Wpisy 2 259 762 – 2 259 865
30 stycznia 2015 20:20 → 30 stycznia 2015 21:36, 100 wpisów
...nie to już przegięcie tSak sku...ysyn-kupiłem losa neonowe 9 okrywam pola oczom nie wierze -8 pól z 9 czyli 8 wygranych tylko 1 pole 8 okrywam po kolei zadowolony ak ch..j że z 8 pól wygranych chociaż 1 będzie kasiaste a tu qurwa 7 po 2 złwygrane i 1wygrane 5 zł a przegrane pole 8 qurwa 69999 zł myślałem że mnie szlag trafi -raz miałem kiedyś 1 dziewiątkę i wygrana 99 zł a tu tyle pól ...po qurew...kie 2 zł co za bydlaki przypaliłem sie w domu pochwaliłem sie ...a tu u...pa 2 złotowa
jak z ośmiu trafnych 9 zamiast wygranej chociaż 1 na polu kasiastej mam qurwa ich teesowska mać ....aż 19 zł co to jest jak mogą tyle 2zł rukowac na wygranych polach bydlęta polski teesy
paulo i tak nieźle.
ja na dwie krzyzowki, super lotek i xingo wygrałem tylko paprochy z pól do drapania
ja na dwie krzyzowki, super lotek i xingo wygrałem tylko paprochy z pól do drapania
Jestem jestem
kondi już dochodzę do siebie, choć raczej za długo nie usiedzę taka zmordowana jestem
kondi -ale jak mogą tak tyle pól 9 mam prawie przy każej 2 zł przy jednej 5zł qurwa to 1 -2 zł rozumie
Krasnalek ksiadz dalej u ciebie siedzi jeszcze nie wyszedl do tej pory
fiolka
Mam tak ułożony tydzień pracy, że w piątek pracuję od 10 do 18 a wcześniej od 8 do 10 mam doradztwo prawne w innej instytucji. Od 14 udzielam bezpłatnych porad prawnych no i ostatnio mam takie mnóstwo ludzi, że nie mam nawet jak wstac od biurka a głos zajechany jak koń po westernie
Mam tak ułożony tydzień pracy, że w piątek pracuję od 10 do 18 a wcześniej od 8 do 10 mam doradztwo prawne w innej instytucji. Od 14 udzielam bezpłatnych porad prawnych no i ostatnio mam takie mnóstwo ludzi, że nie mam nawet jak wstac od biurka a głos zajechany jak koń po westernie
Czyli Polacy zagrają o brązowy medale z Francuzami. Wierzę że wygramy czy głupi jestem ?
....ale to jest kant wycior -1 pole przegrane ali tam 69999zł a reszta miałem 9 czyli 8 pól to chociaż 1 mogli zrobić kasiaste a nie po te nieszczęsne 2 zeta
krzysztof, to jest kwestia tylko tego, czy jestes Polakiem, czy nie?
A moze na coc wiecej krasnale ja tez bylem ministrantem
kondi wzięta w drodze do domu zdrapka Wichru czyli Mała Czarna z Ciachem 4 złote , ale to poza eksperymentem po prostu mama zasponsorowała
Jestem o co ci chodzi w według was jaki będzie wynik Polska - Francja ? Mój typ że wygramy i będzie ciężko w bramkach za typować dobrze a niech będzie 24-20.
Dla naszych orłów oczywiście.
A mistrzami świata Katar na 100% zobaczycie.
zrobili mnie po prostu w ci...a podnieciłem sie że przy tylu polach wygranych musi być kasa ...jakże sie myliłem wqur...ili mnie max
maserati i apartament przeminą, a o sprzedawczykach nikt w kraju nawet pamietał nie bedzie
Jak naprawić problem z wtyczkami w Internecie ?
Chodzilem kiedys po koledzie moj najmniejszy napiwek jaki dostelem na dzisiejsze 5groszy powaga po koledzie jako ministrant z ksiedzem do dzisiejszego dnia sie nabijam ztego a gosc kasiasty wtedy byl
jak macie windows xp to nie jest już wspierany krzychu combo fixem przepuść kompa
paulo3
Ja po trafieniu 8/9 też myślałam, że wygrałam z TS a potem ..... było jak zawsze
Ja po trafieniu 8/9 też myślałam, że wygrałam z TS a potem ..... było jak zawsze
Halo jestem tutaj !!!! A dzisiaj dzieci w przedszkolu miałby bal przebierańców fajnie się poprzebierały a potem pani dyrektor powiedziała czemu ja się nie przebrałem a to wziąłem i do domu przyjechałem skuterem i za kibica się przebrałem. Różne były zabawy jedna byliśmy w kółko i miotłę się przekazywało po koli i kiedy muzyka stanęła ten musiał tańczyć w środku kółka i ja z przedszkolakiem razem złapaliśmy i musieliśmy tańczyć.
fiolka oczywiście z ukrycia ale se pogadałam z wielebny i się przyznałam ze mam
Jak te wtyczki włączyć ?
Adobe Flash ?
śmiał się jakiś był chyba naćpany
zawsze poważny a tu taki dowcipny
zawsze poważny a tu taki dowcipny
fiolka aż mnie zaskoczył powiedział że też grywa a ja na to że to hazard
i się dowiedziałam że jak w dobrej wieże to można
ciekawe na co liczył
i się dowiedziałam że jak w dobrej wieże to można
ciekawe na co liczył
Jak naprawić problem z wtyczkami w Internecie ?
kiedyś już był u nas ale taki poważny i na dęty a tu gęba od ucha do ucha uśmiechnięta
Czesc
gram w dobrej wierze bo chcę księciuniowi nowy kościółek postawić
fiolka koncentruje sie
Halo jestem tutaj !!!! A dzisiaj dzieci w przedszkolu miałby bal przebierańców fajnie się poprzebierały a potem pani dyrektor powiedziała czemu ja się nie przebrałem a to wziąłem i do domu przyjechałem skuterem i za kibica się przebrałem. Różne były zabawy jedna byliśmy w kółko i miotłę się przekazywało po koli i kiedy muzyka stanęła ten musiał tańczyć w środku kółka i ja z przedszkolakiem razem złapaliśmy i musieliśmy tańczyć.
krasnalko
W Multi Multi o 14:00 w typowaniach znowu 4/5 trafiłem bo poluję o kilku lat na piętkę ale nie udało się jeszcze. A teraz na 3 losowania ostatnie dwa razy 4/5 ale nie grając tylko typując i 19 miejsce w piątkach.
krasnalku to powiedz co o tym myślisz myślicie ?
krzysztof c o tych zabawach
Dziecinada ale na odpowiednim poziomie i wieku
Dziecinada ale na odpowiednim poziomie i wieku
Pasko i w sprawie z TS.
Jokera jakoś nigdy nie polubiłam i jakoś mi umknęło by pożegnać go choć jednym zakładem
Jokera jakoś nigdy nie polubiłam i jakoś mi umknęło by pożegnać go choć jednym zakładem
ja mialem j+2 120 zl i 3 cyfry cos kolo stówy
tak to kilka j+1 i j
tak to kilka j+1 i j