Wpisy 2 258 342 – 2 258 441
29 stycznia 2015 12:21 → 29 stycznia 2015 14:48, 100 wpisów
Pomimo że wynik pojedynczego rzutu monetą lub kością do gry często z praktycznego punktu widzenia można uważać za nieprzewidywalny, jeżeli eksperyment taki powtórzony zostaje wielokrotnie, mogą pojawić się pewne prawidłowości i wzory statystyczne, które można badać i przewidzieć.
zdarzenie losowe to pewien zbiór możliwych wyników danego eksperymentu. Może to być zarówno zbiór składający się z pojedynczego wyniku, jak i zbiór złożony z większej ilości elementów. Zdarzenia losowe rozważa się w rachunku prawdopodobieństwa.
Dzień Dobry wesoła bando
Zdrapki szczęśliwe w dniu dzisiejszym Cash i Szybkie100
Zdrapki szczęśliwe w dniu dzisiejszym Cash i Szybkie100
Medea
ja mam termin kupna zdrapek 01 luty.Dzisiaj ,przed terminem multivabank dała 25 zł.
ja mam termin kupna zdrapek 01 luty.Dzisiaj ,przed terminem multivabank dała 25 zł.
fajnie jak udaje się dzieci wciągnąć do jakiejś wspólnej zabawy ,wtedy nie myślą o głupotach,tylko biernie naśladują innych
no cóż życie płynie nieubłaganie ciebie też to dopadnie hehetylko za głupi jesteś żeby to pojąć małym rozumkiem,prawda
Lotto de: szóstki brak.
Kumulacja 4 o0o o0o euro.
---->> 11 euro: tyle jest warta zwykła 3 w Lotto.de.
....................................................
Kumulacja 4 o0o o0o euro.
---->> 11 euro: tyle jest warta zwykła 3 w Lotto.de.
....................................................
oj te dzieci nie mające pomysłu na swe nudne puste życie ehh wiadomo POlegli niż wstali
emerytka46 w ostateczności to tylko propozycje
Multivabank to zdrapaka Białego Łącznika, który tak przypadkiem jest kinem tzw. antypodalnym ( czyli tym na dwoje babka wróżyła) dzisiejszego Żółtego Wojownika
Multivabank to zdrapaka Białego Łącznika, który tak przypadkiem jest kinem tzw. antypodalnym ( czyli tym na dwoje babka wróżyła) dzisiejszego Żółtego Wojownika
cóz począć z sobą masz nie wiem ale to typowe objawy braku miłości ze strony mamy a nadmiaru tejże nocą ze strony tatusia
Medea.
1 lutego kupię te zaproponowane.
1 lutego kupię te zaproponowane.
sąsiad jak już wdał się w ten niewątpliwy mezalians z twą rodzicielką nie wiedział czym to się skończy......game over
emerytka46 patrząc w ten sposób miałaś jeszcze szanse trafić w Bitwie Morskiej, Kopalni Diamentów, Vabank, Super vabank bo one są zdrapkami kinów "powiązanych" z dzisiejszym dniu tak jak łącznik
nowatelka
tylko na losowanko,ale się pochwalę,za miesiącpowiększy mi się rodzina
Bitwy morskiej już u nas nie ma.Pozostałe są.
Nowatelka
Nowatelka
ja wczoraj polowałam na Srebro i Złoto a że nigdzie nie było to eksperyment przerwany został po sukcesie Wszystkiego Najlepszego
Dopisano wyniki Multi Multi
01,02,06,07,10,20,22,26,28,29,31,32,39,44,46,50,59,66,70,78
Plusem jest liczba: 26
01,02,06,07,10,20,22,26,28,29,31,32,39,44,46,50,59,66,70,78
Plusem jest liczba: 26
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5277 zestawów od 691 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 494 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 11 148 zł
TOP 5 typujących:
- aklim - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 416 zł = 41,60 x koszt gry
- korn748 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 932 zł = 20,71 x koszt gry
- artarac - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 380 zł = 15,20 x koszt gry
- juzpo50 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 120 zł = 9,60 x koszt gry
- bimbersztajn - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 126 zł = 6,30 x koszt gry
nowatelka takie słodziutkie małe whiskasy vel dachowce czy też bardziej kolorowe towarzystwo się kroi
torsan, trisetum
nowatelka zapomniałam, że u kotów w odróżnieniu od nas wygląd mamusi średnio świadczy o rezultacie końcowym
nowatelka zapomniałam, że u kotów w odróżnieniu od nas wygląd mamusi średnio świadczy o rezultacie końcowym
Ja lubię typowe dachowce oraz takie trójkolorowe bo rozkład kolorów bywa naprawdę ciekawy, choć oczywiście czarnego kota z białym krawatem i w skarpetach nic nie przebije
medeabo wczoraj czytałam że kotka przy jednej ciąży może zajść z dwoma różnymi kotami
medea mój ma białe skarpetki i czarny krawat plus lewe uszko w ciapki
Gracz z miejscowości Iłowa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce XINGO
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
trisio.
