Wpisy 2 260 319 – 2 260 418
31 stycznia 2015 13:33 → 31 stycznia 2015 15:21, 100 wpisów
Okazalo sie dzis ze stara edycja zodiaku jeszcze jest w sprzedazy co mi umklo.Ta edycja tej zdrapki jest zdrapka dedykowana Bialemu Zwierciadlu czyli dzisiejszemu dniowi
Wzielam wiec jedna taka zdraspke, krzyzowke z kawa oraz krzyzowke xl i na tym eksperyment sie zakonczyl na dzis bo Bitwy Morskiej ani Kopalni Diamentow nie udalo sie dostac. Wynik eksperymentu 20 zl stary zodiak a w pozostalych zwrot stawki
Wzielam wiec jedna taka zdraspke, krzyzowke z kawa oraz krzyzowke xl i na tym eksperyment sie zakonczyl na dzis bo Bitwy Morskiej ani Kopalni Diamentow nie udalo sie dostac. Wynik eksperymentu 20 zl stary zodiak a w pozostalych zwrot stawki
Medea
Witam
sypnie 40-stkami czy nie sypnie
Torsan
Torsan,staszek
Staszek dzis na tapecie 30-stki no i moze byc duzo liczb z wieczornego losowania 5 kwietnia 2014 roku
Staszek dzis na tapecie 30-stki no i moze byc duzo liczb z wieczornego losowania 5 kwietnia 2014 roku
No jak dzisiaj jest Białe Zwierciadło (cokolwiek to znaczy) to wygrywam coś.
medea
Monet.
i
i
Dopisano wyniki Multi Multi
03,04,10,12,15,16,17,18,29,30,41,45,47,50,58,60,62,65,72,74
Plusem jest liczba: 50
03,04,10,12,15,16,17,18,29,30,41,45,47,50,58,60,62,65,72,74
Plusem jest liczba: 50
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5261 zestawów od 692 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 046 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 434 zł
TOP 5 typujących:
- Trebor - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 788 zł = 15,76 x koszt gry
- 1234 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 42 zł = 8,40 x koszt gry
- doktor2p - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- marwi - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 78 zł = 6,24 x koszt gry
- JAN_GOLINSKI - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 142 zł = 5,68 x koszt gry
Zima i w takiej sukieneczce,to w lecie chyba nago.
Ale nastek !
medea
jeżeli dobrze widzę na oczy to tych 30-stek nie wiele
jeżeli dobrze widzę na oczy to tych 30-stek nie wiele
Fiolka.
trochę za mało pokropił.Poskąpił wody.
trochę za mało pokropił.Poskąpił wody.
fiola ..brawoo ..masz 3/5 i 3/7.. tylko mozna kupi cukierek lizaki ..wiecej nic
Kondi
Ja 2x 4/10 ale dzis zaszalalam puszczajac lotto i teraz na wieczor tylko jeden zakladzik mm z staltm zestawem z wskazaniem na dzis.Za to test zdrapek na plus wyszedl. Jakbys mial ochote i mozliwosc zakupu to polecam stary zodiak
Staszek no nie da sie ukryc
Ja 2x 4/10 ale dzis zaszalalam puszczajac lotto i teraz na wieczor tylko jeden zakladzik mm z staltm zestawem z wskazaniem na dzis.Za to test zdrapek na plus wyszedl. Jakbys mial ochote i mozliwosc zakupu to polecam stary zodiak
Staszek no nie da sie ukryc
fiolka
Fiolka.
Jasne,musi nabrać mocy urzędowej.
Jasne,musi nabrać mocy urzędowej.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 720 000 zł
2 260 364. fiolka 2015-01-31 (14:10) HOUSTON
3/5 i 3/7
Za chudą kopertę dała?
