Wpisy 2 259 968 – 2 260 067
30 stycznia 2015 22:15 → 30 stycznia 2015 23:06, 100 wpisów
krzysztof c: jak youtube Ci nie działa to już nie jest dobrze. Na wszystkich przeglądarkach?
Stopnie Liczba Kwota(zł)
piątka 11 18 702.80
czwórka 292 281.90
trójka 7617 16.30
piątka 11 18 702.80
czwórka 292 281.90
trójka 7617 16.30
Czyli jak mam zrobić to ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 11 x 18 702,80 zł
ja tylko po wyniki,medusiu jeśli jeszcze jesteś jakie zdrapki na jutro sa wskazane w teście
No co strona inna to wtyczka się ukazuje na niektórych już nie ma tego.
Ale lipa z mini - ciesze się że dziś sobie akurat odpuściłem bo bym się zdrzaźnił
na reklamie masz komunikat o wtyczce i wysyła cie do strony tak spróbuj
Jak ktoś już wypalił z domu zaszaleć na imprezie porządnie, to jak wróci, to może się okazać, że połowę wygranej przewalił
Pasko-dlatego lepiej poczekać 20 min na wyniki i wtedy pójść na impreze noc i tak młoda jeszcze
ten co trafił w Mini 5/5 a nie wie ilu jeszcze do podziału to może sie bardzo zdziwić
I CO DALEJ MAM ZROBIĆ BOŻE MI POTRZEBNE YOUTUBE.
Jokera dłużej liczą, bo kumulacja rozdzieli się na wszystkie stopnie jeśli nikt nie trafił ... ale dużo tego nie będzie, bo skumulowało się ze 100 000 może
nie wiem czy pamiętacie ? to chyba było jakoś w 1980 roku jak w DL było 80 szóstek , to sie dopiero niektórzy zdziwili
powinien wysłać cie odnośnik do strony gdzie jest aktualizacja 3 wtyczek
youtube to mi działa na starym smartfonie, gdzie nie ma nawet Flasha
Korzystna ta kombinacja była dużo 5/5 ale czworek i trojek to bez szału
Ta JEST NARAŻONA NA ATAKI I POWINNA ZOSTAĆ ZAKTUALIZOWANA.
AKTYWUJ ADOBE FLASH.
AKTYWUJ ADOBE FLASH.
a dzisiaj rano zauważyłam w keno 5/6 (numery z lotto+)to jakoś pom 8 było
krzysztof c: przeczytaj artykuł:
http://antyweb.pl/ostatni-bastion-flasha-padl-youtube-przechodzi-na-html5/#
Flash już nie jest domyślny na youtube od 2 dni.
http://antyweb.pl/ostatni-bastion-flasha-padl-youtube-przechodzi-na-html5/#
Flash już nie jest domyślny na youtube od 2 dni.
Ten informatyk co nam tak skutecznie psuje typowania, własnie dzisiaj podczas losowania minilotto musiał odebrać wazny telefon i nie przypilnował.... by nikt nie wygrał z nieznajomych
nowatelka
dobrze, ze jeszcze typowałam na profilu
Zdrapki na sobotę : brak dedykowanej, ale z kinów zaprzyjaźnionych Krzyżówka z kawą, Bitwa Morska, Mega Pensja, Kopalnia Diamentów
Niedziela ma za to zdrapki dedykowane wiec kombinować nie trzeba są to Małą Czarna oraz Mała Czarna&Ciacho no i Super Lotek "ludowy" lub "francuski"
dobrze, ze jeszcze typowałam na profilu
Zdrapki na sobotę : brak dedykowanej, ale z kinów zaprzyjaźnionych Krzyżówka z kawą, Bitwa Morska, Mega Pensja, Kopalnia Diamentów
Niedziela ma za to zdrapki dedykowane wiec kombinować nie trzeba są to Małą Czarna oraz Mała Czarna&Ciacho no i Super Lotek "ludowy" lub "francuski"
No i ciągle ten sam problem mam najnowszego podobno firefoxa.
No chyba że cała jedenastka dobrze się bawi na feriach.
