Wpisy 2 259 713 – 2 259 812
30 stycznia 2015 19:59 → 30 stycznia 2015 21:12, 100 wpisów
marek- owszem bóg nie zabija, tylko ludzie... Ale jacy? Fanatycy religijni! "w imię boba" zabijają. Dlatego KAŻDA religia to najwieksze zło tego świata
EstyMuśka...
......................................
......................................
Możemy ich nazwać fanatykami ale ich jest mnóstwo w każdej religii ,że w imię boga wyjmą karabin do rozstrzygnięcia sporu
Krasnalek ksiadz proboszcz lub wikary cie juz opuscil bo mi mowil kiedy sie ozenie ....mialem mu powiedziec jak masz twardy korzen to sie orzen....ale mu tego nie powiedzialem
To nie religia jest zła źli są ludzie którzy stoją na czele religii
a teraz piję sobie piwko za które zapłaciłem o 2 grosze mniej niż kosztuje kaskada
nawet smaczne
nawet smaczne
O! Wujek 74 się po raz pierwszy do mnie odezwał. Cud.
Db. wieczór, dziękuję za kwiaty
Db. wieczór, dziękuję za kwiaty
chyba skoczę po jeszcze jedno- po piwko mam bliżej niż do budki ts
Same plusy dodatnie z tego nie-grania
Same plusy dodatnie z tego nie-grania
Wędrowca Netowy uważaj sobie (na mojego kota taka groźba działa może na Wędrowcę też)
Dam Ci ja EstyMuske zaraz!!
Dam Ci ja EstyMuske zaraz!!
Z kim lepiej zagrać o 3miejsce w niedzielę z Hiszpanią czy Francją ? Gratulacje pani Kamilu !!! Piękny konkurs o oby w niedziele powtórka a jutro Polacy na podium było by pięknie . Jedno jest pewne jest wysoka forma Stocha.
Panie Kamilu bo szybko pisałem.
A czy on jest z nami dzisiaj na czacie ?? Krzysztof-c...ze mu tu gratulacje składasz ?
Db. ten odcinek serialu potraktuję, jak przerwę na reklamę
Krzysztof_c nie zapomnij zostawić informacji co nowego u naszego ulubieńca Woźnego, późnej odczytam.
Krzysztof_c nie zapomnij zostawić informacji co nowego u naszego ulubieńca Woźnego, późnej odczytam.
Ad. 2259 753. Miałam tak samo, jak Krzysztof C chciał zostać Policjantem
EstyMy jestem dopiero roczek na mp i nie zabardzo kumam szię w klonikach sory
...nie to już przegięcie tSak sku...ysyn-kupiłem losa neonowe 9 okrywam pola oczom nie wierze -8 pól z 9 czyli 8 wygranych tylko 1 pole 8 okrywam po kolei zadowolony ak ch..j że z 8 pól wygranych chociaż 1 będzie kasiaste a tu qurwa 7 po 2 złwygrane i 1wygrane 5 zł a przegrane pole 8 qurwa 69999 zł myślałem że mnie szlag trafi -raz miałem kiedyś 1 dziewiątkę i wygrana 99 zł a tu tyle pól ...po qurew...kie 2 zł co za bydlaki przypaliłem sie w domu pochwaliłem sie ...a tu u...pa 2 złotowa
jak z ośmiu trafnych 9 zamiast wygranej chociaż 1 na polu kasiastej mam qurwa ich teesowska mać ....aż 19 zł co to jest jak mogą tyle 2zł rukowac na wygranych polach bydlęta polski teesy
paulo i tak nieźle.
ja na dwie krzyzowki, super lotek i xingo wygrałem tylko paprochy z pól do drapania
ja na dwie krzyzowki, super lotek i xingo wygrałem tylko paprochy z pól do drapania
Jestem jestem
kondi już dochodzę do siebie, choć raczej za długo nie usiedzę taka zmordowana jestem
kondi -ale jak mogą tak tyle pól 9 mam prawie przy każej 2 zł przy jednej 5zł qurwa to 1 -2 zł rozumie
Krasnalek ksiadz dalej u ciebie siedzi jeszcze nie wyszedl do tej pory
fiolka
Mam tak ułożony tydzień pracy, że w piątek pracuję od 10 do 18 a wcześniej od 8 do 10 mam doradztwo prawne w innej instytucji. Od 14 udzielam bezpłatnych porad prawnych no i ostatnio mam takie mnóstwo ludzi, że nie mam nawet jak wstac od biurka a głos zajechany jak koń po westernie
Mam tak ułożony tydzień pracy, że w piątek pracuję od 10 do 18 a wcześniej od 8 do 10 mam doradztwo prawne w innej instytucji. Od 14 udzielam bezpłatnych porad prawnych no i ostatnio mam takie mnóstwo ludzi, że nie mam nawet jak wstac od biurka a głos zajechany jak koń po westernie
Czyli Polacy zagrają o brązowy medale z Francuzami. Wierzę że wygramy czy głupi jestem ?
....ale to jest kant wycior -1 pole przegrane ali tam 69999zł a reszta miałem 9 czyli 8 pól to chociaż 1 mogli zrobić kasiaste a nie po te nieszczęsne 2 zeta
krzysztof, to jest kwestia tylko tego, czy jestes Polakiem, czy nie?
A moze na coc wiecej krasnale ja tez bylem ministrantem
kondi wzięta w drodze do domu zdrapka Wichru czyli Mała Czarna z Ciachem 4 złote , ale to poza eksperymentem po prostu mama zasponsorowała
Jestem o co ci chodzi w według was jaki będzie wynik Polska - Francja ? Mój typ że wygramy i będzie ciężko w bramkach za typować dobrze a niech będzie 24-20.
Dla naszych orłów oczywiście.
A mistrzami świata Katar na 100% zobaczycie.
zrobili mnie po prostu w ci...a podnieciłem sie że przy tylu polach wygranych musi być kasa ...jakże sie myliłem wqur...ili mnie max
maserati i apartament przeminą, a o sprzedawczykach nikt w kraju nawet pamietał nie bedzie
Jak naprawić problem z wtyczkami w Internecie ?
Chodzilem kiedys po koledzie moj najmniejszy napiwek jaki dostelem na dzisiejsze 5groszy powaga po koledzie jako ministrant z ksiedzem do dzisiejszego dnia sie nabijam ztego a gosc kasiasty wtedy byl
jak macie windows xp to nie jest już wspierany krzychu combo fixem przepuść kompa
paulo3
Ja po trafieniu 8/9 też myślałam, że wygrałam z TS a potem ..... było jak zawsze
Ja po trafieniu 8/9 też myślałam, że wygrałam z TS a potem ..... było jak zawsze