Wpisy 2 258 642 – 2 258 741
29 stycznia 2015 20:51 → 29 stycznia 2015 21:30, 100 wpisów
Trafie cos dzisiaj? Czy znowy czlak trafil
jackwar
Trafie cos dzisiaj? Lubie kulki ale najlepiej te swoje
Wytypowane
wczoraj i dziś byłem w szpitalu odwiedzić dziewczynę z którą kiedyś pracowałem razem .
mąż tak ją kocha że ma połamane kości twarzy , przesunięte centymetr w głąb . jutro ma mieć operacje .
mąż tak ją kocha że ma połamane kości twarzy , przesunięte centymetr w głąb . jutro ma mieć operacje .
Ciekawe czy coś dziś trafimy
jackwar...bo się zaraz zadławię własnoręcznie upieczoną szarlotką
fiolka...jak ci gra idzie
Jabłecznik

fiolka...
fiolka , młoda , 30 lat , i co mnie wczoraj uderzyło , obrączka na palcu .
No wlaśnie gdzie podzial się max
już dawno założyli niebieską kartę , policja opieka monitorowali , rodzina 140 km przywiozła ją do wawy by tu ją poskładali i pewnie sprawą zajmie się z urzędu prokurator .
Lila też gdzieś pojechała
prof ..maxa ..wiecej chodzi do samiczka niz tu nic nie rozmawia czata
jackwar...zastanawia mnie to dlaczego te kobity siedzą z takimi oprawcami
krzysio
jackwar.....lia nocna kobitka
Lila
fiolka , tu to chyba chodzi o kasę , bezrobocie a gościu zarabia ponad 4 i jak wypije to odwala .
Ja teraz nie mam czasu zeby po nocach siedzieć
to nie jest takie proste , jak trzeźwy to kochający , musi podjąć decyzje , dodatkowo jest jeszcze małe dziecko . Myślę że już wie co ma zrobić . zresztą prokurator też będzie miał pracę .
2 258 683. fiolka 2015-01-29 (21:08) HOUSTON
Kiedyś była taka teoria że jak nie leje to nie kocha...
fifi czaisz?
Kiedyś była taka teoria że jak nie leje to nie kocha...
fifi czaisz?
w tym temacie medea może się wypowiedzieć , najbardziej kompetentna i spotyka się z takimi przypadkami .
Piszczcie o liczbach a nie o patologi KOBIETA MIE BIJE
2 258 701. fiolka 2015-01-29 (21:19) HOUSTON
Monet...a Tobie to dzisiaj zbiera się od rana
Fifi.. to mi daj
Monet...a Tobie to dzisiaj zbiera się od rana
Fifi.. to mi daj
dawać losowanie
Ja wole byc singlem nie wiez nigdy kobiecie dobra rade wam dam nic gorszego na swiecie nie przytrafia sie nam
wole cocacole i cyferki
wole cocacole i cyferki
A pasko jest singlem czy po slubie ....dobre pytanie
Monet....a ktoś tu rano się przechwalała teraz wychodzi szydło z worka
Witam.
Zapoznajcie się z: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4526
Pozdrawiam
Zapoznajcie się z: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4526
Pozdrawiam
Waldek kiepski lubi pilke i browary
Cytuję:
W imieniu Spółki Totalizator Sportowy Sp. z o.o., dalej jako
W imieniu Spółki Totalizator Sportowy Sp. z o.o., dalej jako
W imieniu Spółki Totalizator Sportowy Sp. z o.o., dalej jako "TS" (pełnomocnictwo w załączeniu), niniejszym zwracam się z żądaniem natychmiastowego zaprzestania transmitowania na Państwa stronie internetowej losowań studia LOTTO, w tym usunięcia programów archiwalnych, bezpośredniego kopiowania i wykorzystywania fragmentów stron internetowych TS oraz bezpośredniego zasysania wyników losowań z wewnętrznych adresów TS, a także dokonywania wszelkich działań mogących budzić jakiekolwiek podobieństwo czy wskazywać na jakąkolwiek współpracę pomiędzy ww. stroną a TS.
Wykorzystywanie w ten sposób materiałów TS, bez uzyskania uprzedniej zgody, jest działaniem bezprawnym. TS przysługują wyłączne prawa jako producentowi programów do określenia sposobu korzystania z utworów, które podlegają ochronie prawnoautroskiej, nie tylko cywilnej. Zgodnie z przepisem art. 166 ust. 1 ustawy Prawo autorskie i prawa pokrewne kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Materiały umieszczane na stronie wprowadzają w błąd, m.in. poprzez podobieństwo znaków graficznych, oraz tożsamość w nazewnictwie gier urządzanych przez TS. Takie zachowanie stanowi niedozwoloną praktykę, naruszając szereg ustaw dotyczących m.in. ochrony przed czynami nieuczciwej konkurencji, prawa autorskiego oraz praw pokrewnych, a także praw ze znaku towarowego. Narusza ono też zaufanie i bezpieczeństwo graczy, godząc bezpośrednio w interesy TS. Warto podkreślić, że jako czyn niewłaściwej konkurencji, jest zabronione i zagrożone sankcją karną.
W związku z powyższym, brak zaprzestania dokonywania opisanych naruszeń będzie skutkował skierowaniem sprawy na drogę sądową.
Wykorzystywanie w ten sposób materiałów TS, bez uzyskania uprzedniej zgody, jest działaniem bezprawnym. TS przysługują wyłączne prawa jako producentowi programów do określenia sposobu korzystania z utworów, które podlegają ochronie prawnoautroskiej, nie tylko cywilnej. Zgodnie z przepisem art. 166 ust. 1 ustawy Prawo autorskie i prawa pokrewne kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Materiały umieszczane na stronie wprowadzają w błąd, m.in. poprzez podobieństwo znaków graficznych, oraz tożsamość w nazewnictwie gier urządzanych przez TS. Takie zachowanie stanowi niedozwoloną praktykę, naruszając szereg ustaw dotyczących m.in. ochrony przed czynami nieuczciwej konkurencji, prawa autorskiego oraz praw pokrewnych, a także praw ze znaku towarowego. Narusza ono też zaufanie i bezpieczeństwo graczy, godząc bezpośrednio w interesy TS. Warto podkreślić, że jako czyn niewłaściwej konkurencji, jest zabronione i zagrożone sankcją karną.
W związku z powyższym, brak zaprzestania dokonywania opisanych naruszeń będzie skutkował skierowaniem sprawy na drogę sądową.
do jutra
Pasko a to na pewno od nich.
Ja pracuję w urzędzie a kilka dni temu pewna poważna instytucja rzekomo przesłała nam e-mail, ze naruszamy prawa konsumenckie poprzez nieprawidłowe zapisy regulaminu sprzedaży na naszej stronie internetowej
Ja pracuję w urzędzie a kilka dni temu pewna poważna instytucja rzekomo przesłała nam e-mail, ze naruszamy prawa konsumenckie poprzez nieprawidłowe zapisy regulaminu sprzedaży na naszej stronie internetowej
być może Pani prawnik nie wie z kim rozmawia ... słaby przepływ informacji od TS.