Wpisy 2 254 668 – 2 254 767
23 stycznia 2015 22:33 → 23 stycznia 2015 23:45, 100 wpisów
gaja dla Ciebie zdrapki to Krzyżówka z kawą ( w niej właśnie w tym tygodniu trafiłam 2 x 10 złotych). Najbliższy dzień to 10 luty
Medea.
Na kupienie zdrapek ?
Na kupienie zdrapek ?
bolek31 u Ciebie te same zdrapki co u emerytki i dzień na sprawdzenie czy mój pomysł się sprawdzi
czyli SuperLotek ten słoniami w strojach ludowych i drugiej wersji której w tej chwili niestety nie pamiętam. Mała czarna i Ciacho-małaczarna
czyli SuperLotek ten słoniami w strojach ludowych i drugiej wersji której w tej chwili niestety nie pamiętam. Mała czarna i Ciacho-małaczarna
Kto wie ile wynosi aktualna pula na wygrane I stopnia w Jokerze, bo 31 stycznia ostatnie losowanie, niedawno padła główna a po niej "podstawa" o ile pamiętam wynosiła 250 tys (czyli jak zawsze - choć mieli naliczać zgodnie z regulaminem).
A teraz i "podstawa" widzę zniknęła... - jest to interesujące zwłaszcza w kontekście ostatniego losowania, bo wtedy główna pula ma się rozdzielać na niższe stopnie (tak jak było niegdyś w Twoim Szczęśliwym Numerku). Ale jak naliczana będzie pula i orientacyjnie ile będzie wynosić ?
A teraz i "podstawa" widzę zniknęła... - jest to interesujące zwłaszcza w kontekście ostatniego losowania, bo wtedy główna pula ma się rozdzielać na niższe stopnie (tak jak było niegdyś w Twoim Szczęśliwym Numerku). Ale jak naliczana będzie pula i orientacyjnie ile będzie wynosić ?
emerytka niestety tak potrzebuję dat urodzenia konkretnych ludzi bo chcę sprawdzic czy dla każdego da się dopasowac "szczęśliwą" zdrapkę i dobry dzień na jej kupno
Medea.Dzięki.Muszę spróbować.Tych zdrapek akurat nie kupuję,no może oprócz drzewka.
zgrywus ,,,ja myśle tak ,,,moze jesteS grubaski 200 Kg jesteś ..tak jak równiez >niskopochylony< cygan
AlbinLotto
krzysio teraz w te chłodne dni przynajmniej tłuszczyk mnie grzeje
toja osoba z datą 26 marca : nie ma niestety faworyta wśród zdrapek ewentualnie Kopalnię Szafirów i nowy zodiak w sprzedaży od 27 stycznia. Zodiak warto kupic w dniu premiery. JEśli chodzi o kopalnie to dobry będzie 9 luty.
torsan jak tam z trafnosci u ciebie ostatnio ?
agatkaa
agatkaa
bolek ja kupiłam w dzień ustalony tą moją pomyloną metodą a drugi raz w czwartek czyli dzień w którym przyszłam na świat Na razie szukam klucza
drapek na śląsku daja wygrać bo tam jest duża gęstość zaludnienia i co za tym idzie jest wiecej zakladów zawieranych
drapek
Dosyć dużo ostatnio było wygranych zdrapek
Dosyć dużo ostatnio było wygranych zdrapek
agatkaa
bolek ponieważ ma to związek z kinem czyli znakiem kalendarza majów kluczem są dni kinów niebieskich ale jeszcze nie weim czy wszystkich możesz ustalic korzystajac z "metryki wydawnictwa pulsar"
lalunia mnie uratowala 3 na 5 i 4 zl , warto czasem pograc na liczby liderow, licze na wiecej
bo w środe w MultiVabank wygrałem 25 zeta a dzisiaj wszystko przegrałem w MM i mini
na ślasku ponoć sprzedaje się co 7zdrapka- tam to dopiero są drapacze
krzysio lizaku
a dla bolka brakło trunku już
krzysio lizaku
a dla bolka brakło trunku już
toja osoba z datą 7 marca ma faworytów ostatnie szybkie 10 - diamentowa 7 - multivabank- neonowa 9
najbliższy dzień to 26 stycznia
najbliższy dzień to 26 stycznia
drapek
mam plan na jutrzejszy dzień
jutro będzie można chlipnąć
mam plan na jutrzejszy dzień
jutro będzie można chlipnąć
W mojej żb zdrapki idą jak świeże bułeczki.
