Wpisy 2 260 313 – 2 260 412
31 stycznia 2015 13:30 → 31 stycznia 2015 15:17, 100 wpisów
Fiolka.
To na szczęście
To na szczęście
Okazalo sie dzis ze stara edycja zodiaku jeszcze jest w sprzedazy co mi umklo.Ta edycja tej zdrapki jest zdrapka dedykowana Bialemu Zwierciadlu czyli dzisiejszemu dniowi
Wzielam wiec jedna taka zdraspke, krzyzowke z kawa oraz krzyzowke xl i na tym eksperyment sie zakonczyl na dzis bo Bitwy Morskiej ani Kopalni Diamentow nie udalo sie dostac. Wynik eksperymentu 20 zl stary zodiak a w pozostalych zwrot stawki
Wzielam wiec jedna taka zdraspke, krzyzowke z kawa oraz krzyzowke xl i na tym eksperyment sie zakonczyl na dzis bo Bitwy Morskiej ani Kopalni Diamentow nie udalo sie dostac. Wynik eksperymentu 20 zl stary zodiak a w pozostalych zwrot stawki
Medea
Witam
sypnie 40-stkami czy nie sypnie
Torsan
Torsan,staszek
Staszek dzis na tapecie 30-stki no i moze byc duzo liczb z wieczornego losowania 5 kwietnia 2014 roku
Staszek dzis na tapecie 30-stki no i moze byc duzo liczb z wieczornego losowania 5 kwietnia 2014 roku
No jak dzisiaj jest Białe Zwierciadło (cokolwiek to znaczy) to wygrywam coś.
medea
Monet.
i
i
Dopisano wyniki Multi Multi
03,04,10,12,15,16,17,18,29,30,41,45,47,50,58,60,62,65,72,74
Plusem jest liczba: 50
03,04,10,12,15,16,17,18,29,30,41,45,47,50,58,60,62,65,72,74
Plusem jest liczba: 50
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5261 zestawów od 692 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 046 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 8 434 zł
TOP 5 typujących:
- Trebor - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 788 zł = 15,76 x koszt gry
- 1234 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 42 zł = 8,40 x koszt gry
- doktor2p - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- marwi - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 78 zł = 6,24 x koszt gry
- JAN_GOLINSKI - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 142 zł = 5,68 x koszt gry
Zima i w takiej sukieneczce,to w lecie chyba nago.
Ale nastek !
medea
jeżeli dobrze widzę na oczy to tych 30-stek nie wiele
jeżeli dobrze widzę na oczy to tych 30-stek nie wiele
Fiolka.
trochę za mało pokropił.Poskąpił wody.
trochę za mało pokropił.Poskąpił wody.
fiola ..brawoo ..masz 3/5 i 3/7.. tylko mozna kupi cukierek lizaki ..wiecej nic
Kondi
Ja 2x 4/10 ale dzis zaszalalam puszczajac lotto i teraz na wieczor tylko jeden zakladzik mm z staltm zestawem z wskazaniem na dzis.Za to test zdrapek na plus wyszedl. Jakbys mial ochote i mozliwosc zakupu to polecam stary zodiak
Staszek no nie da sie ukryc
Ja 2x 4/10 ale dzis zaszalalam puszczajac lotto i teraz na wieczor tylko jeden zakladzik mm z staltm zestawem z wskazaniem na dzis.Za to test zdrapek na plus wyszedl. Jakbys mial ochote i mozliwosc zakupu to polecam stary zodiak
Staszek no nie da sie ukryc
fiolka
Fiolka.
Jasne,musi nabrać mocy urzędowej.
Jasne,musi nabrać mocy urzędowej.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 720 000 zł
2 260 364. fiolka 2015-01-31 (14:10) HOUSTON
3/5 i 3/7
Za chudą kopertę dała?
3/5 i 3/7
Za chudą kopertę dała?
jak ja nienawidze wstawiac emotek na tablecie zawsze cos pomyle
Cześć ja z tatą byłem u tej pani co mam na korepetycje co uczy w gimnazjum ale nie było jej za granicą jest w końcu ferie. Tylko o syna numer mamy a potem pojechaliśmy do Biedronki na zakupy i do Delfina sklepiku żeby skreślić a chciałem sobie przerwę zrobić niestety to było silniejsze i mam Lotto Plus na 2 losowania a tata 2 zakłady Multi Multi na 5 skreśleń. W końcu do wygrania jest 13 000 000 zł !!!
Jakie macie zakłady na losowania ?
d4 bo ktoś mógł akurat wpaść na taki pomysł że co druga liczba wpadnie i od 13 akurat choć ja na to niestety nie wpadłem a i w ogóle tylko 2 w Mini Lotto, Lotto czy Lotto Plus trafiłem w życiu najwięcej nawet ani razy trójki. Mój największy sukces to trafienia dwukrotnie w Multi Multi 4/5 a polowałem na 700 zł zresztą to wszystko gówno około 1300 wydałem pewnie a wygrałem licząc zdrapki z 150 zł może a wy ?
A moja znajoma 5 w Lotto serio ale to już mówiła spory czas temu na chybił trafił w kolekturze w której też gram.
Pasko gdzie padly wygrane mini wczorajsze brak danych
Do ego oni nie są jacyś majętni finansowo a stała by się bogata w jednej chwili.
d4 czyli dwóch liczb do upragnionej szóstki zabrakło.
Ja w czwartek miałem w Mini Lotto 1/5 1/5 i Lotto 1/6 wszystko chybił trafił a dzisiaj kupiłem sam skreślając Lotto Plus na 2 losowania.
d4 czuję że ja trafię.
No wiem raczej mało prawdopodobne a oglądacie skoki dzisiaj konkurs drużynowy stawiam że nasi wygrają go choć pewnie co niektórzy z was pukną się w czoło co powiedziałem ?
mnie mini lotto jakos przekonuje bo widac ze cały czas ktos wygrywa a w lotto to sie ciagna te kumulacje tak samo jak w multi kiedy ostatnio padło10/10 lub 9/9
krzysztoF cccP ..ale ty tu za duzo gadasz bankrut ty ty ,,ooto lotoo ..a ile za duzo czekałes kasa nic nie wygrałeś czy co
A i dzisiaj walczy nasz junior ciężki Krzysztof Głowacki w Toruniu wygrana zbliży go już o krok do walki o mistrzostwo świata federacji WBO Marco Hucka.