Wpisy 2 260 019 – 2 260 118
30 stycznia 2015 22:38 → 30 stycznia 2015 23:59, 100 wpisów
krzysztof , przede wszystkim nie jest tak dziurawy jak firefox, a ja mam go zainstalowany i jakoś nie musiałem instalować żadnych wtyczek i ma wiele przydatnych innych funkcji , np. możesz ze strony "odkleić " ( tak się nazywa ta funkcja) jakiś filmik np z youtube i zapisać od razu w jakimś folderze
Dobra nie chcecie pomóc to nie zaraz nigdy więcej się tutaj nie pojawię sami tego chcecie.
juras45 ale jak pozbyć się tego starego operatora tak to nazwę ? I jakie są inne wyszukiwarki ?
Ponownie!
No qrva,czegoś tak awaryjnego jak "google chrome" świat nie widział
No qrva,czegoś tak awaryjnego jak "google chrome" świat nie widział
krzysztof , wejdź w google , wpisz Maxthon , tam znajdziesz opcję "download" zapisz i zainstaluj , a tego firefoxa po prostu odinstaluj
Ale jak mam go odinstalować ?
w mini lotto
5 liczb nieparzystych następujących po sobie
tego chyba w historii losowań nie było
5 liczb nieparzystych następujących po sobie
tego chyba w historii losowań nie było
krzysztofie ! , nigdy nic nie odistalowywałeś z kompa? to po kolei ci wytłumaczę
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - KONIEC JOKERA
Wiem dobra.
A Google Chrome nauczyciel na mówił że najlepszy podobno ?
Jocia.
wejdź w panel sterowania tam znajdziesz opcję " dodaj usun programy" znajdź na liście Firefoxa i będziesz miał tam opcję usun
Google Cgrome też możesz ewentualnie sobie zainstalować ale mnie się wydaje że Maxthon lepszy , przynajmniej moim zdaniem
Przez tamte gówno chyba trojana złapałem ?
przez 4 losowania yokera dwa tygodnie wyplaconych z gwarantowanych
250 tys po policzeniu wygranych w stopniach 132 tys 862 zl i 80gr
co z reszta sie podzialo
250 tys po policzeniu wygranych w stopniach 132 tys 862 zl i 80gr
co z reszta sie podzialo
Zaraz wywalę ten komputer przez okno.
Jak go chciałem zainstalować Maxthona to zagrożenie trojanem czemu ?
krzysztof c: podejrzewam, że masz strasznie zawirusowany komputer.
https://www.mozilla.org/pl/plugincheck/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=plugincheck-update#top
krzysztof bo widocznie juz masz trojana na swoim kompie , weź najpierw przeskanuj antywirusem
AVG teraz czyści.
Mam okno na 5/5 oczywiście mm i cztery piątki jak zasady się nie zmieniły to jedna z nich wejdzie czy ktoś chce żeby je tu wpisać?
(powinna wejść w ciągu kilku losowań}
(powinna wejść w ciągu kilku losowań}
Witam
Juras45 Maxtohon jest lepszy od FirefoxCo inni o tym sądzą?
Juras45 Maxtohon jest lepszy od FirefoxCo inni o tym sądzą?
krzysztof wejdź na http://www.maxthon.com/ i tam masz "download" po przeskanowaniu zapisz go , a zanim zainstalujesz usun Firefoxa
Jaguar, nie wiem co inni sądzą , ale miałem już Firefoxa, Opere, Cgrome nie wspomne o IE i uważam że Maxthon mnie osobiście najlepiej teraz pasuje z tych wszystkich
Albo Firefoxa od nowa zainstalować ?
Ale inne filmy się włączają nie rozumiem dlaczego ?
I w czym jest lepszy od Firefoxa? ten link co podałes to jest do pobrania tego Maxthon?
NIE WYKRYTO ZAGROŻEŃ !!!
Jaguar to jest strona http://www.maxthon.com/
tam pobierzesz Maxthona , zainstaluj i zobaczysz , a jak ci nie będzie pasował to zawsze możesz odinstalować ale moim zdaniem teraz mi najbardziej pasuje z tych wszystkich o których pisałem wczesniej no i oczywiście jest polska wersja
tam pobierzesz Maxthona , zainstaluj i zobaczysz , a jak ci nie będzie pasował to zawsze możesz odinstalować ale moim zdaniem teraz mi najbardziej pasuje z tych wszystkich o których pisałem wczesniej no i oczywiście jest polska wersja
a po zainstalowaniu będziesz miał jako główną strone Maxthona ale możesz oczywiście zmienić na dowolnie wybraną
Jaguar , w wielu kwestiach , np jak do tej pory nie złapałem żadnego "śmiecia", mam wirtualny dysk w chmurze i wiele innych , musiałbys osobiście sam zobaczyć i ocenić , wcale nie twierdze że wam też przypasuje
Bardziej jestem ciekaw czy coś się zmieniło niż pożądam ewentualnej kasy z tego, chyba mnie rozumiesz?
Majpan -Rozumiem, ale po obserwacji np. dwu losowań warto coś skorelować i wysłać x2. Co Ty na to?
W tamtym roku nic nie ruszałem wchodziły, ale z tymi dwoma losowaniami masz rację biorę to pod uwagę.
Jaguar ja mam stary model kompa i u mnie działa , jest na 32 i 64
W dodatkach wyłączyłem 2 wtyczki i nie ma problemu dobrze zrobiłem ?
13 mocno wychodzi z godzinowych.. 23 z obu--- ogólnych i godzinowych
Witam szanowną Jocię na (okno) czekałem od zeszłego roku.
Ma ciekawość sięga zenitu.
Ma ciekawość sięga zenitu.
Tak przeglądam wpisy i tylko niewielu z Mp dotrzymał słowa i nie grało dziś w gry tsa lipa żadna solidarność
Witam
Solidarność wspólnie typować i wygrywać , nawet jeden zakład 5/5
Solidarność wspólnie typować i wygrywać , nawet jeden zakład 5/5
Jola
Gonzaga
Greg
Nawet gdyby wszyscy multipaskowicze nie grali,
to stanowią oni nikły procent w stosunku do
wszystkich grających.
Gonzaga
Greg
Nawet gdyby wszyscy multipaskowicze nie grali,