Wpisy 2 255 757 – 2 255 856
25 stycznia 2015 11:26 → 25 stycznia 2015 13:34, 100 wpisów
qu...wa takie zasr,,,,ane wygrane po 4,5 zł w krzyżówce i wczora od wielkiego zwonu 4/5 w muilti cholera nie przeżałuje tego miałem 79,80 to wylosowali /pod stołem /78,79 i 5/5 poszło sie j....
Gracie dzis exstra pensja jaka dodatkowa $
Idzie facet brzegiem Wisły.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
-Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
-Was? Ich verstehe nicht!
-Powoli, bo zimna.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
-Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
-Was? Ich verstehe nicht!
-Powoli, bo zimna.
Na 14sta liczba 8 nie wpadla se 19 losowan a ze jest pelnoletnia wpadac juz moze czas na 8mke
- Brat, wyobraź sobie świat na opak...
- Znaczy jak?
- Na przykład, oddychamy dwutlenkiem węgla, ryby latają, koty żyją pod wodą, w dzień wszyscy śpią a w nocy pracują.
- Aha, a na ścianach ch**em wymalowane jest "KREDA"
- Znaczy jak?
- Na przykład, oddychamy dwutlenkiem węgla, ryby latają, koty żyją pod wodą, w dzień wszyscy śpią a w nocy pracują.
- Aha, a na ścianach ch**em wymalowane jest "KREDA"
87sledzacych piszcie co o cyferkach
Żona w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż sypia na kanapie. Widząc, jak mąż się męczy, żona mu mówi:
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną.
Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych, no, ale sam rozumiesz.
Facet, nie wierząc swoim uszom, bierze pieniądze i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca:
- Do 60 nie zejdzie, chce 100.
- Co za suka! Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45!
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną.
Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych, no, ale sam rozumiesz.
Facet, nie wierząc swoim uszom, bierze pieniądze i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca:
- Do 60 nie zejdzie, chce 100.
- Co za suka! Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45!
Hey wszystkim
Wiecie gdzie mogę znaleźć system
(42,37,5) czyli wszystkich 42 liczby, 37 typowane,
gwarancja 5 , na stronie la jolla jest max (42,25,5)
napiszcie gdzie szukać
Wiecie gdzie mogę znaleźć system
(42,37,5) czyli wszystkich 42 liczby, 37 typowane,
gwarancja 5 , na stronie la jolla jest max (42,25,5)
napiszcie gdzie szukać
Nie piszcie kawalow piszcie o cyferkach jak traficie w realu to pochwalcie sie zonie .co bys zrobila jak bym trafil w totolotka, wZielabym polowe i bym odeszla to masz tu polowe i SPADAJ
Pijany facet wraca do domu. Żona zaczyna awanturę i wymownie pokazuje palcem na zegarek. Na co facet:
- Wilekie halo! Zegarek ku**a ! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała !
- Wilekie halo! Zegarek ku**a ! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała !
Maż pyta się żony:
- Kochanie powiedz czy ty mnie kiedykolwiek zdradziłaś?
- Nie, nigdy w życiu..,.
- Ale tak na prawdę?
- No tak, zdradziłam cię 3 razy...
- Kiedy był ten pierwszy raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak chciałeś wziąć pożyczkę, żeby otworzyć własną firmę i żaden bank nie chciał ci jej udzielić. I któregoś dnia przyszedł do nas dyrektor jednego z banków i dał ci te pieniądze bez żadnych pytań...
- Och, kochanie zrobiłaś to dla mnie? A kiedy był ten drugi raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak byłeś ciężko chory i umierałeś a żaden lekarz nie chciał podjąć się twojej operacji? I wtedy przyszedł ten jeden lekarz który zoperował cię bez żadnych pytań i to dzięki niemu jesteś w tak dobrej formie...
- Och kochanie zrobiłaś to dla mnie? Na prawdę ci dziękuję, kocham cię jeszcze bardziej. A kiedy był ten trzeci raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak kiedyś chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało ci tych 54 głosów...
- Kochanie powiedz czy ty mnie kiedykolwiek zdradziłaś?
