Wpisy 2 251 132 – 2 251 231
19 stycznia 2015 11:03 → 19 stycznia 2015 13:52, 100 wpisów
trza isc do pracy zaraz jak mi się niechce maly obiadek i w droge do tyrani
tak wiec milego dnia wieczorka przyjemnosci z partnerem partnerkami jak kto woli 69
tak wiec milego dnia wieczorka przyjemnosci z partnerem partnerkami jak kto woli 69
aaaaaa dla tych co kochaja balagan
https://www.youtube.com/watch?v=nzlDYKR5otM
Elektryczne Gitary- Przewróciło się niech leży
tooooo paaaaaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=nzlDYKR5otM
Elektryczne Gitary- Przewróciło się niech leży
tooooo paaaaaaaa
Dziś Blue Monday - najbardziej depresyjny dzień roku
Dziś najbardziej depresyjny dzień roku, tzw. Blue Monday. Jak wyliczył brytyjski naukowiec Cliff Arnall, to właśnie dzisiaj, w poniedziałek ostatniego pełnego tygodnia stycznia, przypada najgorszy dzień roku.
Blue Monday to najbardziej depresyjny dzień roku z kilku powodów - nie sprzyja nam pogoda (krótki dzień i mało słońca), spada chęć spełniania postanowień noworocznych i dopadają nas poświąteczne długi.
Tak coś czułem od rana..
Dziś najbardziej depresyjny dzień roku, tzw. Blue Monday. Jak wyliczył brytyjski naukowiec Cliff Arnall, to właśnie dzisiaj, w poniedziałek ostatniego pełnego tygodnia stycznia, przypada najgorszy dzień roku.
Blue Monday to najbardziej depresyjny dzień roku z kilku powodów - nie sprzyja nam pogoda (krótki dzień i mało słońca), spada chęć spełniania postanowień noworocznych i dopadają nas poświąteczne długi.
Tak coś czułem od rana..
click, nie zapominaj, że klikasz z byłym wieloktornym mistrzem na MP
ja to sie nie bawie w typowanie na forum wole na prawdziwym kuponie
dobra kondi koncze ide zjesc obiad...wpadne tu tak 10minut przed losowaniem
ogólnei rzecz biorąc....fajne liczby masz, ale czy razem wskoczą?
Na 14sta 10.1,36,80
na MP tylko 30 osób typuje 10 na pewniaka....najwiecej ze wszystkich
ameczka
kondi no cóż ja zainwestowałam wczorajsze 4/8 oraz 2/5 w EkstraPensji i .... za chwilę jak zwykle będę tego gorzko żałować
kondi no cóż ja zainwestowałam wczorajsze 4/8 oraz 2/5 w EkstraPensji i .... za chwilę jak zwykle będę tego gorzko żałować