Wpisy 2 256 727 – 2 256 826
26 stycznia 2015 20:12 → 26 stycznia 2015 21:11, 100 wpisów
dlaczego nie tak prędko krzysztof? zdasz w maju maturę, a od października studia
gdybyś krzysztofie był asystentem księciunia to dopiero byś sobie zarobił
Ale do Szczytna powiedziałem a ksiądz a na policjanta no tak już jak jeszcze byłem ministrantem na kolędzie jak chodziłem zanim powiedziałem u jednej rodziny o tym.
A to mama wręczała 50 zł a ministrantom po 5.
Dziś zagrałem dwa zakłady jokera i w ostatnim też zagram do końca wierny w końcu najwięcej wygrałem w tejże grze
Pasko jak to kopertę włożył ty nie zaczaiłem powaga myślałem że no wiem że może żeby kamerę coś zrobiło aż potem zabrał ją to wiem o co chodziło.
2
Ja też byłem ministrantem ponad 9 lat i lektorem do tego ale od września 2013 nie jestem.
50 zl tym frendzla z pralni brudnych pieniedzy i jeszcze im sluzyc
Nie lubimy się za bardzo.
A wiecie po co jest w ogóle kolęda ?
Jak ich stać to dają.
krzysztof: trudne pytanie i pewnie jest wiele odpowiedzi. A wiesz po co jest woda ?
ale za co sorry ale to zebractwo nie bede pakowal do 1 wora ale sa tacy ktorzy za ta kase z koled miedzy innymi szlajaja się po agencjach pewnych dyskotekach utrzymuja rodziny wlasne oplacaja szkoly swoim dziecia no tak im wiecej kasy tym szybsza przepustka do nieba
kiedyś czytałem, że żeby się nie kurzyło jak statki hamują ... i coś w tym jest
ja wiem po co po to by nablocic najesc się napic za darmo szczegolnie na wiosce
gryks- ja ksiedza nie przyjmuje od zawsze...... wiec i nie daje , moja babcia przyjmowala ale nigdy ani zlotowki nie dala uważala ze to posługa boska
Pasko chemik powiedział by prosto rozłożyć na h i o i zrobić paliwo
bo tak powino byc a nie ceniki zreszta szkoda pisac gadac czlek tylko się wnerwia jestem bardzo ale to bardzo szczesliwy ze odeszlem 20 lat temu z tego czegos z tej zaklamanej obludnej sekty i kropka
Medea...
......................................
......................................
Kurde mam problem.
Znowu rodzice myją mi głowę bierz się za matematykę nieuku jeden fak co do cholery.
Bo będzie jak w tamtym roku powiedziała mama.
Zagralem dzis za 75 zeta traffie cos w minilotto 10zakladow 6 losowan
Mają racje.. .
.........................
.........................
A księdzu gadasz że będziesz zdawać znowu a on się pytał czy się przygotowuję ?
Ja za 5 zł 4 zakłady a wy Mini Lotto ?
Mam problem z matematyką cholerną z 9 działami na 14.
A do matury kto z was pochodzi ?
75 zl 10 zakladow na 6losowan
Zgrywus
Przepiszesz mi ten system i wstaw go na forum proszę cię
Przepiszesz mi ten system i wstaw go na forum proszę cię
Z czego się cieszysz zbigniew g ?
Puscilem 8 zakladow na jednym kuponie i 2 zaklady na drugim wyszlem 5zl na plusie do piero w niedziele zagram ex p w srode 1 zaklad za5zl
Jeszcze nic nie wygrałeś xD.
W multi 2014 ...320 zl na plusie w duzym okolo 150 na plusie w minilotto 420 na minusie
ludzie grajta kasiury nie oszczędzajta kasiura rzecz nabyta , powodzenia hejjjjjj
Metoda rozpisowa zawsze fajnie wygląda i mnóstwo ludzi w necie z nią kombinują
Przykładzik tego typu patentu. Bierzesz piszesz 20 liczb od 1-20 (długośc miesiąca majańskiego) potem pod poszczególne liczby podstawiasz kolejne liczby z ostatniego losowania poczynając od pierwszej z niesortu. Kiedy dochodzisz do 80 zaczynasz od 1. Kończysz na ostatniej pełnej linii kończącej się liczbą najbliżej tej od której zaczęliśmy. Bawiąc sie w ten sposób z wczorajszym losowaniem wieczornym i biorąc ostatnią dwudziesty rząd pionowy uzyskać 31,51,71,10 czyli dziś o 14-stej 3/4 .
Fajnie wyszło, ale jak to zwykle bywa w takich patentach w kolejnym losowaniu pojawiają sie schody. Wyszło dziś na wieczór coś takiego 47,67,7,27
jednym słowem .... cieżkie jest życie kombinatora walczącego z TS
Przykładzik tego typu patentu. Bierzesz piszesz 20 liczb od 1-20 (długośc miesiąca majańskiego) potem pod poszczególne liczby podstawiasz kolejne liczby z ostatniego losowania poczynając od pierwszej z niesortu. Kiedy dochodzisz do 80 zaczynasz od 1. Kończysz na ostatniej pełnej linii kończącej się liczbą najbliżej tej od której zaczęliśmy. Bawiąc sie w ten sposób z wczorajszym losowaniem wieczornym i biorąc ostatnią dwudziesty rząd pionowy uzyskać 31,51,71,10 czyli dziś o 14-stej 3/4 .
Fajnie wyszło, ale jak to zwykle bywa w takich patentach w kolejnym losowaniu pojawiają sie schody. Wyszło dziś na wieczór coś takiego 47,67,7,27
jednym słowem .... cieżkie jest życie kombinatora walczącego z TS
Czyli jestem prawie na zero ex p jestem do tyly jakies 95zl
2*2jest 6 Krzys ii
40 minut i losowanie
Co ty gadasz ?
Kto
Zbigniewie robię z tej strony zadnia a dobry jesteś z matematyki choć powiem ci że np liczenie delty opanowałem do perfekcji czy jak tego się nauczyłem innych rzeczy też powonieniem.
marek33 ładnie, ale jakby to było takie proste tobyśmy wszyscy byli milionerami
http://www.matemaks.pl/kurs-do-matury-podstawowej-z-matematyki.php
Na 14 działów choć kończę 7 pewnie z 9 nie rozumiem.
Ale mam mieć kolejne korepetycje z panią która uczy w gimnazjum.
Tylko ciekawe co to da znowu ?
Jak bys opanowal do perfekcji to bylbys milionerem krzysiu c ja dam rady dlugopisem rozpisywac system pelny
marek33 ale próbowac można dzięki czemu człowiek ma sprawne szare komórki
A nie wiem jak z nią ?
Ej macie jakąś najprostszą metodę aby zdać podstawę z matematyki na 15 punktów czyli te 30% wymagane ? Proszę o ciekawe propozycje czekam.
medea , wiesz że alkohol szkodzi ?
nie można go pić
trzeba lać w mordę
nie można go pić
trzeba lać w mordę