- Nie, nigdy w życiu..,.
- Ale tak na prawdę?
- No tak, zdradziłam cię 3 razy...
- Kiedy był ten pierwszy raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak chciałeś wziąć pożyczkę, żeby otworzyć własną firmę i żaden bank nie chciał ci jej udzielić. I któregoś dnia przyszedł do nas dyrektor jednego z banków i dał ci te pieniądze bez żadnych pytań...
- Och, kochanie zrobiłaś to dla mnie? A kiedy był ten drugi raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak byłeś ciężko chory i umierałeś a żaden lekarz nie chciał podjąć się twojej operacji? I wtedy przyszedł ten jeden lekarz który zoperował cię bez żadnych pytań i to dzięki niemu jesteś w tak dobrej formie...
- Och kochanie zrobiłaś to dla mnie? Na prawdę ci dziękuję, kocham cię jeszcze bardziej. A kiedy był ten trzeci raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak kiedyś chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało ci tych 54 głosów...
coś q..a nie chcą przyjść a nerwów przy tych grach to sie nieraz tak ostało żehey
Hej
Ale dłuuugi kawał , nie chce mi się go przepisywać
Gracie dzis extra pensje $ jak traficie to dacie zonie polowe i odejdzie nawet alamentow nie bedzie chciala chodzilo o alimenty
Bracie zrób se wolne od TS
Wychodze teraz z domu lece po browarka i 5zakladow exp
Jestem po Kościółku , kawka została wypita , teraz można typować
numerki
numerki
Wymodliles liczby jakie wpadna ekstra pensji
bracie
15 km z " buta " ?? do Lotto
15 km z " buta " ?? do Lotto
panoramix
zbigniew
ja nie gram w Pensję, a w multiego (czasami )
ja nie gram w Pensję, a w multiego (czasami )
i w mapki kochane
panoramix i tak 3-mać !
http://www.wykop.pl/link/2357938/jaroslaw-walesa-niewinny-w-sprawie-wypadku-na-motorze/?utm_source=ostatnio_popularne_link&utm_medium=link_3&utm_campaign=ostatnio_popularne_link
http://www.wykop.pl/link/2357432/polskie-obozy-w-niemieckim-tlumaczeniu-ksiazki-w-oryginale-nie-ma-o-nich-slowa/?utm_source=ostatnio_popularne_link&utm_medium=link_1&utm_campaign=ostatnio_popularne_link
emeryt
J-23
http://ofsajd.onet.pl/faceci/internauci-skomentowali-zachowanie-c-ronaldo/t28zy
emeryt co ty mi tu kiwasz palcem
HARTGE
HARTGE
HARTGE grasz cos ostnio
jackwar mm>?
na 14 tylko MM 3 zakł na 6 liczb skromnie bo ostatnio mało wchodzi
na 6 skreslen to bardzo skrmonie
jackwar w kolektorze nic nie mowia co tak mało liczb skreslone ?
HARTGE w ekstra pensje grasz ?
Dzis exp chybil trafil
4,5,8,14,28plus2
2,3,4,6,33plus1
10,14,17,22,27plus1
12,21,24,28,31plus4
19,23,25,26,28 plus4
Czuje cos ze trafie cos w 2zakladzie 2,3,4,6,33plus1 chocby 5zl
4,5,8,14,28plus2
2,3,4,6,33plus1
10,14,17,22,27plus1
12,21,24,28,31plus4
19,23,25,26,28 plus4
Czuje cos ze trafie cos w 2zakladzie 2,3,4,6,33plus1 chocby 5zl
2,3,4,6,33plus1 ekstra pensji w typowaniach zatypowolek
Cześć wam
Albin nie mówią czasami się pytają co tak mało zakładów ale to jak właścicielka jest
normalnie to gram przeważnie od 20 zł w z wyż
jeszcze puściłem staruszkowi 4 zakłady
to razem 7
normalnie to gram przeważnie od 20 zł w z wyż
jeszcze puściłem staruszkowi 4 zakłady
to razem 7
Na 14sta 8wpadnie 8 wpadnie 8 wpadnie chyba ze po raz 20 sie zabezpieczyla $$$