Wpisy 2 258 891 – 2 258 990
29 stycznia 2015 22:21 → 29 stycznia 2015 23:58, 100 wpisów
Niech Zarząd TS się nie wypowiada. Pasko walcz i strzel im kopa w d.....upę.
zima koniec mc zwykle kumulacja
jak nie macie to dajcie jeszcze
jak nie macie to dajcie jeszcze
W takim tempie kumulacja w lotto do Świąt Wielkanocnych 80 000 000
greg święta racja. Bida w kasie TS. Rozpoczął Nowy Rok i trzeba wyjśc z zyskiem.
Witam wszystkich!Jeżeli ktos obserwował typowania po losowaniu i miał włączoną opcję "najczęstsze" mógł zaobserwować jak żadne z tych najczęstszych nie padały .Może powinniśmy wspólnie podjąć decyzję o niewyświetlaniu tej informacji ,a ujawnieniu jej dopiero po losowaniu.Pewnie nie wszyscy będą zadowoleni ale podawanie tej tabelki przed losowaniem na "tacy" jest porównywalne ze strzelaniem sobie w stopę.
maryjan
Fortuna ma same ograniczenia np dwa remisy 3:3 nie więcej niż za dwa zł można zagrać. Ciekawi mnie czy STS ma takie ograniczenia?
Fortuna ma same ograniczenia np dwa remisy 3:3 nie więcej niż za dwa zł można zagrać. Ciekawi mnie czy STS ma takie ograniczenia?
saskia: wystarczy wejść w TYPOWANIA -> Bilans i zobacz sobie wszystkie bilanse z poprzednich dni, posortowane po "Najczęstsze".... widać czy padają liczby najczęściej typowane, czy np. najrzadziej
3 liczby z angly z soboty do tego rok 15 i pech 13
33 bylo do wyczucia, cos cienko sie staracie
33 bylo do wyczucia, cos cienko sie staracie
Na sobotnie lotto ruszam kontrolnym zestawem-można powiedzieć,że lekko się zaczaję,ale we wtorek kiedy będziemy powyżej magicznej granicy(16)atakuję tęgo.tak mi dopomóż B.
to juz wam mowie ze bedzie 3,4 bo nie u nas w angly tak wczoraj bylo
Ja jestem za żeby sie skrzyknąc i nie wysyłac kuponów przez tydzień TS
Pasko byłem przekonany, że TS dał przyzwolenie na działalność stronki w takiej formie, ale jednak jeśli nie to nie wygląda to najlepiej - ostatnio dogłębnie przestudiowałem ten temat i jeśli TS się uprze to wychodzi na to, że tylko "suche" wyniki w najlepszym wypadku będą mogły zostać. Bo wszelkie "zassane" informacje z innych stron i prezentowane na masową skalę są rzeczywiście niedozwolone - myślałem że jesteś dogadany, bo był czat z TS itp. Może się jeszcze dogadasz.
koryto idzie w gore, musze zaczac oszczedzac , moje konta majo mi puchnac
wizard >>>> a ty co trafiłeś pewnie kasiury masz pełne skarpetki a po losowaniu wiesz ile ludzi jest mądrych ? a gdyby to i tamto miałby haha
2 258 817. anzu 2015-01-29 (21:59) New Jersey
Myślę, że solidaryzując się z Pasko powinniśmy jeden dzień dać im (TS-owi) nauczkę np. 3 lutego nie wysyłać żadnego zakładu przez cały dzień (wiem, że to ciężko.
Myślę, że solidaryzując się z Pasko powinniśmy jeden dzień dać im (TS-owi) nauczkę np. 3 lutego nie wysyłać żadnego zakładu przez cały dzień (wiem, że to ciężko.
Powiem więcej:nie wysyłać i nie typować.Pasko ,nie będziesz miał chyba tym despereratom za złe ,że wzięli urlop na żądanie"..
a jak wynajme swoje m mojej dziewczynie to zazycze sobie
extra 100 zl na multilotka, zebym codziennie byl w grze
extra 100 zl na multilotka, zebym codziennie byl w grze
w STS na kwicie możesz mieć np.2mln ale i tak wypłacą tylko pół
2 258 916. przystojna84 2015-01-29 (22:43)
Gdyby tak wszyscy zrobili to Ts SASKAMLAŁ BY JAK KONAJĄCY PIES.
