Wpisy 2 255 325 – 2 255 424
24 stycznia 2015 22:01 → 24 stycznia 2015 22:28, 100 wpisów
Fiolka ty jesteś Czerwonym Ksieżycem więc jego dni Ci sprzyjają
Kiny zaprzyjaźnione czyli wersja I mojego pomysłu : Pies, Człowiek oraz dzień joker wicher
Kiny klanu czyli wersja II mojego pomysłu : Wąż, Łącznik, Ręka, gwiazda
Zdrapki dla Ciebie : Krzyżówka z kawą, Vabank i SuperVabank, neonowa 9, kopalnia szafirów, multivabank,
Kiny zaprzyjaźnione czyli wersja I mojego pomysłu : Pies, Człowiek oraz dzień joker wicher
Kiny klanu czyli wersja II mojego pomysłu : Wąż, Łącznik, Ręka, gwiazda
Zdrapki dla Ciebie : Krzyżówka z kawą, Vabank i SuperVabank, neonowa 9, kopalnia szafirów, multivabank,
Mi wyszło że wygram dokładnie jak mojsiu co na wesele prosił ...Jakbyście chcieli to koło niedzieli a jakby nie tego to koło 15-go
fiolka
bolek31 w EP za 2/5 mial bys 5 zl a tak nima nic
medea76
bolek31 w EP za 2/5 mial bys 5 zl a tak nima nic
medea76
albin
ela52 wrzucę Ci do KG bo innych to chyba nie bardzo interesuje więc nie będę zaśmiecać wpisami chatu
ela52 wrzucę Ci do KG bo innych to chyba nie bardzo interesuje więc nie będę zaśmiecać wpisami chatu
medusia....., neonówka wpadła mi w oko od razu jakoś tak, zazwyczaj zdrapek nie lubię
teraz będę częściej ją brała
teraz będę częściej ją brała
fioła ...a ty nic nie idzie wygra ...prawda wiesz ty ...łatwo przegra nie masz wyjście szczeście kasa za lizaki
dotam
fiolka
fiolka
medusia nie przejmuj się innymi zawsze w stadzie znajdzie się jakaś zagubiona czarna owca
fiolka i właśnie tak to traktuję, jako wsparcie intuicji. Emerytce46 wyszło drzewko i okazało się że już wcześniej jej wpadło w oko i go kupowała.
dusia ten klan twojego kinu zaczyna się 2-6 luty
dusia ten klan twojego kinu zaczyna się 2-6 luty
Wyniki wygranych po 22:10?
bolek mógłbyś przypomniec twoją datę bo może ten trop z dusią czyli klany lepiej się sprawdzi u Ciebie a nie zapisałam sobie
A mi pokazała ostatnio waga przemysłowa jak przez nią przejeżdżałem rowerem że ważę 55 kg i zaznaczam rower nie miał dzwonka ani pompki
co z tymi wynikami?
Jakbysmy mieli Kalisza na bramce to nikt by nam nie strzelil
Pasko kiedy wyniki
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Jaki strajk
Dusia nie strasz myślałem że ta emotka to już ktoś świeczki nad Tobą zapalił
Beda wogole dzisiaj te wyniki czy szkoda czekac
Dobra bolek uzupełnienie klan twojego kinu rocznego w najbliższym czasie rozpocznie się 17 lutego a zakończy 21 lutego. Potem kolejny zacznie się po 20 dniach od 17 lutego czyli 9 marca
dla bastka wyniki ML
06
09
13
22
27
30
31
34
37
39
40+
43
48
61
62
63
65
67
69
70
06
09
13
22
27
30
31
34
37
39
40+
43
48
61
62
63
65
67
69
70
Mi chodzi o wyniki wygranych
Mini lotto
Nie liczby tylko jaka kasa za wygrana
medea76
17 luty mi pasuje mogę grać, czyli od 17 do 21 mam rozumieć
17 luty mi pasuje mogę grać, czyli od 17 do 21 mam rozumieć
brjan nie ma sprawy
bolek patrząc na ten klan trochę inaczej wychodzą zdrapki :
Cash,mała czarna i wersja z ciachem, srebro i złoto, oraz szybkie 100 o ile jest w sprzedaży
bolek patrząc na ten klan trochę inaczej wychodzą zdrapki :
Cash,mała czarna i wersja z ciachem, srebro i złoto, oraz szybkie 100 o ile jest w sprzedaży
Gabriel nie umiesz czytac ze zrozumieniem, mi nie chodzi o liczby tylko pule
Dobra jak maja strajka to wynikow dzisiaj nie bedzie pora spadac
Bastek po prostu jutro bierz do kolektóry największy wór na kasiore
Bastek albo zrób tak zagraj za miliona daj kupon i powiedz reszty nie trzeba
gabriel za stara jestem żeby mnie robić za wałka nie bądz zazdrosny jak wygrał to chce wiedziec ile /zrozumiałe/