Wpisy 2 252 795 – 2 252 894
21 stycznia 2015 19:51 → 21 stycznia 2015 21:32, 100 wpisów
Myślę że serwisant też będzie się znał na żartach i ze 2 dychy opuści
Apteka:
- Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów?
- Mam.
- Naprawdę dobry?
- Proszę Pana, rewelacyjny! Widzi Pan wąsacza przy tamtej kasie?
- Tak...?
- To moja żona, próbowała tubkę odkręcić zębam
- Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów?
- Mam.
- Naprawdę dobry?
- Proszę Pana, rewelacyjny! Widzi Pan wąsacza przy tamtej kasie?
- Tak...?
- To moja żona, próbowała tubkę odkręcić zębam
Panie a ten odkurzacz to dobrze ssa ? Baaaa - Proszę Pana Mam taki sam w domu Ssa tak że mało gały z rozkoszy nie wyjdą
Przychodzi szef PKW do psychiatry:
- Co Panu dolega?
- Prześladują mnie głosy.
- Jakie głosy?
- Nieważne...
- Co Panu dolega?
- Prześladują mnie głosy.
- Jakie głosy?
- Nieważne...
Tata próbuje zmobilizować Jasia do nauki.
- Jasiu, jak dostaniesz piątkę to dam ci 10 złotych.
Następnego dnia, w szkole, Jasiu podchodzi do nauczycielki i szepcze:
- Proszę pani, chce pani łatwo zarobić pięć złotych?
- Jasiu, jak dostaniesz piątkę to dam ci 10 złotych.
Następnego dnia, w szkole, Jasiu podchodzi do nauczycielki i szepcze:
- Proszę pani, chce pani łatwo zarobić pięć złotych?
Jasiu biadoli na targu do taty że chce papugę Tata patrzy gość na straganie ma trzy Panie ile za tę papugę ? 200 zł ..hmmm a za tę ? 250 zł ..drogo ale patrzy na trzecią papugę starą łysą - a za tą ? 500 zł - Co ?!!!! za tą starą łysą 500 zł ?!!! - Panie ale te dwie mówią do niej SZEFIE
To ja idę wysłać na chybił trafił Zawiniemy coś w kuponik BRZDĘK!!!! Huraaaaa trafiłem
niektórzy chyba za dużo wiadomości oglądają i wierzą we wszystko co mówią i piszą , mózg wyprany
Cześć no to ja tez następną kolejke
tak a niektórzy by wiatr mu nie zdmuchnął to gwoździem przybijają
A ja już siedzę przy barze podparty wpatrzony w wentylator i mówię do barmana ...Patrz pan ale ten czas zapier...
marcinek , uważaj bo po piątym staję się nieobliczalny
znowu ktoś nakabluje do Pasko że za dużo piszę i dostane banana
znowu ktoś nakabluje do Pasko że za dużo piszę i dostane banana
jeszcze trzeba mieć w co przybić ten gwozdz
słyszałem że taki rekin z pustym łbem za ślaka nie może się zanurzyć
ja wczoraj miałem od rana do wieczora
jakaś szczeżuja co ma wygląd wuja mnie podkablowała
że Lenin i czerwona świnia
to jest jej rodzina .
jakaś szczeżuja co ma wygląd wuja mnie podkablowała
że Lenin i czerwona świnia
to jest jej rodzina .
zgrywus nie miałem neta dopiero teraz światłowody zmieniaja czy coś kopią i kopią na całej ulicy
Trzech świeżo upieczonych inżynierów oblewa magisterkę zdaną w tunelu bloku i nie wiedza jak na trzech równo rozlać flaszkie Jednemu wychodzi po przecinku drugiemu w ułamkach Widzi to żulik podchodzi grzecznie zapytuje w czym problem i bierze flaszkę za siebie nalewa jednemu,drugiemu.trzeciemu Panie jak żeś pan to zrobił tak po równiutko nalał My tu po studiach a pan...Panowie generalnie mówi zachrypniętm głosem żulik jest jedna zasada We flaszcze 0.5 l jest 21 gul gul gul
marcinek ! pewnie pani kopacz jest na twojej ulicy !
ty uważaj !
ty uważaj !
