Wpisy 2 249 751 – 2 249 850
17 stycznia 2015 21:53 → 17 stycznia 2015 22:30, 100 wpisów
krasnalek
co można jeszcze dodać w tej imprezie ???
http://www.akademiawojazer.pl/produkt,pl,wyjazdy-krajowe,podlasie-29-04-03-05-2015.html
co można jeszcze dodać w tej imprezie ???
http://www.akademiawojazer.pl/produkt,pl,wyjazdy-krajowe,podlasie-29-04-03-05-2015.html
Coś czuję że będzie nowa kumulacja tylko pytanie ile stawiacie ?
no cóż lottomilionerem też nie zostałam
Bazowym dniem dla dzisiejszego jest wg kalendarza majów w mojej metodzie typowania jest 22 stycznia 2010 niestety w tym dniu nie było losowania lotto za to :
21 stycznia 11,17,20,30,42,47 mamy 3/6 w lotto +
23 stycznia 5,11,17,20,23,36 mamy 3/6 lotto+
fajny zbieg okoliczności
Bazowym dniem dla dzisiejszego jest wg kalendarza majów w mojej metodzie typowania jest 22 stycznia 2010 niestety w tym dniu nie było losowania lotto za to :
21 stycznia 11,17,20,30,42,47 mamy 3/6 w lotto +
23 stycznia 5,11,17,20,23,36 mamy 3/6 lotto+
fajny zbieg okoliczności
krzysztof c
jak do ceny tego cylindra tego roweru z silnikiem jakim jest ten mini skuter
dodasz około 200 zł
to możesz mieć pojazd z 4 kołami zamiast dwóch
http://allegro.pl/samochody-osobowe-4029?ref=simplified-category-tree&a_enum%5B178%5D%5B1%5D=1&price_to=600&price_enabled=1&price_from=401
o ile masz oczywiście prawo jazdy ???
jak do ceny tego cylindra tego roweru z silnikiem jakim jest ten mini skuter
dodasz około 200 zł
to możesz mieć pojazd z 4 kołami zamiast dwóch
http://allegro.pl/samochody-osobowe-4029?ref=simplified-category-tree&a_enum%5B178%5D%5B1%5D=1&price_to=600&price_enabled=1&price_from=401
o ile masz oczywiście prawo jazdy ???
ciekawe czy ktoś wygral te 22 700 000 zl
lub gdybym zaszalała i zagrała systemem 9 skreśleń trafiłabym czwórkę w zakładzie systemowym w lotto +
teraz chwile niepewności czy będzie we wtorek jeszcze większe szaleństwo
Witam wszystkich na MP.
Dziś totalna klapa 100 zł. Je...ny TS zapitolił.
Dziś totalna klapa 100 zł. Je...ny TS zapitolił.
emeryt 4 lata mam xD.
ale mi pewniaki wchodza
medusia mój dzien niby 21 wymysl coś...
musiałem was opuścić
ale już jestem
zaraz biorę się za sprawdzanie
ale już jestem
zaraz biorę się za sprawdzanie
toja w tym roku twój kin roczny to nr 81 Czerwony Elektryczny Smok
Antypod czyli potencjalnie feralny dzień to Niebieska Małpa
Analog czyli dzień szczęśliwy to Białe Zwierciadło
Okult czyli dzień szczęśliwy to Żółte Słońce
Antypod czyli potencjalnie feralny dzień to Niebieska Małpa
Analog czyli dzień szczęśliwy to Białe Zwierciadło
Okult czyli dzień szczęśliwy to Żółte Słońce
niestety 16,50 wydane 4 zł wygrane
ogłaszam że balu nie będzie
idę zapalić
ogłaszam że balu nie będzie
idę zapalić
Madea witaj jak zdrowie ???
