Wpisy 2 254 640 – 2 254 739
23 stycznia 2015 22:26 → 23 stycznia 2015 22:58, 100 wpisów
u mnie się sprawdziło bo dwa razy w tym tygodniu zgarnęłam 10 zeta i raz 50 zeta w zdrapkach wybranych wg tego tropu
Brjan
emerytka Twoje zdrapki Mała Czarna oraz Ciacho-mała czarna, superlotek ten słoniami w strojach ludowych. Ewentualnie Drzewko Szczęścia
Dni zaraz sprawdzę
Dni zaraz sprawdzę
gaja ...nie pisz co takiego XXX ..a facet wie inaczej to jest lizaki zboczersi
emerytka gdybyś chciała spróbować to 1 luty będzie dobrym dniem.
gaja
medea76
toja
emerytka 46
medea76
toja
emerytka 46
gaja dla Ciebie zdrapki to Krzyżówka z kawą ( w niej właśnie w tym tygodniu trafiłam 2 x 10 złotych). Najbliższy dzień to 10 luty
Medea.
Na kupienie zdrapek ?
Na kupienie zdrapek ?
bolek31 u Ciebie te same zdrapki co u emerytki i dzień na sprawdzenie czy mój pomysł się sprawdzi
czyli SuperLotek ten słoniami w strojach ludowych i drugiej wersji której w tej chwili niestety nie pamiętam. Mała czarna i Ciacho-małaczarna
czyli SuperLotek ten słoniami w strojach ludowych i drugiej wersji której w tej chwili niestety nie pamiętam. Mała czarna i Ciacho-małaczarna
Kto wie ile wynosi aktualna pula na wygrane I stopnia w Jokerze, bo 31 stycznia ostatnie losowanie, niedawno padła główna a po niej "podstawa" o ile pamiętam wynosiła 250 tys (czyli jak zawsze - choć mieli naliczać zgodnie z regulaminem).
A teraz i "podstawa" widzę zniknęła... - jest to interesujące zwłaszcza w kontekście ostatniego losowania, bo wtedy główna pula ma się rozdzielać na niższe stopnie (tak jak było niegdyś w Twoim Szczęśliwym Numerku). Ale jak naliczana będzie pula i orientacyjnie ile będzie wynosić ?
A teraz i "podstawa" widzę zniknęła... - jest to interesujące zwłaszcza w kontekście ostatniego losowania, bo wtedy główna pula ma się rozdzielać na niższe stopnie (tak jak było niegdyś w Twoim Szczęśliwym Numerku). Ale jak naliczana będzie pula i orientacyjnie ile będzie wynosić ?
emerytka niestety tak potrzebuję dat urodzenia konkretnych ludzi bo chcę sprawdzic czy dla każdego da się dopasowac "szczęśliwą" zdrapkę i dobry dzień na jej kupno
Medea.Dzięki.Muszę spróbować.Tych zdrapek akurat nie kupuję,no może oprócz drzewka.
zgrywus ,,,ja myśle tak ,,,moze jesteS grubaski 200 Kg jesteś ..tak jak równiez >niskopochylony< cygan
AlbinLotto
krzysio teraz w te chłodne dni przynajmniej tłuszczyk mnie grzeje
toja osoba z datą 26 marca : nie ma niestety faworyta wśród zdrapek ewentualnie Kopalnię Szafirów i nowy zodiak w sprzedaży od 27 stycznia. Zodiak warto kupic w dniu premiery. JEśli chodzi o kopalnie to dobry będzie 9 luty.
torsan jak tam z trafnosci u ciebie ostatnio ?
