Wpisy 2 253 923 – 2 254 022
22 stycznia 2015 22:19 → 22 stycznia 2015 23:57, 100 wpisów
Dobrano i powodzenia.
Marek.
Miałeś szóstkę z matematyki ?
Miałeś szóstkę z matematyki ?
Marek.
Za moich też.
Za moich też.
ameczka
Dusia.
Wyślij fotkę kuponu do Korna.
Wyślij fotkę kuponu do Korna.
Emerytko nie da rady bo mój aparat cosik szwankuje muszę sobie nowy kupić
Witam. Macie może numerki na jutro? Bo ja już nie mam pojęcia jakie dać.!! Pomocy
Dusia.
Można też z komórki.Ale jak chcesz.
Można też z komórki.Ale jak chcesz.
emerytko,miałam nowy ale mój młody mi go sobie pożyczył jak jego padł a był na gwarancji /chyba na wieczne oddanie/a teraz jest w Krakowie tam mieszka i pracuje
Dusia OK.
Czas
Dobranoc.
Dobranoc.
Lila zawsze coś zarobisz , bo w tym j....ym kopaczolandzie garba można się uczciwie dorobić.
samiczka L..a ..i no tak znowu ty papierocha ..a widzisz ty nic nie idzie znikasz twoje problemy
lola wpadni na kawe
L**a ..maxa nie odebral do mnie gg ani słów nic nie slychać ..chyba do lasów po dziewczyny
dusia
http://img.myepicwall.com/2014/11/0c4e4d05cfb6589e21e1c5fbcfba4940.gif
lola okolice S.....gart
L**A ..wiem nie palec wkladać ....np jak bez kamerka ..sporo na dole rura wkłada łobuzu zboczersi
lila ja w RA... dopiero dotarłem siedze przy kompie ale jeszcze jade
lila to za chwile minie
ładnia niunia tu na FB Patrycja Sokołowska ubrala mini spodniczka i włosy blond
lila w sobote robie atak na lotto
L**a ..atak na lotto ..nie słuchaj ludzie ,,,a widzisz ile osób nie wygrają 10 melonów na jeden osób wygra zbierają kasa
Panie Krzysztofie czy Pan wie że rozpowszechnianie jest nielegalne http://iv.pl/images/55852082406512215762.jpg
Dobranoc
Dobranoc
nisko ..czemu ludzie pobierają i podobają mój..xp sprawdzialem legalne przerobione ...new niz w googlach nie ma takiego programy .. a inee np xp >eng < new albo full xp ludzie nie chcą ....
Panie Krzysztofie proszę przeczytać
Do momentu gdy tylko z tych plików korzystamy - nie popełniamy przestępstwa nawet, jeżeliby znalazły się w sieci nielegalnie.
Jeżeli natomiast udostępnimy komuś dany plik (czy to przez np. hosting plików, czy przez p2p) - popełniamy przestępstwo zagrożone zarzutem rozpowszechniania bez zgody uprawnionego twórcy bądź wydawcy, co ładnie przedstawia Art. 16 upaipp
Do momentu gdy tylko z tych plików korzystamy - nie popełniamy przestępstwa nawet, jeżeliby znalazły się w sieci nielegalnie.
Jeżeli natomiast udostępnimy komuś dany plik (czy to przez np. hosting plików, czy przez p2p) - popełniamy przestępstwo zagrożone zarzutem rozpowszechniania bez zgody uprawnionego twórcy bądź wydawcy, co ładnie przedstawia Art. 16 upaipp