Wpisy 2 260 768 – 2 260 867
31 stycznia 2015 22:13 → 31 stycznia 2015 23:49, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 730 000 zł
EstyMy zaraz Ci wrzucę. Te są wskazane wg danych jutrzejszego dnia w kalendarzu majów
1263,10 za 4/5 w mini
Kumulacja Lotto: 17 000 000 zł
bolek
EstyMy Twoje zdrapki na rok 2015 niestety póki co tylko te które wg TS są obecnie w sprzedaży to : Kasa na życie - Xingo - Czarna Perła. Twoją szczęśliwą zdrapką powinna też być ta nowa wypuszczana 12 lutego ( pod warunkiem, że nie zmienią terminu emisji) "Kocham Cię"
EstyMy Twoje zdrapki na rok 2015 niestety póki co tylko te które wg TS są obecnie w sprzedaży to : Kasa na życie - Xingo - Czarna Perła. Twoją szczęśliwą zdrapką powinna też być ta nowa wypuszczana 12 lutego ( pod warunkiem, że nie zmienią terminu emisji) "Kocham Cię"
roninr niestety moje metody dotyczą raczej dni gdy warto zagrać a typowane nimi liczby nie sprawdziły się więc nie tracę czasu na ich szukanie. Po prostu jak jest dobry dzień albo gram stałymi zestawami, na które wygrałam coś wiecej niż 2 zł, popełniam spontana kierując się intuicją lub po prostu puszczam chybika.
jack jak jestes albo widzisz moj wpis to moj nr telefonu 604 628 699
bolek31 bo niestety koleżanka EstaMy z racji podanej daty urodzenia jest w tym roku znakiem (kinem) Białego Psa a ten ma akurat te zdrapki przypisane. Niestety są też takie kinu które w ogole nie mają "własnej" zdrapki a jedynie takie potencjalnie szczęśliwe
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Biały pies . Wiem już dlaczego biało-czarny kot rujnuje mój.portfel
wlasnie jest problem bo nie mam jego nr a mnie nie ma w tm jestem w warszawie juz na stale i nie mam jego nowego nr a on nie ma mojego nr nowego ;p tak wyszlo wlasnie
Lotto 1/6
Lotto Plus 1/6
Ale jeszcze kupon ważny na jedno losowanie o kumulacja ładnie już 17 000 000 zł ciekawe do ilu maksymalnie urośnie może idzie koło 30 000 000 bo długo takiej nie było ? A wy jak tam ?
Lotto Plus 1/6
Ale jeszcze kupon ważny na jedno losowanie o kumulacja ładnie już 17 000 000 zł ciekawe do ilu maksymalnie urośnie może idzie koło 30 000 000 bo długo takiej nie było ? A wy jak tam ?
bolek a jaka jest Twoja data urodzenia bo mi sie wydawało że jakoś w lipcu ???
Gaja
Gaja
bolek31 kin roczny tak, ale jak rozmawialiśmy to jeszcze nie wykombinowałam ostatecznej wersji mojego pomysłu z zdrapkami
Nic powtórzę liczby w dużego heh i se kupie 7 zdrapek po 1 zł, będę codziennie drapał 1
To dobranoc i aby w kolejnych losowaniach poszło o wiele lepiej ile trafiliście w Lotto i Lotto Plus a ktoś z was ogląda galę w Toruniu niedługo będzie walczyć Krzysztof Głowacki który jest bardzo blisko walki o mistrzostwo świata federacji WBO z Marco Huckiem.
Medea, zostawiłam Ci wiad. w KG, żeby nie robić tu tłoku, tumultu, chaosu i zamieszania.
A powiem Ci, że akurat te zdrapki lubię (oprócz Czarnej Perły, której nie znam)
A powiem Ci, że akurat te zdrapki lubię (oprócz Czarnej Perły, której nie znam)
Bolek ty jesteś Niebieski Wicher więc jutro jest ten sam kin jakby co. Twoje zdrapki z tych dostępnych na rynku to Super Lotek, Mała Czarna, Mała Czarna i Ciacho czyli wersja ekonomiczna
Mogą też przynieść Ci szczęście :
Stary Zodiak - Białe Zwierciadło
Szybkie100, Cash - Żółty Wojownik
Znajdziesz je wchodząc na metrykę wydawnictwa pulsar (wrzucic frazę do wyszukiwarki). Fajne jest to, ze te dni należą do cyklu 5 dni szczęśliwych dla Twojego kinu rocznego i cykl powtarza sie co 20 dni
Mogą też przynieść Ci szczęście :
Stary Zodiak - Białe Zwierciadło
Szybkie100, Cash - Żółty Wojownik
Znajdziesz je wchodząc na metrykę wydawnictwa pulsar (wrzucic frazę do wyszukiwarki). Fajne jest to, ze te dni należą do cyklu 5 dni szczęśliwych dla Twojego kinu rocznego i cykl powtarza sie co 20 dni
krysieńka jak Ci wskazywałam zdrapki to nie wiedziałam, ze nadal w sprzedaży jest stary Zodiak a on jest zdrapką Białego Zwierciadła. Diamentowa 7 sprzyja Ci ale tylko w dni białego zwierciadła albo białego wiatru (który jest dla niego kinem "zaprzyjaźnionym"
dzięki Medusia
jutro bedę szukać starego zodiaka bo u mnie go nie ma od bardzo dawna
jutro bedę szukać starego zodiaka bo u mnie go nie ma od bardzo dawna
Mój eksperyment dowiódł, że w klanie kinu urodzeniowego i rocznego a także w same dni tych kinów fajnie wychodzą zdrapki takiemu kinowi dedykowane Ale na zwrot lub drobny zysk można też liczyć kupując zdrapkę kinu dnia gdy nas na zdrapki najdzie
zalozcie sobie na fb grupe szklanej kuli szlonych wilkow,bialych kotow itp; a tu dajcie sobie na luz z tymi bzdurami
jeszcze mozecie dzonic do wrozbity macieja
marcinek36 sorry za rozmowy na chacie w nieinteresującym Cię temacie
Dobry wieczór
gonzaga
Ciekawe ile razy będę tłumaczyć, że w tym szaleństwie jest metoda Nie wróżę bo nie mam takich umiejętności. Sporo wiem o tych sprawach i dla rozrywki z tej wiedzy korzystam. Mi to służy ograniczeniu wydatków, bo grając w tylko wybrane dni mam mniej strat a o dziwo wygrane są choć na kolana nie rzucają
Ciekawe ile razy będę tłumaczyć, że w tym szaleństwie jest metoda Nie wróżę bo nie mam takich umiejętności. Sporo wiem o tych sprawach i dla rozrywki z tej wiedzy korzystam. Mi to służy ograniczeniu wydatków, bo grając w tylko wybrane dni mam mniej strat a o dziwo wygrane są choć na kolana nie rzucają
o ty moja
a ja to nic
a ja to nic
EstyMy
Tyle poszło 20-dziestek a ja nie nadał
Gonzaga
Swoją drogą, wydaje mi się, że sporo czasu już nie pisał na chacie. Z jakiś miesiąc ?
3 6 9
Idę się zabukrować na chwilę w mapkach a potem dalej
To ja się już z Państwem pożegnam. Dobrej zabawy i uciesznych snów!
To ja się już z Państwem pożegnam. Dobrej zabawy i uciesznych snów!