Wpisy 2 259 462 – 2 259 561
30 stycznia 2015 15:50 → 30 stycznia 2015 17:51, 100 wpisów
Monet - cd
... przecież - co i rusz w p a d a taka !@#$% i oto tylko chodzi
... przecież - co i rusz w p a d a taka !@#$% i oto tylko chodzi
Robal>>> biznes jest biznes -wiem
No ale p*ojebów coraz więcej wiec może selekcję (odstrzał sanitarny) robić.
No ale p*ojebów coraz więcej wiec może selekcję (odstrzał sanitarny) robić.
ide za***ć w płuco s***lam z tej strony elo wszystkim
jak wygram miliony to sie pochwale ***ki
odrazu !!
bedzie napewno 9
moze pieceste
jak mocno trzeba miec zryty mozg aby zakladac nowa skrzynke pocztowa nowy nick itd; po to tylko zeby chwile popisac
Robal>> to nie był sen.. Admin jak się okazuje jest piratem i podbiera TSowi jego "utwory" czyli losowania.
Kużwa.. wiem że to dziwny kraj -trochę już widziałem ale jednak jeszcze potrafią mnie z stan zdziwienny wbić.
yhymmmm
cóż - albo wydaje mi się, albo nie wydaje - nie pamiętam wszystkiego dokładnie ostatnio /na szczęście /, ale TO dokłądnie akurat przewidywałem /chyba/ już jakiś czas temu
ba, powiem więcej - wiem czym jeszcze
cóż - albo wydaje mi się, albo nie wydaje - nie pamiętam wszystkiego dokładnie ostatnio /na szczęście /, ale TO dokłądnie akurat przewidywałem /chyba/ już jakiś czas temu
ba, powiem więcej - wiem czym jeszcze
Robal>> rozumiem Prawa autorskie,licencje,koncesje i takie inne
Ale to już się o granice absurdu zaczyna ocierać.
Ale to już się o granice absurdu zaczyna ocierać.
cóż - tak Ci powiem - być może akurat najbardziej, to nie chodzi tu o transmisję losowania
O w fizdu.
Serbowie Nenad Nikolić i Dusan Stoijković poprowadzą piątkowy mecz półfinału mistrzostw świata Polska - Katar
To będzie drukowanie.
Serbowie Nenad Nikolić i Dusan Stoijković poprowadzą piątkowy mecz półfinału mistrzostw świata Polska - Katar
To będzie drukowanie.
Ponadto organizatorzy na delegata wyznaczyli Macedończyka Dragana Nachevskiego,
żeby chociaz im trochę krwikatarskiej przetoczyli...a tak, co to za "reprezentacja"?
A gdzie to nasze Panie z MP?
Ja dziś wygrałem z TS 6.25 w skarbonce Ani
Ja dziś wygrałem z TS 6.25 w skarbonce Ani
Jak końcówka będzie wyrównana to dopiero arbitry pokażą jak na Masserati się pracuje.
nie mam słów do takich sprzedawczyków, ale jeszcze w historii sie nie zdarzyło, aby na tym dobrze wyszli kupujący
sprzedałbym sie, ale tylko po to, aby właśnie w taim meczu strzelic "swoim" gola w ostatniej minucie przy stanie remisowym
100% reprezentacji kataru do piętnastego roku życia nie wiedziało gdzie to państwo się znajduje
jak to ten dziennikarzyna powiedział..., kiedy katarczycy szukali zawodników w Polsce..."nie znaleźli zrozumienia"
Nie ma się co ekscytować. I tak Polska przegra, bo nasi sportowcy do niczego się nie nadają. Od początku stawiałem na Katar - który wygra!!!
Dzień Dobry ferajno
Jeszcze 28 minut i weekend
Weszłam, zobaczyłam wyniki a rozsądek powiedział basta i wieczorem tylko na sucho coś zatypuję
Jeszcze 28 minut i weekend
Weszłam, zobaczyłam wyniki a rozsądek powiedział basta i wieczorem tylko na sucho coś zatypuję
jak zaczeło isc naszym, to wykluczenie
i tak wygramy...czy oni tego nei rozumieją
i tak wygramy...czy oni tego nei rozumieją
bez krwi nic z tego nei bedzie...musi byc podrażnienie dumy narodowej