Wpisy 2 256 427 – 2 256 526
26 stycznia 2015 12:35 → 26 stycznia 2015 13:58, 100 wpisów
witam
co proponujecie dzisiaj na mini
ja mini np:
1 los: 04,12,22, 30
2gi los: 11, 18, 32, 39
Ostatniej celowo nie podaję
1 los: 04,12,22, 30
2gi los: 11, 18, 32, 39
Ostatniej celowo nie podaję
Info dla kolegi @zgrywusa: już podałem na forum ten potrzebny Ci system do MM, dający gwarancję zysku przy 38.88% ( 7z18 po 8 skreśleń ) .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ronnin a ja mam podobne
14,22,39,
ja poluje 5/5 w mini ale co skresle to sie okazuje ze taka piątka juz wpadła pare losowań wstecz to trzeba miec pecha
sa przecież wyniki losowan
to sie nazywa miec pecha
nie
w MM na sucho to mi wiekszosc wchodzi ale jak obstawie to lipa
a masz jakis program?
i co momagał ci ten program
pomagał sorki za pomyłke
greg
hmm nie był zbyt intuicyjny i miał starą bazę danych... tylko se sprawdzałem czy coś padło... Nic nie wygrałem, dziwny ten program...
wkleja siecos taki nie cierpliwy
co tam Grzesiu wygrałes wczoraj
Witam ferajnę
Robiąc eksperyment na żywym organizmie kontynuuję próby mojej metody doboru zdrapek. Dziś jest dzień, którego patronem w kalendarzu majańskim jest kin czerwonego wędrowca, mój kin urodzeniowy. Wśród sprzedawanych obecnie zdrapek z tym kinem związana jest wyłącznie Diamentowa 7 no i na dwie zakupione był jeden pustak i 20 złotych. Jednym słowem spróbowac zawsze można
Robiąc eksperyment na żywym organizmie kontynuuję próby mojej metody doboru zdrapek. Dziś jest dzień, którego patronem w kalendarzu majańskim jest kin czerwonego wędrowca, mój kin urodzeniowy. Wśród sprzedawanych obecnie zdrapek z tym kinem związana jest wyłącznie Diamentowa 7 no i na dwie zakupione był jeden pustak i 20 złotych. Jednym słowem spróbowac zawsze można
medea
medusia
własnie przypomniałaś mi o zdrapce, kupiłam neonówkę i zaraz sprawdzę
własnie przypomniałaś mi o zdrapce, kupiłam neonówkę i zaraz sprawdzę
greg trzymam za ciebie i za Anię kciuki
moja zuza wczoraj 4/10 skreślila
medea76 gratki
moja zuza wczoraj 4/10 skreślila
medea76 gratki
fiolka
Ja na zdrapkach poległam dzisiaj
Ja ostatnio się podkusiłem na zdrapki za 5 zł kupiłem 4 i tylko wygrałem 5 zł
greg a twoje foto gdzie
fiolka
fioluś bo to zdrapka kinu zaprzyjaźnionego czyli łącznika czyli albo ci sprzyja albo niestety nie
Nie żyje DEMIS ROUSSOS.
....................................
....................................
wczoraj było żółte ziarno i co prawda jest w tym kinie co trzeba ale to nie wystarczyło. Same pustaki zaliczyłam
medusia....no właśnie próbowałam sprawdzać jakieś daty, ale nie kumam tego
Witam wszystkich
medea napisałam do Ciebie na GG jeśli możesz odpisz mi
medea napisałam do Ciebie na GG jeśli możesz odpisz mi
fiolka kurs uproszczony z tego co u mnie się sprawdza zawsze no dobrze bądźmy uczciwi prawie zawsze czyli .... mój kin roczny/urodzeniowy najlepiej połączony z dniem tygodnia, w którym przyszłam na świat. Takie dwa dni powtarzają się co 20 dni czyli w każdym miesiącu dwa dni gdy zawsze kupuję zdrapkę.
królowamonet postaram się po losowaniu Ci wrzucić jeśli teraz wrzucisz na GG datę urodzenia
fiolka tzn. kin się powtarza bo oczywiście tak dobrze by wypadał zawsze w czwartek to nie ma
czytam podpatruje i nie wiem a co wam chodzi z tym kinem
przystojna84 ktoś mi kiedyś pokazał kalendarz majańki gdzie każdy z 260 dni ma własny znak czyli właśnie kin. No i teraz kombinuję.
ludzie by tak od razu chcieli wszystko wiedzieć, co nie meduska? a tu badania trwają juz ponad rok
kondi trzeba zgłebiac wiedze
medea napisałam
witam
czas zaczac kantowanko