bolek szukaj w bydzi żółty maxi kesz 258 po 10zł: w tej zdrapce jest najwyższa szansa na trafienie głównej...
medea a na forum jest lista gdzie w j. jest ta zdrapka-bez rozróźnienia na kolor
medea a na forum jest lista gdzie w j. jest ta zdrapka-bez rozróźnienia na kolor
emerytka 46 tez bierzesz zdrapki
bolek
egon olsen też zawsze miał plan
a raz nawet na papierze toaletowym
egon olsen też zawsze miał plan
a raz nawet na papierze toaletowym
bolek spokojnie to jest tak ten dzień czyli 1 luty jest wg moich ustaleń do tej pory najbardziej sprzyjający by nasza szczęśliwa zdrapka nas nie zawiodła Ale cały czas pracuję nad tym jak to poprawic stąd patent z dniami z kinami w tym samym kolorze. Wchodzisz do tej metryki i sprawdzasz czy kin jest niebieski. Jeśli jest to niebieski wicher to jesteś w domu
AlbinLotto
Najczęściej kupuję,jak znajdę w kieszeniach jakieś drobne pieniążki.
Najczęściej kupuję,jak znajdę w kieszeniach jakieś drobne pieniążki.
drapek dzięki za podpowiedź. Widziałam że u mnie gdzieś jeszcze jest tylko muszę te kolektury namierzyc na planie miasta
medea76
1 lutego nie mogę, jestem zajęty i nie będę miał czasu, może jakiś inny dzień
1 lutego nie mogę, jestem zajęty i nie będę miał czasu, może jakiś inny dzień
medea bo próbowałem cos zrozumieć z tych kinów na tej stronie ale jakoś mi to nie wychodzi
Pisałem, że niebawem wylosują liczby: 45 ...|...54.
.......................
{ok}}
.......................
{ok}}
juras45 w tym roku twoim szczęśliwym kinem jest Niebieska Ręka. Najbliższy dzień to 9 luty. Kolejne jeśli dany kin będzie Ci sprzyjać ustalasz sobie dodając 20 dni
Kinowi rocznemu towarzyszą takie zaprzyjaźnione : Czerwona Ziemia i Biały Mag. Jest też kin potencjalnie negatywny Zółty Człowiek. Złośliwość losu polega na tym, ze mi bardzo sprzyja właśnie taki negatywny dzień
Kinowi rocznemu towarzyszą takie zaprzyjaźnione : Czerwona Ziemia i Biały Mag. Jest też kin potencjalnie negatywny Zółty Człowiek. Złośliwość losu polega na tym, ze mi bardzo sprzyja właśnie taki negatywny dzień
a ja wam napiszę tak:
szafiry dobra zdrapka, nowy zodiak też,
ale oprócz żółtego maxki kesza to biała kasa na życie i biała ex.pensja na teraz najlepsze
bolek dam je na kupon jutro
szafiry dobra zdrapka, nowy zodiak też,
ale oprócz żółtego maxki kesza to biała kasa na życie i biała ex.pensja na teraz najlepsze
bolek dam je na kupon jutro
medea ok 9 luty zobaczymy a jak to jest z tymi zdrapkami co pisałaś
medusia ale jak obliczasz kin roczny, bo on jest inny jak urodzeniowy
Można było zapolować na 3, używając 1 Tuskowej liczby:
45 - 54 ----> 19.
45 - 54 ----> 57.
....................................
45 - 54 ----> 19.