agatkaa
agatkaa
bolek ja kupiłam w dzień ustalony tą moją pomyloną metodą a drugi raz w czwartek czyli dzień w którym przyszłam na świat Na razie szukam klucza
drapek na śląsku daja wygrać bo tam jest duża gęstość zaludnienia i co za tym idzie jest wiecej zakladów zawieranych
drapek
Dosyć dużo ostatnio było wygranych zdrapek
Dosyć dużo ostatnio było wygranych zdrapek
agatkaa
bolek ponieważ ma to związek z kinem czyli znakiem kalendarza majów kluczem są dni kinów niebieskich ale jeszcze nie weim czy wszystkich możesz ustalic korzystajac z "metryki wydawnictwa pulsar"
lalunia mnie uratowala 3 na 5 i 4 zl , warto czasem pograc na liczby liderow, licze na wiecej
bo w środe w MultiVabank wygrałem 25 zeta a dzisiaj wszystko przegrałem w MM i mini
na ślasku ponoć sprzedaje się co 7zdrapka- tam to dopiero są drapacze
krzysio lizaku
a dla bolka brakło trunku już
krzysio lizaku
a dla bolka brakło trunku już
toja osoba z datą 7 marca ma faworytów ostatnie szybkie 10 - diamentowa 7 - multivabank- neonowa 9
najbliższy dzień to 26 stycznia
najbliższy dzień to 26 stycznia
drapek
mam plan na jutrzejszy dzień
jutro będzie można chlipnąć
mam plan na jutrzejszy dzień
jutro będzie można chlipnąć
W mojej żb zdrapki idą jak świeże bułeczki.
bolek szukaj w bydzi żółty maxi kesz 258 po 10zł: w tej zdrapce jest najwyższa szansa na trafienie głównej...
medea a na forum jest lista gdzie w j. jest ta zdrapka-bez rozróźnienia na kolor
medea a na forum jest lista gdzie w j. jest ta zdrapka-bez rozróźnienia na kolor
emerytka 46 tez bierzesz zdrapki
bolek
egon olsen też zawsze miał plan
a raz nawet na papierze toaletowym
egon olsen też zawsze miał plan
a raz nawet na papierze toaletowym
bolek spokojnie to jest tak ten dzień czyli 1 luty jest wg moich ustaleń do tej pory najbardziej sprzyjający by nasza szczęśliwa zdrapka nas nie zawiodła Ale cały czas pracuję nad tym jak to poprawic stąd patent z dniami z kinami w tym samym kolorze. Wchodzisz do tej metryki i sprawdzasz czy kin jest niebieski. Jeśli jest to niebieski wicher to jesteś w domu
AlbinLotto
Najczęściej kupuję,jak znajdę w kieszeniach jakieś drobne pieniążki.
Najczęściej kupuję,jak znajdę w kieszeniach jakieś drobne pieniążki.
drapek dzięki za podpowiedź. Widziałam że u mnie gdzieś jeszcze jest tylko muszę te kolektury namierzyc na planie miasta
medea76
1 lutego nie mogę, jestem zajęty i nie będę miał czasu, może jakiś inny dzień
1 lutego nie mogę, jestem zajęty i nie będę miał czasu, może jakiś inny dzień
medea bo próbowałem cos zrozumieć z tych kinów na tej stronie ale jakoś mi to nie wychodzi
Pisałem, że niebawem wylosują liczby: 45 ...|...54.
.......................
{ok}}
.......................
{ok}}
juras45 w tym roku twoim szczęśliwym kinem jest Niebieska Ręka. Najbliższy dzień to 9 luty. Kolejne jeśli dany kin będzie Ci sprzyjać ustalasz sobie dodając 20 dni
Kinowi rocznemu towarzyszą takie zaprzyjaźnione : Czerwona Ziemia i Biały Mag. Jest też kin potencjalnie negatywny Zółty Człowiek. Złośliwość losu polega na tym, ze mi bardzo sprzyja właśnie taki negatywny dzień
Kinowi rocznemu towarzyszą takie zaprzyjaźnione : Czerwona Ziemia i Biały Mag. Jest też kin potencjalnie negatywny Zółty Człowiek. Złośliwość losu polega na tym, ze mi bardzo sprzyja właśnie taki negatywny dzień
a ja wam napiszę tak:
szafiry dobra zdrapka, nowy zodiak też,
ale oprócz żółtego maxki kesza to biała kasa na życie i biała ex.pensja na teraz najlepsze
bolek dam je na kupon jutro
szafiry dobra zdrapka, nowy zodiak też,
ale oprócz żółtego maxki kesza to biała kasa na życie i biała ex.pensja na teraz najlepsze
bolek dam je na kupon jutro
medea ok 9 luty zobaczymy a jak to jest z tymi zdrapkami co pisałaś
medusia ale jak obliczasz kin roczny, bo on jest inny jak urodzeniowy
Można było zapolować na 3, używając 1 Tuskowej liczby:
45 - 54 ----> 19.
45 - 54 ----> 57.
....................................
45 - 54 ----> 19.
45 - 54 ----> 57.
....................................