3/5 i 3/7
Za chudą kopertę dała?
jak ja nienawidze wstawiac emotek na tablecie zawsze cos pomyle
Cześć ja z tatą byłem u tej pani co mam na korepetycje co uczy w gimnazjum ale nie było jej za granicą jest w końcu ferie. Tylko o syna numer mamy a potem pojechaliśmy do Biedronki na zakupy i do Delfina sklepiku żeby skreślić a chciałem sobie przerwę zrobić niestety to było silniejsze i mam Lotto Plus na 2 losowania a tata 2 zakłady Multi Multi na 5 skreśleń. W końcu do wygrania jest 13 000 000 zł !!!
Jakie macie zakłady na losowania ?
d4 bo ktoś mógł akurat wpaść na taki pomysł że co druga liczba wpadnie i od 13 akurat choć ja na to niestety nie wpadłem a i w ogóle tylko 2 w Mini Lotto, Lotto czy Lotto Plus trafiłem w życiu najwięcej nawet ani razy trójki. Mój największy sukces to trafienia dwukrotnie w Multi Multi 4/5 a polowałem na 700 zł zresztą to wszystko gówno około 1300 wydałem pewnie a wygrałem licząc zdrapki z 150 zł może a wy ?
A moja znajoma 5 w Lotto serio ale to już mówiła spory czas temu na chybił trafił w kolekturze w której też gram.
Pasko gdzie padly wygrane mini wczorajsze brak danych
Do ego oni nie są jacyś majętni finansowo a stała by się bogata w jednej chwili.
d4 czyli dwóch liczb do upragnionej szóstki zabrakło.
Ja w czwartek miałem w Mini Lotto 1/5 1/5 i Lotto 1/6 wszystko chybił trafił a dzisiaj kupiłem sam skreślając Lotto Plus na 2 losowania.
d4 czuję że ja trafię.
No wiem raczej mało prawdopodobne a oglądacie skoki dzisiaj konkurs drużynowy stawiam że nasi wygrają go choć pewnie co niektórzy z was pukną się w czoło co powiedziałem ?
mnie mini lotto jakos przekonuje bo widac ze cały czas ktos wygrywa a w lotto to sie ciagna te kumulacje tak samo jak w multi kiedy ostatnio padło10/10 lub 9/9
krzysztoF cccP ..ale ty tu za duzo gadasz bankrut ty ty ,,ooto lotoo ..a ile za duzo czekałes kasa nic nie wygrałeś czy co
A i dzisiaj walczy nasz junior ciężki Krzysztof Głowacki w Toruniu wygrana zbliży go już o krok do walki o mistrzostwo świata federacji WBO Marco Hucka.
tak sobie was czytam...
chwalicie się swoimi wygranymi, częściej przegranymi...
Rozumiem że już po strajku? Bojkot TSa trwał raptem jedno losowanie? Ale im naszkodziliście! Ho ho! Na pewno pójdą z torbami
Żałośni krzykacze
chwalicie się swoimi wygranymi, częściej przegranymi...
Rozumiem że już po strajku? Bojkot TSa trwał raptem jedno losowanie? Ale im naszkodziliście! Ho ho! Na pewno pójdą z torbami
Żałośni krzykacze
Z kolegą już trochę czasu nie sparowaliśmy trzeba by kiedyś było iść po walczyć a według was jaki ja miał bym bilans po 20 walkach zawodowych ? A witam marku33 co tam słychać wybacz ale ja nie wypiję muszę robić formę i kondycję na sparingi z kolegą. Wypij za moje zdrowie ty i wszyscy aby mi się udało dobrze walczyć z kolegą trafiać go zostać mistrzem w F1 i zdania matury i egzaminu zawodowego.
Mam 183 cm wzrostu zasięg ramion tak samo, ważę 82 kg.
krzysiu C- ja ci rozumu życzę... Jak uruchomisz mózg, to może zaczniesz odnosić jakieś sukcesy
i jak na tarczy to kolega nawet był zaskoczony że nawet mocno uderzam.