Wpisy 2 254 868 – 2 254 967
24 stycznia 2015 12:09 → 24 stycznia 2015 14:40, 100 wpisów
pieniążki wygrywamy to chyba przejęzyczenie ? pieniążki przegrywamy-miało być.
Lejdis end dżentelmens: puściłem dwa kuponiki , jeden na 7 skreslen, drugi na 10. Na pierwszym przemyslane typy a na drugim wariactwo z przedziału 1-40.
witam
Jak wy to robicie ze wygrywacieMi TS nie daje takiej szansy
Wchodze do mojej kolektury mieszczacej sie w sklepie (mieszkam na wsi) i dopiero dziś zauważyłem że na drzwiach jest naklejone ogloszenie.
"Graj w Lotto. W tej kolekturze 06.02.2014 wygrano 3500 zł. Ty też mozesz wygrać." Zapewne chodzi o Lotto Plus. Juz nie pamietam co tam pisalo ale chyba byla reklama Mini lotto wiec byłby błąd.
Czyli napewno wygrał ktoś kogo znam...kto mieszka w mojej miejscowosci.
"Graj w Lotto. W tej kolekturze 06.02.2014 wygrano 3500 zł. Ty też mozesz wygrać." Zapewne chodzi o Lotto Plus. Juz nie pamietam co tam pisalo ale chyba byla reklama Mini lotto wiec byłby błąd.
Czyli napewno wygrał ktoś kogo znam...kto mieszka w mojej miejscowosci.
zelus to tylko reklama zeby przysiągła wiecej ludzi do zakupu lotto
Nie wierze aby w ten sposob klamali. Takie afisze to rozdaje przedstawiciel lotto w swym bialym oklejonym samochodziku. Wlascicielka sklepu musialaby powiedziec "daj Panie taki afisz, bede miala wiecej zysku". A znam babke i napewno by tak nie zrobila.
zgrywus
to wez mi napisz jak wy gracie ze wygrywacie,albo macie duzo szcześcia
Czy byliscie kiedyś świadkami sytuacji gdy w kolekturze bądź punkcie STS (CHODZI O SYTUACJE SPRAWDZANIA WYNIKOW I EWENTUALNEJ WYGRANEJ) gdzie danemu graczowi zabraklo jednej liczby badz jednego zdarzenia meczowego do wygrania jakiejs kasy?
Ja mialem jeden taki przypadek z 10 lat temu. Dziadek (z wnukiem chyba) byl w STSie i sprawdzal na tablicy wyniki swoich meczy na kuponie a mial ich 20 (czyli max liczba zdarzen na kuponie). Stalem obok niego i patrze jak zakresla prawidlowe zdarzenia...doszedł do ostatniego i remis. Roztrzeslo go i mowi po imieniu do tego wnuka że chyba przegrał...a mial do wygrania ponad 2000 tys. Na tamte czasy to niezla wygrana...ba...w tych czasach tez by nikt nie pogardził dwoma kołami.
Ja mialem jeden taki przypadek z 10 lat temu. Dziadek (z wnukiem chyba) byl w STSie i sprawdzal na tablicy wyniki swoich meczy na kuponie a mial ich 20 (czyli max liczba zdarzen na kuponie). Stalem obok niego i patrze jak zakresla prawidlowe zdarzenia...doszedł do ostatniego i remis. Roztrzeslo go i mowi po imieniu do tego wnuka że chyba przegrał...a mial do wygrania ponad 2000 tys. Na tamte czasy to niezla wygrana...ba...w tych czasach tez by nikt nie pogardził dwoma kołami.
Mój kolega kiedyś drapnął 6000 zł ale się przestraszył i podarł zdrapkę i wyrzucił to była I klasa gimnazjum ...
20,21,31,33
tommygon3 - gosc musi zyc na luzie i miec stalowe nerwy...ja bym se nie wybaczyl.
TS nawet 5/5 nie da trafić ( zazwyczaj trafiam 3/5 i dwa oboki, więc zostaje marna wygrana 4 pln) nadszedł już najwyższy czas, aby zbojkotowac TS i nie grać w MM dopóki nie zmienią kul na nowe
Nie wiem jak teraz jest ale jego rodzice nie lubią Lotto. Za takie coś by pewnie by miał niezły ochrzan mimo że wygrał i pewnie mnóstwo szlabanów :d
Teraz kolega jest na III roku studiów a ja za rok piszę maturę bo mi się kilka lat temu nie chciało Zresztą ja wybrałem Technikum :d
Teraz kolega jest na III roku studiów a ja za rok piszę maturę bo mi się kilka lat temu nie chciało Zresztą ja wybrałem Technikum :d
trzymac kciuki dzisiaj przystojna wygra
marzenie ściętej głowy ale 3mam za wszystkich kciuki
taki
Niech nas kule biją, ale tylko te, które mają wypaść, a jak nie to niech bęben maszyny losujacej wybuchnie i w ich stronę poleci grad kul i mają za swoje
Dopisano wyniki Multi Multi
01,09,17,21,22,28,30,31,34,36,38,43,45,49,51,61,64,67,79,80
Plusem jest liczba: 43
01,09,17,21,22,28,30,31,34,36,38,43,45,49,51,61,64,67,79,80
Plusem jest liczba: 43
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5159 zestawów od 680 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 452 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 9 204 zł
TOP 5 typujących:
- Trebor - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 832 zł = 23,77 x koszt gry
- KAT001 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- Jaro721 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
- zbyszeks1 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 62 zł = 8,27 x koszt gry
- zbigniew g - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 400 zł = 8,00 x koszt gry
w***ia mnie to lotto...wole se kupic piwo niz dac tym***om, koncze z graniem,,,przede mna znow pare miesiecy przerwy.
