Wpisy 2 251 616 – 2 251 716
19 stycznia 2015 21:45 → 19 stycznia 2015 23:45, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,07,10,13,14,15,18,20,22,23,24
Dopisano wyniki Jokera
Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,17,24,38
Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,17,24,38
medusiu ja to traktuje z przymrożeniem oka,jak tak 4zł dziennie bym była na + to też się będę cieszyć,a migrena ohhh to jest nie do opisania,nic mnie tak do parteru nie sprowadzijak migrena,i to bite 4-6 dni
jakimś cudem udało się trafic 5/8
czyli coś te magiki od astrologii fajnie wskazały na dziś jako szczęśliwy dzień bo 5/9 o 14-stej a teraz 5/8 nie jest to może to czego oczekiwałam, ale lepszy rydz niż nic. Patrząc na moje ostatnie wyniki to i tak sukces
czyli coś te magiki od astrologii fajnie wskazały na dziś jako szczęśliwy dzień bo 5/9 o 14-stej a teraz 5/8 nie jest to może to czego oczekiwałam, ale lepszy rydz niż nic. Patrząc na moje ostatnie wyniki to i tak sukces
4/10,3/7 tylko
medea
ide
Majpan napisałem smartfon ma swój słownik powinno być
HWDP DLA BRODACZA I TSA
NAPISZE DO PASKO O USUNIĘCIE A TY ***A AFER NIE CZYŃ OK.
HWDP DLA BRODACZA I TSA
NAPISZE DO PASKO O USUNIĘCIE A TY ***A AFER NIE CZYŃ OK.
Siema no w końcu coś wygrałem dwa zakłady Multi Multi 1/5 3/5 ale i tak złotówka w plecy.
A jak tam u was ?
Ale to pierwsza wygrana od dłuższego czasu TS za hojny nie jest.
A liczyłem po cichu że może tym razem 5/5 się uda trafić.
Bo nieco konto bankowe się uszczupliło dzisiaj 200 zł wybrałem i będzie na zdjęcie blokad dla mechanika oraz skuter coś zwalania pewnie dodatkowy koszt ciekawe ile skasuje bo on zadzwonisz i przyjechać można a ten gdzie skuter kupiony żądali 150 zł.
O taki liczby miałem:
1: 27 34 42 57 78
2: 23 28 44 63 67
A wy ile wygraliście i w co teraz gracie ?
1: 27 34 42 57 78
2: 23 28 44 63 67
A wy ile wygraliście i w co teraz gracie ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dobrano i powodzenia.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 530 000 zł
http://www.duzylotek.net/systempewnatrojkadl.php?goto=systemydl
system z gwarancją 100% trafienia trójki
system z gwarancją 100% trafienia trójki
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
Weszlam jeszcze na chwile bo okazalo sie ze mojemu "poslancowi" udalo sie zdazyc przed losowaniem dotrzec do Zabki. Po sprawdzeniu tych kuponow mam 5/8 oraz 6/9 a takze dwa razy wygrane po 2 zlote, dwie zdrapki z zwrotem stawki, a takze co jest najwiekszym szokiem 3/5 w mini.
Jednym slowem warto bylo zaszalec kierujac sie wskazaniem astrologow zapowiadajacych dobry dzien na granie ale szalu nie ma
Jednym slowem warto bylo zaszalec kierujac sie wskazaniem astrologow zapowiadajacych dobry dzien na granie ale szalu nie ma
Zgrywus na 21.40nic. Nie puszczalem ale tak sobie mysle ze ona mnie ogoli z 100zl
Greg przykro mi ze u Ciebie nie wyszlo.Sprobuj moze za 20 dni gdy te dni sie powtorza
Dobranoc
Dobranoc
zgrywus a TS to Jak na razie mnie goli podaj jakies numery na 14
prosty przykład typujesz 3 piątki i łączysz 1z2, 1z3 i 2z3 w ten sposób masz obstawionych 15 liczb i każda jest skreślona 2 razy
podałem Tobie prosty przykład jak można grać, a gram systemy mocniejsze
zamiast wysyłać dwie "10" czyli 20 liczb można w ten sam sposób podzielić sobie na piątki i połączyć je ze sobą, a to jest tylko 6 zakładów każdą liczbę masz skreśloną 3 razy, a przy tym większą szansę, że coś ugrasz bo masz aż 20 liczb wytypowanych
Gwarancja wygranej 80zł w Multi: puścić 80 kuponów z jednym skreśleniem (każdy z inną liczbą). Koszt: jedyne 200zł. Żadnego innego pomysłu nie mam poza takimi pyrrusowymi wygranymi.
zgrywus sprubuje napewno a jesli masz jeszcze. Jakies systemy to pisz na mom profilu
szczęście
to jedyna możliwość do wygranej
nie ma mniejszych czy większych szans
możesz mieć 20 liczb
i żadna może nie byc wylosowana
to jedyna możliwość do wygranej
nie ma mniejszych czy większych szans
możesz mieć 20 liczb
i żadna może nie byc wylosowana
wiekszość wielkich wygranych
pada na ch-t
to ze statystyki i artykułów