Wpisy 2 260 468 – 2 260 567
31 stycznia 2015 17:58 → 31 stycznia 2015 19:38, 100 wpisów
Witam was szkoda naszych że Kamil został zdyskwalifikowany choć nawet marzyłem o wygranej potem liczyłem jednak przed konkursem na miejsce na podium ale jutro Kamil wygra zobaczycie !!!
13 000 000 jak kumulacja i urośnie czy zostanie rozbita i ile macie zakładzików ?
Joker już padł śmiercią naturalną jeszcze zostało to gówno z którego mają największą korzyść
Powinna być jedna gra a nie jakieś tam zmioty,zdrapki i inne śmieci czy ktoś sprawdza co jest w tych zdrapkach pracuję w drukarni to wiem
trochę jest https://www.lotto.de/de/ergebnisse/lotto-6aus49/archiv.html
2 260 477. marek33 2015-01-31 (18:40)
Co to znaczy xD
....................................
lol
zaraz zada pytanie: co to znaczy lol
Co to znaczy xD
lol
zaraz zada pytanie: co to znaczy lol
http://sport.tvn24.pl/pilka-reczna,123/szmal-po-meczu-z-katarem-nie-zachowalem-sie-po-mesku,510955.html
cześć wszystkim
gdzie zniknął temat "wezwanie" na forum,
bo nie mogę znaleźć
gdzie zniknął temat "wezwanie" na forum,
bo nie mogę znaleźć
Jak wygram 13 000 000 zł to ................... zgadnijcie co ? A kolega u mnie był en sparingowy ale chwilę bo był u dziadka i zaszedł do mnie pokazał ten zatarty cylinder i rysę w środku bo nowy kupił.
A ma w F1 zostało jeszcze 7 wyścigów do końca mojego 7 sezonu mam 44 punkty przewagi na Hamiltonem i 130 nad kolegą z zespołu. Na 12 wyścigów 8 wygrałem. Jak stawiacie uda mi się zostać nowym mistrzem świata ?
A i tata przed chwilą wlał mi dwa kieliszki krupnika na zdrowie.
Tylko ciekawe jak zostanę tym mistrzem świata czy powiedzą o tym w TV ?
dzikus w czym mistrz świata chyba F1 przyszły ?
Godnie zastępuję naszego Roberta co w Lotusie w zespole w którym był pamiętacie chyba ?
Kiedy Kubica wróci do F1 ?
Idę na wiadomości 19:30 !!! TVP1 oglądacie ?
Wypijmy za drzewa.. Z których będa nasze trumny, niech rosną jak najdłużej! bronson
też mam zapisaną taką opcję i jestem dawcą narządów wszelakich no prawie
to może jeszczę napijmy się za kobiety...za konie i za tych którzy je dosiadają. dzięki bronson
Lubię Ferdka bo to jest rzeczywistość tylko wszyscy się wstydzą