Wpisy 2 261 213 – 2 261 312
1 lutego 2015 11:07 → 1 lutego 2015 12:03, 100 wpisów
Postawiliście kasę na coś u bukmachera dobre kursy na piłkę ręczną zobaczcie sami. https://sports.bwin.com/pl/sports#sportId=16
Wczoraj miałem w Lotto i Lotto Plus 1/6 a wy ?
fiola dodaj do tego 74 15 i masz zestawik na 2 los...
O 14:00 Polacy grają i walczą z Hiszpanami o brązowe medale chłopaki dadzą radę ja w nich wieże a wy ? A mistrzem oczywiście zostanie Katar bo w grę wiecie co wchodzi ?
isia....no tak ale to co mi sie sniło w niedzielę to wchodziło w czwartek lub w piątek
mnie się cos kojarzy szukac 66 ??? niewiele pamietam...
A po emocjach piłkarzy ręcznych przyjdzie czas na zawody PŚ w skokach narciarskich i oby Stoch udowodnił w jak wysokiej jest formie bo stawiam że wygra znowu a według was ?
A ja śniłem o: rozstajnych drogach i skrzyżowaniach dróg,na każdej rogatce była liczba,a było ich 7em:7,17,31,37,57,67,77
Ale jeszcze mam ważny kupon na następne losowanie Lotto i Lotto Plus a wy macie jakieś sposoby na liczby i ile najwięcej w życiu trafiliście i czemu nikt ze mną nie pisze ?
Brjan ie grasz???
53,61
zgrywus 10
islaOd kilku dni,przymierzam się do gier światowych,poprzez
Anglię i Irlandię,mam tam rodzinę
Anglię i Irlandię,mam tam rodzinę
Brjan a przeca ci dobrze szło???
witam -nie no niezła wy...jebka w kosmos -jest tam zdrapek?albo jakiś znawca zdrapek -wczoraj w neonowe 9 miałe osiem 9 i jedną 8 -oczywiście wygrane były po 2 zeta -jeno pole 5 zeta -a 8 przegrana 69ttys999-mi sie uzbierało 19 zeta -ale o ziwo ziś poszłem po grać multi i zdrapki nie było neonówek 9 wziąłem super 7 i co...mam wszystkie 7 siódemek na losie wprawdzie wszystkie czarne ale ....chyba same 2 zł nie będziepierwsze wie to 2 zeta zaraz alej poodkrywam ale to by było ..ciu...stwo jakby same 2 zł za
az się boję dalej drapać...żeby samych 2zł nie było ,ale chyba tak niema-teraz 3 pomalutku zdrapie
Według was które miejsce zajmę na koniec sezonu w F1 ?
I mam UFC które pożyczyłem od kolegi bo chcemy się zmierzyć w bezpośredniej konfrontacji a ja grałem ale Fight Night Champion czyli n\boks i dobrze mi szło.
Czemu mnie ignorujecie ?
Mam już nigdy nie pojawić się na stronie ?
Widzę że moje teksty już na was nie działają.
teraz większość szykuje niedzielny obiad więc więcej zrozumienia
to który będę na koniec sezonu F1 pisać propozycje ?
Dobra do matematyki trzeba wracać bo matura znowu będzie oblana i co wtedy inni powiedzą na 5 podejście ?
BO W ŻYCIU TRZEBA STAWIAĆ SOBIE WYSOKO POPRZECZKĘ WALCZYĆ DO KOŃCA I NIE PODDAWAĆ SIĘ MOJE MOTTO ŻYCIOWE !!!
TERAZ MAM CIĄGI DO PRZEROBIENIA.
życie płynie a znim nabywamy doświadczenia i często zmieniamy podejście do wielu spraw........więc krzysiu głowa do góry itd..
Tak odpowiedzą inni, gdy nie zdasz matury:
----->> Żeś głąb i legat.
.............................
----->> Żeś głąb i legat.
.............................
Nie chciałem przepraszam to nie świadomie ale pan Janusz lubi chyba mnie i nie będzie konsekwencji ?
A w UFC wygram z kolegą ?
Cały kraj ???
...zaczynam sie wq...rwiać 4 pole i 2 zeta-mogą wszystkie dać ..2 zeta chyba nie?
A jak nie daj Boże będę mieć może awarię bolidu i przegram i zostanę drugi to co wtedy ?
krzychu pamiętaj stare przysłowie pszczół mówi twardym trzeba być nie miętkim
Krzysiek:
Po 30 niezdanych egzaminach otrzymasz maturę za ... wytrwałość.
................................................
Po 30 niezdanych egzaminach otrzymasz maturę za ... wytrwałość.
................................................
...nie mogą być na losie same ..2 zł?????bo mam wszystkie pola wygrane
qu...rwa piąte 2 zł ...jeszcze tylko 2 pola -no qur...a co jest????????/
nad zdrapkami też nie, bo.widzimy jak to wpływa źle na emocje na przykładzie Paula
Dzisiaj buszuje słoneczko.. .
...............................
...............................