Wpisy 2 258 825 – 2 258 924
29 stycznia 2015 22:03 → 29 stycznia 2015 22:47, 100 wpisów
Napiszmy masowo na ich skrzynki, że dlaczego się czepiają stronki skoro jest to stronka miłośników/fanów gier liczbowych?
TS
jackwar
Kiedyś to były wygrane, a teraz maksymalny zysk kosztem graczy
gjaster
podobne komunikaty w poniedzialek poszly po terminalach
np zeby nie dawac wybierac zdrapek do wyboru itp
np zeby nie dawac wybierac zdrapek do wyboru itp
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Trzeba wyjść na ulicę i blokować drogi do Stolicy !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 115 214,20 zł
Precz z PO !
pamiętam czasy kiedy mm był po 1,25 i człowiek trafiał małe kwoty, a teraz kibel.
Hey!miło słyszeć,że co niektórzy popauzują-ja wtedy ruszam ze zdwojoną mocą.wietrzę dobre wziątki
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 690 000 zł
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
figo1974: od 89 losowań nie było 10/10. Bonus nie przyrasta zawsze 10000 zł
Z tydzien se zrobie przerwy od TS lub do wyjasnienia sprawy bede typowal nie wrealu
Zzagram w pokera
Albo w bilarda
Niech Zarząd TS się nie wypowiada. Pasko walcz i strzel im kopa w d.....upę.
zima koniec mc zwykle kumulacja
jak nie macie to dajcie jeszcze
jak nie macie to dajcie jeszcze
W takim tempie kumulacja w lotto do Świąt Wielkanocnych 80 000 000
greg święta racja. Bida w kasie TS. Rozpoczął Nowy Rok i trzeba wyjśc z zyskiem.
Witam wszystkich!Jeżeli ktos obserwował typowania po losowaniu i miał włączoną opcję "najczęstsze" mógł zaobserwować jak żadne z tych najczęstszych nie padały .Może powinniśmy wspólnie podjąć decyzję o niewyświetlaniu tej informacji ,a ujawnieniu jej dopiero po losowaniu.Pewnie nie wszyscy będą zadowoleni ale podawanie tej tabelki przed losowaniem na "tacy" jest porównywalne ze strzelaniem sobie w stopę.
maryjan
Fortuna ma same ograniczenia np dwa remisy 3:3 nie więcej niż za dwa zł można zagrać. Ciekawi mnie czy STS ma takie ograniczenia?
Fortuna ma same ograniczenia np dwa remisy 3:3 nie więcej niż za dwa zł można zagrać. Ciekawi mnie czy STS ma takie ograniczenia?
saskia: wystarczy wejść w TYPOWANIA -> Bilans i zobacz sobie wszystkie bilanse z poprzednich dni, posortowane po "Najczęstsze".... widać czy padają liczby najczęściej typowane, czy np. najrzadziej
3 liczby z angly z soboty do tego rok 15 i pech 13
33 bylo do wyczucia, cos cienko sie staracie
33 bylo do wyczucia, cos cienko sie staracie
Na sobotnie lotto ruszam kontrolnym zestawem-można powiedzieć,że lekko się zaczaję,ale we wtorek kiedy będziemy powyżej magicznej granicy(16)atakuję tęgo.tak mi dopomóż B.
to juz wam mowie ze bedzie 3,4 bo nie u nas w angly tak wczoraj bylo
Ja jestem za żeby sie skrzyknąc i nie wysyłac kuponów przez tydzień TS
Pasko byłem przekonany, że TS dał przyzwolenie na działalność stronki w takiej formie, ale jednak jeśli nie to nie wygląda to najlepiej - ostatnio dogłębnie przestudiowałem ten temat i jeśli TS się uprze to wychodzi na to, że tylko "suche" wyniki w najlepszym wypadku będą mogły zostać. Bo wszelkie "zassane" informacje z innych stron i prezentowane na masową skalę są rzeczywiście niedozwolone - myślałem że jesteś dogadany, bo był czat z TS itp. Może się jeszcze dogadasz.
koryto idzie w gore, musze zaczac oszczedzac , moje konta majo mi puchnac
wizard >>>> a ty co trafiłeś pewnie kasiury masz pełne skarpetki a po losowaniu wiesz ile ludzi jest mądrych ? a gdyby to i tamto miałby haha
2 258 817. anzu 2015-01-29 (21:59) New Jersey
Myślę, że solidaryzując się z Pasko powinniśmy jeden dzień dać im (TS-owi) nauczkę np. 3 lutego nie wysyłać żadnego zakładu przez cały dzień (wiem, że to ciężko.
Myślę, że solidaryzując się z Pasko powinniśmy jeden dzień dać im (TS-owi) nauczkę np. 3 lutego nie wysyłać żadnego zakładu przez cały dzień (wiem, że to ciężko.