Wpisy 2 261 768 – 2 261 867
1 lutego 2015 19:24 → 1 lutego 2015 20:31, 100 wpisów
Przyjaciółka z kolektury sprzedała dwie paczki zdrapek po 2zł i było tylko 2x2zł 1x 6zł macie przykład gwarancji,obiecanej przez TS-a
Tak czytałem i gówno z tego TS powinien jeszcze płacić.za.reklame.dla.Janusza
strona ts jest do bani
strona ts jest do bani
Mało tego dzikus sam wysłałem naście maila do ts z.protestem ale pluć świni w oczy to gada deszcz pada .Żadnej odpowiedzi gnoju nie dali ts to POLSKI podmiot.
Dzikus szkoda nerw.nie obrażamy się bo nie warto pozdrawiam wyluzujmy
no dobra Ty uważasz,że TS powinien płacić Pasko,
a ja uważam,że to jest atak na multipasko
i Totalizatorowi ta strona nie pasuję
a ja uważam,że to jest atak na multipasko
i Totalizatorowi ta strona nie pasuję
czytajac to "wezwanie", rozumiem wszystko, prócz 3 akapitu
przeciwż wszyscy wiedzą, że nagrani i wyniki lecą ze strony lotto.pl, wiec jaka konkurencja? Przecież tam nawet reklam nie ma a Pasko nie ma właśnej loterii
przeciwż wszyscy wiedzą, że nagrani i wyniki lecą ze strony lotto.pl, wiec jaka konkurencja? Przecież tam nawet reklam nie ma a Pasko nie ma właśnej loterii
racja, że oni to produkują, wiec t jest ich, ale to nei jest kodowane, czy coś, wiec jakby nie rozumiem. Moze te archiwalne powinien tez usunąć Pasko, bo to tez jest ich, ale gdzie to mozna oglądnąc w TS...nie ma zasady jawnosci i transparentnosci. tam nawet ne ma neisortowych wynikow...nic nei ma. Nawet aktualonych prezenterów
Jak TS się uprze,to będzie Pasko miał trochę problemów,bo na powielanie
musi być zgoda producenta
musi być zgoda producenta
Wypijmy za drzewa.. Z których będa nasze trumny, niech rosną jak najdłużej!
Aż mi tak się wzruszyłem tą ceremonią-niech każdy zapamięta te słowa małego arabka
Bo ja powiem tyle,ze tamte w tym Katarze to strasznie się pocą i muszą ręczniki na łbach nosić, bo im pot na ocyska się wlewa, muzułmany ...lone,
Choć wódka gubi narody, pojedyńczym ludziom nie wyżądza szkody,więc cyk panie panowie
Tak nawiązując do strajku Grega to,
Ja przypuszczam,że ta akcja skierowana jest przeciw Lottoland, oni bazują na wynikach totalizatora a są bukmacherką i podbierają klientów. A ktoś tam, co nie ma pojęcia czym się zajmuje strona multipasko i itp. serwisy , powysyłał jak leci groźby prawne do wszystkich , którzy mają coś wspólnego z grami,wynikami statystykami.
Ja przypuszczam,że ta akcja skierowana jest przeciw Lottoland, oni bazują na wynikach totalizatora a są bukmacherką i podbierają klientów. A ktoś tam, co nie ma pojęcia czym się zajmuje strona multipasko i itp. serwisy , powysyłał jak leci groźby prawne do wszystkich , którzy mają coś wspólnego z grami,wynikami statystykami.
kondi,my to mamy język cięty,a jak kropniemy kilka głębszych,to nie przegadasz
nie bede pisał, jakich słow sie córka nauczyla podczas tych 2 meczów
Dionicos lottoland bazuje tak jak Janusz
wygrasz w Lottoland odbierasz kasę bez kary naszej ustawy.
wygrasz w Lottoland odbierasz kasę bez kary naszej ustawy.
Życie jest jak szachy... albo posuwasz królową, albo bijesz konia...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4529 masz snopek,to o tym Ci mowilem
dzięki jacun czytam własnie,sporo tego no i powiem cos w tym kurna olek jest
snopek szczegolnie przeczytaj post na koncu przedostatni z godziny 18:24
Czytałem kilka postów "wezwanie"Jeżeli producent danego programu zastrzega sobie powielanie i przekazywanie produktów,winien je
zabezpieczyć kodem,jeżeli Pasko by złamał kod i powielał,to w świetle prawa jest przestępcą.Jak mi wiadomo kontakty między TS-em a Pasko w tym temacie były,to gdzie tu podstawa do oskarżenia do popełnienia przestępstwa
zabezpieczyć kodem,jeżeli Pasko by złamał kod i powielał,to w świetle prawa jest przestępcą.Jak mi wiadomo kontakty między TS-em a Pasko w tym temacie były,to gdzie tu podstawa do oskarżenia do popełnienia przestępstwa
Oglądaliście jak nasi dzielni odbierali medale ?
czy nie mozecie wszyscy powstrzymac sie z tydzień i nie wysłać zadnego kuponu lotka i nie kupic ani jednej zdrapki??? Niech chłopaczki z biura TS wykupują swoje towary. Nie dośc, że nie dają wygrac to jeszcze mają jakies anse do strony Pasko. Przeciez Pasko za darmo im robi reklamę....ale z drugiej strony jesli TS tak sie walczy o "swoje" to znaczy, że pada na pysk....podejrzewam bankructwo wkrótce
Możecie powiedzieć że jestem miękki beksa ale co tam wzruszyłem się jak były petardy a wy ?
No nie mów krzysiek, ze popłakałes sie......
Krzysztof jak były petardy to nie...ale na hymnie się wzruszyłam....
a słyszałeś kiedykolwiek żeby jakiś TOTALIZATOR zbankrutował ???
siemka
i co w tym złego mrówa? też miałem łzy w oczach i się tego nie wstydzę
Po prostu łza się w oku zakręciła a co ? Ciekawe jak ja bym grał ? Znaczy jak grałem w gimnazjum na W-F jako bramkarz ładnie broniłem i rzucałem się ja lew nauczyciel mnie chwalił.
BRAWO ZGRYWUSIE BO DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ I CHOĆ PEWNIE CZĘSTO MÓWIĘ I PISZĘ GŁUPOTY TO W TEJ KWESTII SIĘ ZE MNĄ ZGODZICIE ?
O jeny nie miałem wielkimi literami przepraszam emocje chyba nie będzie kary ?
Jak wygrane
powtórka to już nie to samo co live tym bardziej jak się wynik zna
a gdzie nagrody indywidualne ?
czy relacja dalej jest czy już po ?
Pasko TS się czepia,bo wytykamy im wszystkie błędy i oszustwa i to TS
donosi na twoją stronę do Urzędu Skarbowego
donosi na twoją stronę do Urzędu Skarbowego
Nagroda się należy przynajmniej trzem Polakom Michałowi Jureckiemu i Kamilowi Syprzakowi a i Szyba nagroda debiut !!!
wódka mi się skończyła,
a rano muszę się stawić w szpitalu psychiatrycznym
a rano muszę się stawić w szpitalu psychiatrycznym
TS da wygrać czy nie