Wpisy 225 194 – 225 293
11 lutego 2011 20:39 → 11 lutego 2011 21:34, 100 wpisów
dzięki za wiadomość bo myślałam że coś u mnie z komputerem nie tak

korn748 gram sobie w gry na Twojej stronce, a przy okazji słucham nutek od HARTGE

mala557 i jak było w kolekturze? grali ludzie cos konkretnego za konkretną kasę pod kumulację ? 

warto grać w system na Mini, za dużo nie kosztuje a jednak wygrać można

majgrz11 to fart, możesz wysłać jeden kupon i wygrać, a wyślesz 20 i nie masz nic
ja myślę że tan pan miał szczęście i na pewno się cieszył, ale jednocześnie był pewnie blisko głównej wygranej i tu jest ból

a co był było mało to jeszcze odbierał u mnie kilka mniejszych wygranych w MM

HARTGE nie mogłam bo to wygrana powyżej 2tyś, a takie to tylko w oddziale

tak jak widać po wygranych np. w lotto pada około 40-60 piątek i tu pytanie czy chcielibyśmy trafić taką "5", czyli coś wygrać a jednocześnie być tak blisko głównej wygranej
ja myślę że jakby lotto gwarantowało przynajmniej 50 tysięcy za "5" to ludzie zawieraliby więcej zakładów i wszyscy by skorzystali bo lotto by zarobiło a dla wygrywającego ta "5"-ka byłaby coś faktycznie warta
ja myślę że jakby lotto gwarantowało przynajmniej 50 tysięcy za "5" to ludzie zawieraliby więcej zakładów i wszyscy by skorzystali bo lotto by zarobiło a dla wygrywającego ta "5"-ka byłaby coś faktycznie warta

Niedawno pisałem, że jeśli pojawi się samochód w studiu lotto, to będzie znaczyło, że strona Multipasko jest czytana przez zarząd TS.
Nie ma samochodu w studiu lotto, czyli cały ten konkurs smsowy to oszustwo.
Nie ma samochodu w studiu lotto, czyli cały ten konkurs smsowy to oszustwo.
" Nie kupuj kota w worku". - nie ma samochodu, nie wysyłaj smsów.
Ulexxa- jesteś???
HARTGE zobaczymy po losowaniu
no dwać kulki teraz to zobacze jakie były i jeszcze skocze wysłac
no dwać kulki teraz to zobacze jakie były i jeszcze skocze wysłac
Korn- pamiętaj otym, że 2 tygodnie temu zmienili kulki u mm. Teraz jest zestaw z nr. 3 a był z nr. 7.
korn748 te liczby co masz w typowaniach na swojej stronce to na jutro aktualne?

Kto ma telewizor z DUŻYM ekranem, niech obejrzy JUTRO losowanie MM.
mala557
jezeli wszystkie liczby są w dniu losowania są na niebiesko to znaczy ze aktualne już.
jezeli wszystkie liczby są w dniu losowania są na niebiesko to znaczy ze aktualne już.

to dla ciebie też