Gdyby tak wszyscy zrobili to Ts SASKAMLAŁ BY JAK KONAJĄCY PIES.
greg jestem z strajkujemy wszyscy do okoła strajkują to my też
moze im chodzi tylko o te 2 glupie filmiki z losowania, i tak nie chce mi sie tego ogladac, starcza wyniki
Ustalimy na forum treść meila i będziemy codziennie wysyłać do Ts-a aż zmienią zdanie, trochę się ich pospamuje, może się uda wywalczyć by było na nasze!
a powieccie o co dokładnie chodzi
Przystojna
W imieniu Spółki Totalizator Sportowy Sp. z o.o., dalej jako
W imieniu Spółki Totalizator Sportowy Sp. z o.o., dalej jako
Ja to mogę zastrajkować nawet przez cały luty nie nadać żadnego zakładu.
mogę tylko odejść od keno na 15to minutowy lunch-stracę 3 ciągnienia
greg się zaciął
przystojna84
cofni się do czatu przed losowaniem na 21, to się dowiesz
cofni się do czatu przed losowaniem na 21, to się dowiesz
Popieram strajk.
Nie gram do ... 2020r.
" Precz z TS ".
..................................
Nie gram do ... 2020r.
" Precz z TS ".
..................................
oki
nigdy nie gram na więcej niż jedno ciągnienie(sztywne zasady tej gry)
Nie mogę w kopiować całego wezwania do Pasko od TS.
Dla mnie to tylko idioci mogą zabraniać rozpowszechniania ich!!!!! gier To dla nich reklama!!! Jeszcze ts powinien Januszowi płacić.
Tsa strona jest do dupy kompletne dno .
Dla mnie to tylko idioci mogą zabraniać rozpowszechniania ich!!!!! gier To dla nich reklama!!! Jeszcze ts powinien Januszowi płacić.
Tsa strona jest do dupy kompletne dno .
Nie gram !!!
Witam!!!
No,żesz qrva-zgrozą wieje
Jakie prawa autorskie do losowań???
Chyba,że przyznają,iż w gabinecie "tworzą"-wyniki losowań[???]
Ale,tego raczej nie przyznają
No,żesz qrva-zgrozą wieje
Jakie prawa autorskie do losowań???
Chyba,że przyznają,iż w gabinecie "tworzą"-wyniki losowań[???]
Ale,tego raczej nie przyznają
Czuje że całkiem przestanę grać w Gry Tsa .Będę grał.w UK Tam szwagier ma rezydenta i.wygraną morze odebrać bez problemu i bez Debilistycznej Ustawy naszych niby normalnych geniuszy ustawodawczych i gróźb o karach.
Zabronione jest np. linkowanie wgłąb serwisów na masową skalę, w ten kontekst wpasowują się linki do skanów wygranych zdrapek z pominięciem strony głównej, czyli lotto.pl. A zasysanie na bieżąco ilości pozostałych zdrapek albo informacji o wygranych to już wogóle, stąd byłem przekonany, że Pasko ma przyzwolenie - ale coś mi się wydaje, że ten komunikat wysłany był niejako z automatu - to niemożliwe, żeby TS nie wiedział w jakiej formie istnieje multipasko.pl, ta strona istnieje przecież od lat.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/wynagrodzenia-w-warszawie-najwyzsze-w-telekomunikacji-3279557.html?utm_source=gg&utm_medium=gg_link&utm_campaign=gg
Może być tak, że TS wie o MP i daje przyzwolenie, ale np. organ działający w imieniu TS (który wysłał te pismo) nie wie o tym i wysłał taki komunikat z automatu... sprawa do wyjaśnienia
List otwarty załączony będzie na innych portalach .
Do Rady Nadzorczej Totalizatora Sportowego
Straszne wieści dochodzą graczy czyli Państwa pracodawców / bo przecież my na Was pracujemy/ :
Zabraniacie rozpowszechniania i jednocześnie reklamowania waszych gier liczbowych oraz.zdrapek ??????
To raczej nienormalne zachowanie ze.strony TS .
Proponuję zmienić doradców.
Powinniście być wdzięczni nam graczom i tym co prowadzą portale o podobnej treści.
Losowania są tajne ???? CZEMU my gracze nie możemy w nich uczestniczyć, kiedyś pokazywaliście komisje teraz jej nie widać ,
Ustawianie te kulki czy co ?????.
Strona TS nic dobrego poza wynikami .