to powiadasz marcinek, że na wsi zaczęli kłaść światłowody? te Twoje dwie czwóreczki zrobiły na mnie wrażenie jeszcze dwie takie osoby i TS rozbity
żeby złomiarze w nocy nie wykopali bo to podobne do miedzi
generalnie co bym nie pisał
to zawsze jedna swołocz
duch Lenina prosto z Poronina
bywa że ze Szczyrku
to zawsze jedna swołocz
duch Lenina prosto z Poronina
bywa że ze Szczyrku
A Lenin ponoć nie miał dzieci bo nie lubił ucisku jednego człowieka na drugiego
Gabryś , miał żonę i syfilisa a dzieci to niestety nie wiadomo , z żoną na pewno ale syfilisa z powietrza nie złapał
a gdzie krzysztof z pytaniem dnia chyba sparing nie najlepiej wyszedł
Ale i tak największym patriotą był ten polak ktorego diabeł zamknął z ruskiem i niemcem oraz Pamelą Anderson w celi i powiedział że jak który ją tylkotknie to jego kraj zniknie z globusa Diabeł se zaparzył kawę smołę i czeka gapiąc się w globus Za kwadrans pstryk i rosji nie ma globie za godzinę pstryk niemce znikły Mija dzień dwa tydzień m-c rok dwa ...hmmm se diabeł myśli polak pewnie umarł Idzie otwiera celę - patrzy a tu Pamela siedzi naga pręży się kusi polaka a on siedzi na przeciwnej pryczy spodnie spuszczone , molestuje wacusia i śpiewa sobie przy tym...Jeszcze Polska nie zginęłaaa.... To się nazywa PATRIOTYZM
Piszę to do kogoś kto ostro poluje na liczbę 8 jest szansa że przez najbliższe 10-losowań -8-padnie 4x. Dla mnie idealnie by było żeby w tym czasie nie padła -9- (okno na 5/5)
Ja wysłałem 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ...a coooo coś chyba bedzie bo się lottomat zawiesił
i ja się jej pytam czemu kuponik taki pomięty a ona mi mówi że ja też już nie gładziutki
12,19,29,37,38
1,8,10,18,42
8,16,23,33,41
7,12,18,24,39 mini na chybił no i wszystko jasne które nie wejdą
1,8,10,18,42
8,16,23,33,41
7,12,18,24,39 mini na chybił no i wszystko jasne które nie wejdą
A ja proponuję by dziś w studiu lotto skoczyło ciśnienie na maxa i BUMMMMM kulki latały po całym studiu
36,37,42,43,44,55,56,65
Krzysztof Stary gdzieś Ty był mówili już tutaj żeś miał dziś na ringu Paryż Dakar tzn musiałeś robić okrążenia w ucieczce przed rywalem
Jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce ...póki łyczek jest w buuutelce
A tak swoją drogą to z tych maszyn lotto fajny byłby sprzęt do pędzenia
jedziemy do małzoleum Lenina ?
tam podobno każdy się wypina
tylko trzeba patrzeć z drugiej strony
Czytałem kiedyś że Lenin był w szkole na wizytacji i Saszka z tej okazji powiedział wierszyk rymowankę a Włodek aby nie być gorszym i zabłysnąć w oczach Saszki powiedział też rymowanką...a co ty chłopcze jadasz że tak pięknie gadasz i usłyszał ripostę ... A IRYSY TY CAPIE ŁYSY
Mąż wraca na ranem o 4-tej a Kochana do niego i o której się to wraca ?!!!...Jakie wrraca jakie wrraca koobieto - ja tylko po gitarę
witam
medea76
co tam dziś maszynka wylosuje
jackwar.....
7,12,17,21,42,57
Medea76 Witam czy wiadomo szanownej coś o liczbach 8 i 9 w najbliższym czasie.
dawać losowanko
Panie Profesorze to dolar być nie może tylko złoty pieniążek tak wyczytałem z książek
Majpan jutro mogą rządzic końcówki 5,6,8,9 więc te liczby jak najbardziej jutro mogą byc w grze i to niekoniecznie w mm
nie mogę normalnie z MP korzystac bo ciągle mi się włączają jakieś nowe okna z jakimiś reklamami
14,57,69,71