Nie da ci wygrać,bo już się kasą podzielili a dla
graczy ma ochłapy
graczy ma ochłapy
brajan....święta racja
Ale brawa piękne zakończenie mistrzostw organizacyjnie szóstka trochę co wam te zamkniecie przypominało na koniec ? Pytanie dla spostrzegawczych.
A teraz pokazują jak rozpętałem II wojnę światową i jak we Francji jest Franciszek !!!
Krzysztof Ty jak mniemam interesujesz się sytuacją gospodarczą kraju i ogólnie polityką więc przełącz na Info na program "Bez retuszu"...
A co tam ***ą ?
Gadają za bzdury znowu a co znowu źle znowu coś tam weź przestań w takim momencie.
Krzysztof wygląda na to ze w najblizszych dniach w Polsce będzie miała miejsce fala strajków...
gaja a kto znowu górnicy ?
Krzysztof załóż związek zawodowy w przedszkolu twojego wuja...tak się moze zacząc nietuzinkowa kariera polityczna......
Krzysztof: górnicy, kolejarze, rolnicy, pracownicy Poczty Polskiej, nauczyciele...
znikam, Krzysztof ciekawie się rozmawia ale tempus fugit a ja jestem w lesie z pewnymi sprawami..na własne zreszta zyczenie...
gaja to co prawie wszyscy jutro strajkują ?
To co w przedszkolu też strajk i a dzieci razem z nami ?
ten artykuł od Ts to znak
że szpiedzy z owej spółki czytają chat
i (dobre)opinie na swwój temat
3mam za rychłe bankructwo ....
zauważcie, że strajkują ludzie zatrudnieni w najgorszych, od lat ledwo pikających dziedzinach zycia...do tego towarzystwa co wyliczyła gaja dodam jeszcze słuzbę zdrowia....Szkoda gadać
z TS cos nie tak, skoro tak nerwowo reaguje. Ja tam od pazdziernika nie wysyłam kuponów. Juz wybudowałam stadiony i orliki, wystarczy chyba. I nic nie wygrałam....
Panie Pasko niech się Pan nie denerwuje....jesteśmy i tak z Panem. Będzie dobrze
nie wysyłaj oluś...pies ich je...ał, niech sami grają.
A co gdzie pan Pasko tłumaczy się gdzieś ?
Chodzi o to że nie było podanych tych 11 miejsc wygranych w Mini Lotto ?
Nie od dzis wiadomo ze cale losowanie jest ustawione przez komputer tak aby wyplacic jak najmniejsza ilosc pieniedzy . W dzisiejszych czasach siedzacy w studio informatycy i mega komputery o ogromnej mocy obliczeniowej potrzebuja doslownie 5 minut aby ustawic dane liczby . Zadna filozofia , tuz po zamknieciu kolektor nastepuje obliczenie ktore daje kombinacje cyfr ktore maja byc wylosowane , maszyna jest tak skonstruowana i kule sa odpowiednio zaprogramowane aby zostay wylosowane .Pozostaje tylko cud aby wygrac
a to poczytaj kilkanascie wpisów wyżej....znow wraca akcja TS kontra nasza strona i Pasko. Zaczynaja padać i chłopaki szukają pieniędzy...Ja czasami zastanawiam się, czy te główne wygrane to naprawde padają...
ludzie grajta kasiury nie oszczędzajta , olus podaje że grozi TSowi plajta a więc do dzieła i grajta - dotyczy tych co mają nadmiar kasy
w***iaja sie, bo pasko pisze ile to tysięcy kuponow wysłano.....czesto to jest ponad 300 tys. a wygrane np.: MM 1 x 5 z 5, 8 wygranych 4 z 4 itd....
krasnalka
nie czytałaś jeszcze tego?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4526
nie czytałaś jeszcze tego?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4526
tam piszą, ze ta strona jest dla TS konkurencją. Ja się pytam jaką?: przeciez my nie obstawiamy zakładów zadnych, nie inwestujemy pieniędzy...coś im sie po***iło. Nerwowe pisemka...oj nerwowe. Pewnie groża im wywalenie z lukratywnych posadek. Niech ogranicza swoje wydatki. A strona Pasko tylko im napędza graczy, wiec nie rozumiem jak mozna zabijac kurę, co znosi złote jajka????