Wpisy 2 252 033 – 2 252 132
20 stycznia 2015 16:46 → 20 stycznia 2015 18:29, 100 wpisów
hanys_ek oczywiscie ze na 6
J-23
a no lipa... 4 zlote przed chwila poszło się jeb*ć zdrapki głupie
clik ty się złościsz a zgrywus ma radoche...
zgrywus skany albo skarbonka...
zgrywus powiedz od razu ze do skarbonki...
ciemnogród już dawno minął...
zgrywus chochluj chochluj moze sie najesz...
a ja też se wygrałam bo nic nie puściłam dziś...
marek i hanss
robie różne experymenta i ni uja...
Mareczku coś wygrał???
ooo widze ze zgrywus moim metaracem jesteś a moze masz kamerę w kompie???
zgrywus nie przerzne tych 50 zł jeszcze mi trochę zostało na odegranie się
zgrywus ty masz szczescie ze nie jesteś pod ręką bo byś źle skonczył gwarantuje...a na odległość to cwaniaczek co? ciekawe ile razy w *** od żony dostałes...
pa marek hanss...
J-23 zapewne tez pod pantoflem..ale to moze lepiej bo faceci bez bata nad sobą są jak dzieci we mgle...Panowie bez urazy..i tak Was kochamy
coś cienko idzie naszym w starciu z sąsiadami zza północno wschodniej miedzy
Żona żali się mężowi:
- Wcale o mnie nie mylisz! Ciągle tylko sport i sport. Nawet nie pamiętasz kiedy jest rocznica naszego ślubu.
- Ależ pamiętam, kochanie. To było tego samego dnia, gdy Małysz wygrał Turniej Czterech Skoczni.
- Wcale o mnie nie mylisz! Ciągle tylko sport i sport. Nawet nie pamiętasz kiedy jest rocznica naszego ślubu.
- Ależ pamiętam, kochanie. To było tego samego dnia, gdy Małysz wygrał Turniej Czterech Skoczni.
kondi ..ty zrób grzeczny przy komopie .. twoja zonka widzisz ty przy kompie tak zwariujesz
żonki nie ma krzysio, a ja dopier co skonczyłem sernika małej do przedszkola na dzien babci
Fotograf podczas robienia zdjęć ślubnych:
- A teraz chciałem jeszcze zrobić jedno zdjęcie Szczęśliwej Pary - Panny Młodej z Mamusią.
- A teraz chciałem jeszcze zrobić jedno zdjęcie Szczęśliwej Pary - Panny Młodej z Mamusią.
kondi ...ja dziś testowane 3 razy 4/5 ..nic nie mialem czym chwali ..nie typowalem tu
ja tylko mialem 74,80,66,29 i kombinacja na 5/5 ..jedna nie wyskoczy 80