Wpisy 2 260 897 – 2 260 996
1 lutego 2015 05:08 → 1 lutego 2015 08:20, 100 wpisów
teraz zawodowcy się włączą do gry znam takich co w takiej sytułacji wysyłają najmniej za 1000 zł; i więcej też robią ci co mają kasiurę
dzisiaj obstawiałabym chyba 2-gą 40-tkędużo liczb było z 1-wszej wczoraj
tak sztuka jest trafić na jednym , u mnie ci co mają fabryczki mebli i wysyłają za dużą kasę pochwalił mi się że wysłał za 2000 zł ; i nawet trójki nie miał i nie było mu żal że tyle stracił
lewy....moim zdaniem to głupota wysyłać za tyle kasiory, no ale jak ktoś nie wie co z nią zrobić to niech wysyła
są tacy co mają nadmiar kasiory , muszę powiedzieć żeby wysyłali za 10000 zł ; będą mieli większą szanse na wygrane
krasnalka nie chrap tak mocno bo fiolka mówi że chrapiesz tak że u niej spadł śnieg z dachu
Krasnalka Wstawaj kto rano wstaje temu TS kasę daje
Fiolka była z ranka i m n ie nie obudziła
Fiolka była z ranka i m n ie nie obudziła
Zakładam fundacje wykorzystanych finansowo przez tsa .
Chętni do pomocy mogą stać SMS o treści pomagam przegranym koszt 1.24 z.vat
Chętni do pomocy mogą stać SMS o treści pomagam przegranym koszt 1.24 z.vat
Dziękujemy za pierwsze.smsy o i pan z.wawy oooo.poseł 5000.zł darczyńcy ma Pan mój głos.na Prezydenta ma pan jeszcze kolegów z partii proszę ich o wsparcie
Bolek witaj do fundacji brakuje mi 2 go prezesa godzisz się zobacz w takim typie to my olejem tsa fundacja nas utrzyma
P 29 klony i debili się ignoruje robie to samo z tobą nie pisz do mni i o mnie bo obelgami cię obstawie Wawelu ok.
Julian nigdy więcej tak nie pisz to grozi odbiciem ci twojej mordki i po co świat jest mały .aby już taki mądry z Wawy i popłakał a namiary na ciebie nie problem aj pi pokaże także uważaj.
powiedziałem, pisz po polsku... jeśli nie potrafisz, weź tłumacza..
Może ta dyskusja poszła.za.daleko obrażamy się.niepotrzebnie o muj sen a taki był.
chmmmmmmmm... a jednak posiadasz jakieś szare komórki, pozdrawiam i 3mam kciuki za Twoje powodzenia
kurna belans nie było mnie tydzien i już sie kłócą...panów grega i p29 prosze nie zasmiecac obróbki
mam grype i prosze mnie nie wkurzac bo wiecie co potrafi zła kobitka...
ech.... z człowiekiem zawsze się dogadasz, a z burakiem ... jak widać powyżej... i powiedz mi, jak córka się na te forum zapatruje (wyimaginowana)
Isla zdrówka i nie denerwuj się
p29 to uj i wikerwia każdego debil.
p29 to uj i wikerwia każdego debil.
widze ze p29 to niezły przyjemniaczek a taka ma ładne cyferki nigdy bym nie podejrzewała...
jackwarku chodż
widze ze gerdi się roszalała cza sie wziąć do roboty...
hahahahaha, greg startuj, to może do poniedziałku wylądujesz w Krakowie hahahahaha
greguniu a coście ostatnio wygrali z Aneczką???
jackwarku nie ma sprawy...
Isla nie gram od momentu emaila do Pasko od tsa gram w euro Milions ze szwagrem w UK w piątek mieliśmy 3 około.8 funtów.
Greg nie wiem o co biega nie było mnie tu troche a co???
krasnalko żyjesz?
Greg ja pytam o Pasko co za meil???
Pasko dostał od prawnika TSa @ by zaprzestał transmisji , podawania wyników , używania nazw gier , jednym słowem zosatawił tylko chat