Wpisy 2 251 361 – 2 251 460
19 stycznia 2015 16:38 → 19 stycznia 2015 19:07, 100 wpisów
Wędrowca netowy ta 3 graczy co wygrala w sobote napewno ma odmienne zdanie czy warto grac czy nie
jak to wygrali ludzie " skromnie zyjacy " to lista zakupow , wydatkow jest juz przeogromna w ich głowach
Witam
sobotnie trafienia 3*6/6 wpadły z chybika i po co tu kreślić i sie głowić
sobotnie trafienia 3*6/6 wpadły z chybika i po co tu kreślić i sie głowić
marcinek36 duzych wygranych nie idzie zaplanowac nic nie jest pewne to tylko dzielo przypadku komus cos sie trafi i tyle
Prawie 1500 zł może wynieść wkrótce mandat za przekroczenie prędkości. To na razie tylko propozycja Platformy Obywatelskiej, ale jeśli rząd zatwierdzi projekt to wysokość mandatu będzie stanowić określony procent średniej krajowej, co oznacza, że wielu kierowców w jednej chwili może stracić całą pensję.
dla PO
AlbinLotto no tak jest to prawda
chciałbym byc autorem takiego dzieła
olus moje auto jest nie wiele wiecej warte co ten mandat
olus z jedenej strony to dobrze może będzie mniej wypadków i piraci drogowi beda wolniej jezdzic
ale z drugiej normalny kierowca popełniając zwykły nikomu nieszkodzący błąd moze niezle oberwac po kieszeni
nie niestety mi nic nie wiadomo ale w internecie pewnie znajdziesz
czesc
clic
11,26,42,53,55,56,58,59
zobaczymy o 21.40 czy cos z tego bedzie
zazdroszcze Ci szkoda ze niemam nikogo za granicą bo juz by mnie tu nie było
a sam wyjechaleś czy z kims no wiesz jak masz kogoś za granicą np. kogos z rodziny to juz z górki pokaże ci co i jak a pierwsze dni mozesz u niego zamieszkać
dobra koncze spadam napisz mi cos wiecej jak masz czas na moim profilu o tym KENO
fiu fiu, aż tyle osób obstawia 10?
Nie wiedziałem, że mam taki wpływ na MP
kondi no może wejsc ta 10 bo o 14 straszne duże liczby wylosowali
no to bawcie sie dobrze w cyferkami
Wpadłem tylko, żeby zatypowac
Wpadłem tylko, żeby zatypowac
zgrywus na wczoraj wygrałem na czysto 3 zł z zdrapek adzisaj umoczyłem 10 zł na MM czyli 7 zł do tyłu
zgrywus Zaraz wystawię50ki na pewniaki 60ki na rezerwę 70ki,w raazie Wu
zgrywus możesz bałach pociskać nowicjuszą o wygranych,może chciałeś trafić tyle,co piszesz