Do Rady Nadzorczej Totalizatora Sportowego
Straszne wieści dochodzą graczy czyli Państwa pracodawców / bo przecież my na Was pracujemy/ :
Zabraniacie rozpowszechniania i jednocześnie reklamowania waszych gier liczbowych oraz.zdrapek ??????
To raczej nienormalne zachowanie ze.strony TS .
Proponuję zmienić doradców.
Powinniście być wdzięczni nam graczom i tym co prowadzą portale o podobnej treści.
Losowania są tajne ???? CZEMU my gracze nie możemy w nich uczestniczyć, kiedyś pokazywaliście komisje teraz jej nie widać ,
Ustawianie te kulki czy co ?????.
Strona TS nic dobrego poza wynikami .
jutro każdy kupuje skarbonke i zamiast isc po kupon rzuca kasiurke do skarbonki
ja już mam skarbonkę
greg dawaj jeszcze niech czytaja dopiero zobacza jak przestaniemy grac złodzieje
To, że w związku z powyższym czujemy się obrażeni i odtąd aż do jakiegoś czasu będziemy z dala omijać każdą żółtą budkę szerokim łukiem a oni mogą nas teraz tylko podrapac po pleckach...
moja skarbonka stoi żółta swinka i z obu stron widnieje napis marzenia
ja bardzo chętnie zrobię se przerwę w grze ale ile osób zastrajkuje ?
Ja, morzemy pisac skrzykniemy sie jeden dzien i pojedziemy po TS
złodzieje oszusci ludzią dadza wygrac 2 złote i z czego tu sie cieszyć
greg co ty zasypiasz przy kompie
Już widze te wyłupiaste ślepka i te opadnięte szczęki wierchuszki
Ja też mogę jechać na Stolicę !
zablokować drogi do TS !
Ja tez jak mnie ktos zabierze
Mozna jechać Pendolino !
Staszek masz ajny wierszyk w profilu
miało byc fajny
oczka juz mi sie same zamykają wiec porajutro cięzki dzień
jutro omijac zółte budy
Klucze......"nieuczciwej konkurencji"....."bezpieczeństwo graczy"
"godząc bezpośrednio w interesy TS"...."czyn niewłaściwej konkurencji"
"godząc bezpośrednio w interesy TS"...."czyn niewłaściwej konkurencji"
ode mnie do TS:
Szanowni Państwo,
W związku z informacją, jaka pojawiła się w dniu dzisiejszym na stronie www.MultiPasko, dotycząca domniemanego łamania prawa przez Właściciela strony, pragnę wyrazić swoje zaniepokojenie. Strona ma charakter informacyjny, zrzesza setki miłośników Państwa gier, prowadzona jest w sposób jasny i czytelny (czego nie można niestety powiedzieć o oficjalnej stronie Lotto)
Użytkownicy mają możliwość wymieniania się sposobami typowań, do dyspozycji są również tematyczne działy, prowadzone są statystyki, a także, co pragnę podkreślić, jest możliwość WSPÓLNEGO oglądania transmisji losowania. Przyznają Państwo, że przy działalności tego typu, jest to niezwykle istotny aspekt.
Jednocześnie z niekłamanym smutkiem informuję, ze część ze stałych bywalców już zapowiedziała bojkot Państwa gier.
Poddaję pod rozwagę i łączę wyrazy różne.
Katarzyna P.
Szanowni Państwo,
W związku z informacją, jaka pojawiła się w dniu dzisiejszym na stronie www.MultiPasko, dotycząca domniemanego łamania prawa przez Właściciela strony, pragnę wyrazić swoje zaniepokojenie. Strona ma charakter informacyjny, zrzesza setki miłośników Państwa gier, prowadzona jest w sposób jasny i czytelny (czego nie można niestety powiedzieć o oficjalnej stronie Lotto)
Użytkownicy mają możliwość wymieniania się sposobami typowań, do dyspozycji są również tematyczne działy, prowadzone są statystyki, a także, co pragnę podkreślić, jest możliwość WSPÓLNEGO oglądania transmisji losowania. Przyznają Państwo, że przy działalności tego typu, jest to niezwykle istotny aspekt.
Jednocześnie z niekłamanym smutkiem informuję, ze część ze stałych bywalców już zapowiedziała bojkot Państwa gier.
Poddaję pod rozwagę i łączę wyrazy różne.
Katarzyna P.