Na grillu,czy w piekarniku ?
Na grillu,czy w piekarniku ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
trisetumniestety wszystkich nie będę mogła zostawić,więc teoretycznie szukam dla nich domu,ale ....
nowatelka no to zaczynamy
6 luty dzień na dwoje babka wróżyła, ale ma on że tak powiem błogosławieństwo od astrologów z źródła z którego korzystam jako dzień farciarzy Zdrapki dedykowane : Pensja jeśli gdzieś jeszcze dostaniesz oraz Mega Pensja
7 luty dobry dzień na grę, wchodzi do sprzedaży zdrapka "2 serca" i ona jest na ten dzień dedykowana razem Vabankiem Super Vabankiem
9 luty dzień bez fajerwerków, ale raczej nie pechowy
12 luty wygląda ciekawie bo zaczyna 5 dniowy okres gdy szczęście powinno Ci bardziej sprzyjać. Zdrapki Kasa na życie, xingo, czarna perła a z propozycji bardziej życiowych nowa zdrapka Kocham Cię za 1 zeta
6 luty dzień na dwoje babka wróżyła, ale ma on że tak powiem błogosławieństwo od astrologów z źródła z którego korzystam jako dzień farciarzy Zdrapki dedykowane : Pensja jeśli gdzieś jeszcze dostaniesz oraz Mega Pensja
7 luty dobry dzień na grę, wchodzi do sprzedaży zdrapka "2 serca" i ona jest na ten dzień dedykowana razem Vabankiem Super Vabankiem
9 luty dzień bez fajerwerków, ale raczej nie pechowy
12 luty wygląda ciekawie bo zaczyna 5 dniowy okres gdy szczęście powinno Ci bardziej sprzyjać. Zdrapki Kasa na życie, xingo, czarna perła a z propozycji bardziej życiowych nowa zdrapka Kocham Cię za 1 zeta
jeśli kotki wdadzą się w mamę to będę bezproblemowe w chowaniu i grzeczne,także gdyby ktoś poważnie myślał o kotku do adopcji to prawdopodobnie zostawię jednego u nas z miotu a resztę z bólem ale oddam w dobre ręce,po okresie tym"niemowlęcym"
nowatelka c.d
13 luty niezły dzień, zdrapka Lotek Narciarz
14 luty niezły dzień, zdrapka Kocham Cię
15 luty nadal fajnie, zdrapki Diamentowe 7, Kocham Cię
16 luty super dzień bo kin roczny, zdrapki Zodiak nowy, Wszystkiego Najlepszego, Kocham Cię, Lotek "Egipski"
Potem od 17 lutego lepiej dać na luz i ewentualnie 26 luty jest potencjalnie niezły zdrapki jak 6 lutego
13 luty niezły dzień, zdrapka Lotek Narciarz
14 luty niezły dzień, zdrapka Kocham Cię
15 luty nadal fajnie, zdrapki Diamentowe 7, Kocham Cię
16 luty super dzień bo kin roczny, zdrapki Zodiak nowy, Wszystkiego Najlepszego, Kocham Cię, Lotek "Egipski"
Potem od 17 lutego lepiej dać na luz i ewentualnie 26 luty jest potencjalnie niezły zdrapki jak 6 lutego
medusiu dziękuję zapiszę sobie i sprawdzę,u mnie właściwie wszystkie zdrapki są dostępne więc jak fundusze pozwolą to zdam relacje do twojego testu
nowatelka z własnego doświadczenia radze jedna szt. maksymalnie bo los nie lubi zachłannych
A na serio jak ma człowiek trafić to trafi i to raz a dobrze
A na serio jak ma człowiek trafić to trafi i to raz a dobrze