Pisałaś mi kiedyś 17 lepiej będzie i
17.10.65
Pisałaś mi kiedyś 17 lepiej będzie i
17.10.65
Ale jak mieli małe zacięcie coś przekazie przed Lotto losowaniem. Dzisiaj kolejny miałem sparing z kolegą bokserski nawet buty sobie kupił bokserskie ja mam nowy kask od jakiegoś czasu z ochroną na nos. Powiem tak mogłem więcej go atakować an głowę a co na dystans to dużo razy mnie trafił i dość szybko jest na masę ponad 80 kg ja 80 mam. Wyższy około 4 cm jestem i zasięg też ale mocniejszy jest. Jak mam z nim walczyć aha i jutro z jego bratem ten jeszcze większy młodszy ale i jest bardziej stateczniejszy jak mam z nim walczyć aha na mańkuta walczy ? Oglądacie walkę o pas mistrzowski WBC waga ciężką na Wildera stawiam a wy ?
Rekordowa wygrana w Lotto. Szóstka padła w Gdyni! 33.787.496,10 zł. ciekawe czy się powtórz
toja czyli najbliżej dobre dni to 31 stycznia Zwierciadło, 2 luty żółte słońce, 2 luty kolejny smok
Tak zazwyczaj sprawdzają się dni rocznego i okultu, analog nie u wszystkich ( u mnie np. kiepsko wtedy idzie), ale warto sobie zrobic eksperyment z chybikiem lub zdrapką w antypodzie bo czasami jak na złość akurat w te dni można mieć farta
Tak zazwyczaj sprawdzają się dni rocznego i okultu, analog nie u wszystkich ( u mnie np. kiepsko wtedy idzie), ale warto sobie zrobic eksperyment z chybikiem lub zdrapką w antypodzie bo czasami jak na złość akurat w te dni można mieć farta
greg powolutku coraz lepiej
przykro mi, że moje wskazania niestety nie zawsze się sprawdzają
przykro mi, że moje wskazania niestety nie zawsze się sprawdzają
krzysku ja dzis swojego odpalilem o listopad nie odpalalem stio na dworze w takie mrozy i aku ok i zapaliljestemw szoku
tomecki72 jak mam walczyć z nim i jego bratem stateczniejszym w poruszaniu jego bronią jest prawy prosty ? A i miałem blokadę uderzać kask kolegi bo nie ma ochrony na noc a on walił mnie.
E dlaczego ? I ktoś niby trafił wierzycie w to ?
dobranocdo jutra
no i dobrze, ze nie będzie kumulacji bo nie będzie mnie kusić by grać w lotto do czego jakoś szczególnie nie mam szczęścia
dzisiaj nic jutro dwie ekstra pensje puszczę
a w poniedziałek 12 zakładów mini na dwa losowania
a w poniedziałek 12 zakładów mini na dwa losowania
A może że on tak zwalniał akumulator trzeba podładować co to może być miałem tak że mulił się jechałem i na obroty jakby nie chciał wejść 40 km/h zwolnił znowu gaz poszedł ? I z kolegą chciałem jechać zdjąć ale mechanik jeździ taki jeden to zrobi to u nas po co jechać. A wczoraj już było dobrze skąd była ta przyczyna ?
Dopisano wygrane Lotto - padło 3 x 7 583 398,30 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
179 piątek po 6 346.40
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 265 572,50 zł
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
wczoraj włożyłem pod poduszkę kupon lotto myśląc, że liczby same się zakreślą i jestem rozczarowany
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ale tylko w profilu
Odkuć się na TS-ie to jak próba przejścia przez ośmio pasmową autostradę w stanach ;-)
tomecki a ty co zatypowales
Dlaczego nie trafiłem ?
moja wygrana jest na wyciagniecie reki
Dobranoc.
krzysztoF CCCP ..a kiedy ty chcesz wygra ..tak kazdy wszyscy stracą czasu i nic ... ,,
gram ale zawsze same oboki
I powodzenia w kolejnych grach tylko w co tu teraz grać może Jokera albo Multi Multi na 5 skreśleń dwa razy w życiu miałem 4/5 ale 5/5 700 zł by się przydało. I w życiu z 1200 już wydałem a wygrałem z 150 zł.
krzysio czemu piszesz CCCP to chyba ma się chyba wiem do czego proszę nie pisać tak ok ?
no ja te co typowalas bys rozpisala na 11 cyferek to koszt 25 zl to 4 a napewno z 4 trojeczki by bylo
Do nazwy państwa którego nie ma związku radzieckiego.