Sorki za defetyzm
Sorki za defetyzm
firefox jest dziurawy jak szwajcarski ser i łapiesz robale i inne g...o
Czyli muszę Pasko zmienić na co co dałeś stronę ?
Maxthon a w czym niby lepszy jest nie ma wtyczek ?
A jak pozbyć się całkiem tego Mozilli Firefox ?
tak z czystejciekawosci sprawdziłam w keno nr lotto +5/6 o godz.8:10,a nr z lotto 0 godz.20:10 równiez 5/6 ciekawe,bo to na zegarze jakby ta sama godzina przypadkiem
Czyli co mam zrobić aby działało dobrze po koli proszę ?
krzysztof , przede wszystkim nie jest tak dziurawy jak firefox, a ja mam go zainstalowany i jakoś nie musiałem instalować żadnych wtyczek i ma wiele przydatnych innych funkcji , np. możesz ze strony "odkleić " ( tak się nazywa ta funkcja) jakiś filmik np z youtube i zapisać od razu w jakimś folderze
Dobra nie chcecie pomóc to nie zaraz nigdy więcej się tutaj nie pojawię sami tego chcecie.
juras45 ale jak pozbyć się tego starego operatora tak to nazwę ? I jakie są inne wyszukiwarki ?
Ponownie!
No qrva,czegoś tak awaryjnego jak "google chrome" świat nie widział
No qrva,czegoś tak awaryjnego jak "google chrome" świat nie widział
krzysztof , wejdź w google , wpisz Maxthon , tam znajdziesz opcję "download" zapisz i zainstaluj , a tego firefoxa po prostu odinstaluj
Ale jak mam go odinstalować ?
w mini lotto
5 liczb nieparzystych następujących po sobie
tego chyba w historii losowań nie było
5 liczb nieparzystych następujących po sobie
tego chyba w historii losowań nie było
krzysztofie ! , nigdy nic nie odistalowywałeś z kompa? to po kolei ci wytłumaczę
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - KONIEC JOKERA
Wiem dobra.
A Google Chrome nauczyciel na mówił że najlepszy podobno ?
Jocia.
wejdź w panel sterowania tam znajdziesz opcję " dodaj usun programy" znajdź na liście Firefoxa i będziesz miał tam opcję usun
Google Cgrome też możesz ewentualnie sobie zainstalować ale mnie się wydaje że Maxthon lepszy , przynajmniej moim zdaniem
Przez tamte gówno chyba trojana złapałem ?
przez 4 losowania yokera dwa tygodnie wyplaconych z gwarantowanych
250 tys po policzeniu wygranych w stopniach 132 tys 862 zl i 80gr
co z reszta sie podzialo
250 tys po policzeniu wygranych w stopniach 132 tys 862 zl i 80gr
co z reszta sie podzialo
Zaraz wywalę ten komputer przez okno.
Jak go chciałem zainstalować Maxthona to zagrożenie trojanem czemu ?
krzysztof c: podejrzewam, że masz strasznie zawirusowany komputer.
https://www.mozilla.org/pl/plugincheck/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=plugincheck-update#top
krzysztof bo widocznie juz masz trojana na swoim kompie , weź najpierw przeskanuj antywirusem
AVG teraz czyści.
Mam okno na 5/5 oczywiście mm i cztery piątki jak zasady się nie zmieniły to jedna z nich wejdzie czy ktoś chce żeby je tu wpisać?
(powinna wejść w ciągu kilku losowań}
(powinna wejść w ciągu kilku losowań}
Witam
Juras45 Maxtohon jest lepszy od FirefoxCo inni o tym sądzą?
Juras45 Maxtohon jest lepszy od FirefoxCo inni o tym sądzą?
krzysztof wejdź na http://www.maxthon.com/ i tam masz "download" po przeskanowaniu zapisz go , a zanim zainstalujesz usun Firefoxa
Jaguar, nie wiem co inni sądzą , ale miałem już Firefoxa, Opere, Cgrome nie wspomne o IE i uważam że Maxthon mnie osobiście najlepiej teraz pasuje z tych wszystkich
Albo Firefoxa od nowa zainstalować ?