45 - 54 ----> 57.
medea76
dzięki, a wcześniej nie można
to dopiero za miesiąc, mogę zapomnąć
dzięki, a wcześniej nie można
to dopiero za miesiąc, mogę zapomnąć
Przerwa na herbatę...
juras45 kolejny Zółty Człowiek czyli dzień że na dwoje babka wróżyła to 14 luty
Czerwona ziemia 19 luty
Biały Mag to 27 stycznia
Zdrapki dla Ciebie to Kopalnia Szafirów, nowy Zodiak, lotek ale ten "chiński". A dzień na sprawdzenie czy to się u Ciebie sprawdzi to dla kopalni 9 luty a w pozostałych 27 stycznia
Czerwona ziemia 19 luty
Biały Mag to 27 stycznia
Zdrapki dla Ciebie to Kopalnia Szafirów, nowy Zodiak, lotek ale ten "chiński". A dzień na sprawdzenie czy to się u Ciebie sprawdzi to dla kopalni 9 luty a w pozostałych 27 stycznia
tymczasem może wpadnę później, dzisiaj tenis leci, Janowicz i Radwańska
toja kin roczny to ten jaki wypada w Twoje urodziny w danym roku.
Przeczytałam o tym u jednej specjalistki od interpretacji indywidualnych metryk majańskich.
Sprawdziłam i mi wyszło,że 1 maja ub. roku trafiłam 8/9 akurat w roczny kin. Co ciekawe "zaprzyjaźnionym" tj. okultem tego kinu było u mnie Białe zwierciadło będące w 2013 roku kinem rocznym a które dało mi we wrześniu 2013 r. trafiłam 7/10 z 70-tek. No i się okazało, ze jak było owo zwierciadło to zawsze coś trafiałąm ale niestety nic wielkiego
Przeczytałam o tym u jednej specjalistki od interpretacji indywidualnych metryk majańskich.
Sprawdziłam i mi wyszło,że 1 maja ub. roku trafiłam 8/9 akurat w roczny kin. Co ciekawe "zaprzyjaźnionym" tj. okultem tego kinu było u mnie Białe zwierciadło będące w 2013 roku kinem rocznym a które dało mi we wrześniu 2013 r. trafiłam 7/10 z 70-tek. No i się okazało, ze jak było owo zwierciadło to zawsze coś trafiałąm ale niestety nic wielkiego
medea wielkie dzięki ,czy to znaczy że wcześniej daremne moje granie ?? no i zobaczymy co z tego wyjdzie
bo po dzisiejszym jestem znowu 25 zeta w plecy , to co wygrałem w środę w Multi Vabank
juras45 ja tak gram bo ograniczam straty tzn. w inne dni jak mam fajne liczby to dla sportu coś puszczam, ale tak grubiej to tylko w takie dni
medea też nie szaleję z wydatkami na gry ale miałem nadzieję że jak coś wskoczyło to trzeba iść za ciosem , a tu kicha to co wygrałem poszło w "las" czyli o TS a
medea a ten Lotek "chinski" jak to napisałaś to ten po 2 zł ???
juras nie nie wiem, może to przypadek a nie metoda, ale u mnie się sprawdza o tyle, że jak już namierzę który z tych kinów mi sprzyja to jak gram w kolejne dni co 20 dni to zazwyczaj co najmniej zwrot kasy wpada. Niestety póki co nie daje czegoś wiecej niż 6/10 lub ostatnio 6/9
chiński to ten po złotówce gdzie słonik ma chiński kapelusz
chiński to ten po złotówce gdzie słonik ma chiński kapelusz
medea , czyli 27 zrobię mały test z kilku ( dwóch ) innych zdrapek i jak coś wskoczy to na pewno tu napisze o tym
no i znikam bo jutro będę nieprzytomna
Jakby ktoś jeszcze potrzebował pomocy to zapraszam na KG
Jakby ktoś jeszcze potrzebował pomocy to zapraszam na KG
medea76 wszystko co trafiamy to tylko dzieło przypadku
Pasko >>> jestes ?
juras nawzajem
mnietek przed tobą nie żartuj, weź sobie chłopie na luz
a teraz znikam definitywnie
mnietek przed tobą nie żartuj, weź sobie chłopie na luz
a teraz znikam definitywnie
No kto, by to pomyślał, on już nie rządzi w Polsce, a nawet multi multi jest mu podporzadkowane haha wędrowca netowy jeszcze zapomniałeś o liczbie 58 ostatnio często ona wypada, bo w tym roku 58 lat Donaldowi stuknie
medea76 instuicja