Hi wszystkim
Drapek
Drapek.
Kradzione,kreślone,zatopione.
Kradzione,kreślone,zatopione.
Drapek gratulacje.
W Jaworze zoltego maxi casha brak przynajmniej w tych trzech kolektw ktorych vylam urach
W Jaworze zoltego maxi casha brak przynajmniej w tych trzech kolektw ktorych vylam urach
Torsan
Medea
Drapek.
To wysyłaj do Korna.Niech się galeria powiększa.
To wysyłaj do Korna.Niech się galeria powiększa.
emerytka 46
drapek
J-23
medea76
torsan
drapek
J-23
medea76
torsan
drapek
Żeluś typowanie liczb to jak strzelanie do tarczy z zamknietymi oczami
AlbinLotto
liczbę plus ukradłem od stasia-multimeteo z tematu pewniak jedna liczba; muszę przyznać że mu... żre
dzięki
torsanie u jolki w ciągu 10dni padły 2x 7/7 w keno- zawsze klient skreślił
dzięki
torsanie u jolki w ciągu 10dni padły 2x 7/7 w keno- zawsze klient skreślił
W zielonym maxi cash 40 zeta. Czyli tak jakby moj metoda wyznaczania dni dziala. Dzis niebieska malpa czyli jeden z zaprzyjaznionych kinow mojego kinu rocznego.
Kupilam z zdrapek moich krzyzowke z kawa 5 zl, neonowego 9 i multivabanku nie bylo wiec nie bylo jak ich wyprobowac
Kupilam z zdrapek moich krzyzowke z kawa 5 zl, neonowego 9 i multivabanku nie bylo wiec nie bylo jak ich wyprobowac
drapek-to mini też kreślone było 4 zakłady na 2 los klient puścił
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 610 000 zł
medea
ten stary maxi kesz ma jeszcze jeden plus- najwyższą ze wszystkich zdrapek szansę na trafienie 1000zł
ale nie można zapoomnieć o cenie 10zł
a dziś na 7 nowych lotków miałem 1x5 i 2x2
nikam
ten stary maxi kesz ma jeszcze jeden plus- najwyższą ze wszystkich zdrapek szansę na trafienie 1000zł
ale nie można zapoomnieć o cenie 10zł
a dziś na 7 nowych lotków miałem 1x5 i 2x2
nikam
drapek która to twoja 5/6 bo jest ich az 84
tabelka bardzo uboga w wygrane wiekszego kalibru
albin
skan wysłałem do karola trafiłem 1-17-61-64-80, nie weszło 10
skan wysłałem do karola trafiłem 1-17-61-64-80, nie weszło 10
drapek nastepnym razem wejdzie dla mnie skanu nie musi byc chyba zebys mial 6/6 w multi padlo
niewiele ci brakowalo bo widze 9 padlo
No to jeszcze jeden cash zaryzykuje
Cos mi ostatnio lepiej ida zdrapki
na
Znikam
Cos mi ostatnio lepiej ida zdrapki
na
Znikam
Mój brat trawił dzisiaj 5/5
skubany Wydał 50 złotych i żeby uniknąć podatku grał stawką normalną. Fajnie pewnie tak widzieć siebie w tym wygranych. On już dwukrotnie trafił 5/5. Ale teraz trochę zaszarżował 50 złotych wydać na kupony to strasznie dużo....
skubany Wydał 50 złotych i żeby uniknąć podatku grał stawką normalną. Fajnie pewnie tak widzieć siebie w tym wygranych. On już dwukrotnie trafił 5/5. Ale teraz trochę zaszarżował 50 złotych wydać na kupony to strasznie dużo....
tommygun3 to czyli ile tych 5/5 trafil ?
Witam,
PIS o kredytach we frankach w 2007:
Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość z niepokojem przyjmuje zalecenia Komisji Nadzoru Bankowego tzw.
PIS o kredytach we frankach w 2007:
Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość z niepokojem przyjmuje zalecenia Komisji Nadzoru Bankowego tzw.
yapa kredyt masz we frankach >?