Wpisy 2 250 307 – 2 250 406
18 stycznia 2015 18:18 → 18 stycznia 2015 19:35, 100 wpisów
moja ciotka nienawidzi LOTTO z takiego powodu ze nigdy nie wygrała większej sumy nie gra już od dobrego roku... a grała aż 10 lat dała mi 50 zł i założyła sie ze za te pieniądze nie wygram więcej niż 50 zł jeżeli wygram to da mi kolejne 50 zl a jeżeli przegram to ja będe musiał dać jej 100 zł ze z natury lubie wyzwania przyjąłem zakład wiem ze będe grał w MULTI MULTI ale niewiem jeszcze na ile skreślen może doradzicie?
sorelka dobry pomysł na 3 skreslenia a za 2/2 ile placa bo pusciłbym na 2 i 3 skreslenia?
CLIK41 ,tak rozbawił mnie twój wpis że postanowiłem ci zaproponować żebyś szykował pieniądze dla Babci.Wg.mnie najbardziej opłacalne jest granie na 6-8 skreśleń.Życzę powodzenia
nie mówię że trafi 6/6 czy 8/8 ,ale 4 przy 8 tj.4 zł 5 to 20 ,one są w zasiegu
może trafić się i 6 na więcej bym się nie nastawiał ,chociaż z 2 x miałem 7/8
asiat tak łatwo sie nie poddam.. raczej bede próbował grac na 2 i3 skreslenia
to dobrze Zgrywus ,bo bys babcię oskubał i by nie miała na tacę dla księdza
żebyś mógł być na + na 2 to musiałbyś grać na progresję a jak nie masz kasy i doświadczenia to popłyniesz
asiat nie jestem nastawiaony ze wygram jakieś miliony ale na przykład 50 lub 500 zł juz sa jakies szanse
asiatku...coś mnie podkusiło
może trosze radości w sercu mnie zmotywowało
może trosze radości w sercu mnie zmotywowało
uciekam, bo robota czeka.Żegnam miłe panie i sympatycznych panów.Ula rozumię że wszystko pomału się poprawia??
marek33 basi córka jest silną dziewczyną i z pomocą lekarzy upora się z chorobą.Karty pokazują jej siłę woli
oj beduin beduin - to co ? tak cieNSZKo nawet z t y m programem ?
rozumiem
ale nabiał
rozumiem
ale nabiał
Cześć wszystkim
ameczka jest wspaniałą , radosną dziewczyną- młodą kobietą
ameczka jest wspaniałą , radosną dziewczyną- młodą kobietą
Tak przy okazji Robal ,nie przypominam sobie żebym komukolwiek ,jakiekolwiek programy reklamował lub zalecał
nicka nie użyłeś ,ale pisałes do mnie.Przy okazji trochę kultury by ci się przydało
wróciłem ze sklepu kupiłem 2 zdrapki "KOPALNIA SZAFIRÓW" po 2 zł w jednej 2 zł a w w drugiej 5 zł ma się to szczęscie...
hihi, ale przenikliwość - widzę, a skoro tak - skoro
wyskakują dziś - suflerzy, klakierzy i potakiwacze, to ja
- już odfruwam
papatki i pooowoooo
wyskakują dziś - suflerzy, klakierzy i potakiwacze, to ja
- już odfruwam
papatki i pooowoooo
Brjan ale juz 3 zł na + jestem jutro ide puscic na 3 skreslenia MM
clic41 Dostałeś od TS-a podpuchę,babcia dobrze wiedziała co robi
sam pisałeś,że 10 lat grała i TS nie da ci więcj,jak włożysz
sam pisałeś,że 10 lat grała i TS nie da ci więcj,jak włożysz
Witam,
Czy kreśląc 10 liczb w multi średnio na losowanie powinno wychodzić 2,5 liczb trafionych?
O 14 0/10 może teraz coś będzie
Czy kreśląc 10 liczb w multi średnio na losowanie powinno wychodzić 2,5 liczb trafionych?
O 14 0/10 może teraz coś będzie