Wpisy 2 247 608 – 2 247 707
15 stycznia 2015 20:24 → 15 stycznia 2015 21:31, 100 wpisów
zgrywus jak by byala reklama sklepa i krolowa typowan no powie niech zaczeka
witam.....
nowatelka
jakie typowania na dziś
13,21,24,33,40,48
profesor1980
http://cowciechocinku.pl/ogloszenia/kategoria/145/zatrudnie
http://cowciechocinku.pl/ogloszenia/kategoria/145/zatrudnie
emeryt......
profesorku w związku z pewną ciekawą okolicznością-a mianowicie że dzisiaj w momencie losowania lotto wenus będzie w piątym domu horoskopu(czyli w domu hazardu,a Saturn będzie neutralnie oddziaływał i dodatkowo nie mamy dziś do czynienia z pustym kursem Księżyca oraz w dodatku Jowisz będzie wtedy w domu 11(czyli domu spełnienia marzeń)typuje że dzisiejsza kumulacja nie przetrwa tego losowania
nowatelka
700tysiecy kredytobioorcow w frankach raty ostro w gore
i dodatkowa informacja,w momencie losowania będzie godzina Słońca(jeżeli założymy że wysłanie kuponu to pewnego rodzaju biznes-chęć pomnożenia dóbr to jest to dobry znak),a dzisiaj mamy dzień pod władaniem Jowisza(bogactwo i opieka,dostatek)
Wygrywamy dziśw lotto
Zawsze omijałem franki, bo kojarzyło mi się to z takim towarzystwem: Frank, Gebels, Hitler.. .
...................................................
...................................................
dotam nie nie jestem i daleko mi do tego ale zainspirowana przez Medusie kiedy obliczała dni fartowne i niefartowne,pomyślałam że ja również skorzystam ze swojej wiedzy,a przy okazji ze mój mąż pierwszy raz od 100lat skreślił kupony lotto posprawdzałam conieco
dotam...i czarnego kruka który siedzi na ramieniu
dotam nie masz się czego bać,to taki test,nawet nie wiem czy to s jakieś wskazania w konkretnym znaczeniu,bo Medusia zna się na tym bardziej ja to tak traktuję jako coś co mnie interesuje,więc czasami coś poczytam
podsumowujac trzymam za wszystkich kciuki,również za swojego farta
Lotto....2,7,21,33,38,40
" Fart " ---->>
Nowatelka, żebyś wiedziała co znaczy słowo fart, na pewno być nie trzymała kciuków...
.............................................
Nowatelka, żebyś wiedziała co znaczy słowo fart, na pewno być nie trzymała kciuków...
dużo zielonego
Dawać losowanie, bo zbliża się północ....
.......................................
Wędrowca
Dzisiaj przechytrzyłem TS, bo nie grałem i nie zamierzam grać.. .
Czekam na 55 555 555 pln. Wtedy może zagram.
Czekam na 55 555 555 pln. Wtedy może zagram.
Profesor.. .
..........................................
..........................................
Ja gram u bukmacherów i omijam TS szerokim łukiem
Nowatelka...
Zajmowanie się ...astrologią nazywam nieszkodliwym dziwactwem.
..............................................
Zajmowanie się ...astrologią nazywam nieszkodliwym dziwactwem.
Profesor...
Popieram.. . Tam się powinno grać.
Popieram.. . Tam się powinno grać.
Typuje liczby ale tylko na sucho
też czasami tak się czujęjak mały dziwak,ale nie zmienia to faktu że mnie to interesuje i ciekawi,a nie ma nic gorszego od braku zainteresowań
Frank sobie buszuje.
Teraz jest po 4,23.
...................................
Teraz jest po 4,23.
...................................
Zaraz wpadnie tu pewien Krzysztof i powie tak:
" wysłałem 3 zakłady Mini a wy ??? ".
......................................
" wysłałem 3 zakłady Mini a wy ??? ".
2 247 349. Wędrowca netowy 2015-01-15 (16:47)
Greg:
Zmień ten głupi nick "AnnaL".. .
a ja jak zwróciłem uwagę że niefortunny nick to prawie nie straciłem
Greg:
Zmień ten głupi nick "AnnaL".. .
a ja jak zwróciłem uwagę że niefortunny nick to prawie nie straciłem
Daro.. .
.................................
.................................
Wujek.. .
Mnie to nie przeszkadza.. .
Mnie to nie przeszkadza.. .
>>>>>Wedrowca netowy
Znajomosc astrologii i numerologii daje ci niesamowita przewage nad drugim czlowiekiem.Znajac czyjas date urodzenia w 60 minut mozesz okreslic czyjs charakter,a nawet sprawdzic czy 2-oje ludzi pasuje do siebie.....
Znajomosc astrologii i numerologii daje ci niesamowita przewage nad drugim czlowiekiem.Znajac czyjas date urodzenia w 60 minut mozesz okreslic czyjs charakter,a nawet sprawdzic czy 2-oje ludzi pasuje do siebie.....
Dobry wieczór
Ujmijmy to tak drodzy koledzy. Ja traktuję astrologiczne kombinacje cyferkowe jako sposób na rozruszanie szarych komórek a jeśli od tego złotówka czy dwie wygranej wpadną to cudownie
nowatelka, wujek, wędruś, profesor,dotam
Ujmijmy to tak drodzy koledzy. Ja traktuję astrologiczne kombinacje cyferkowe jako sposób na rozruszanie szarych komórek a jeśli od tego złotówka czy dwie wygranej wpadną to cudownie
nowatelka, wujek, wędruś, profesor,dotam
Strona www.multipasko.pl przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich. Rejestracji konta mogą dokonać jedynie osoby, które ukończyły 18 lat
a sam szerf nie stosuje się do tego
a sam szerf nie stosuje się do tego
medea76
czesc profesorku
medusiu a co sądzisz o mojej obserwacji na dzisiaj ma to jakiś sens
mrówka....
mrówka...wysyłasz jakieś kuponiki
Medea...
.........................................
Medea: Na Multipasko masz statut ...profesora, dlatego co napiszesz ma tak być i basta.
.........................................
Medea: Na Multipasko masz statut ...profesora, dlatego co napiszesz ma tak być i basta.
nowatelka dopiero weszłam więc widziałam tylko ostatni wpis. Który wpis ?
chyba jednak nie wytrzymam do losowania,bardzo boli mnie głowa
nowatelka ostatnio musiałam zrobic sobie przerwę w związku z fatalnym samopoczuciem po wirusówce. Spostrzeżenia ciekawe i jak najbardziej uzasadnione na ile się na tym znam. Niestety musimy pod uwagę brac nasze horoskopy urodzeniowe i tranzyty w nich planet bo inaczej wszyscy by wygrywali
A propos astrologii to podobno przyszły tydzień ma być szczególnie szczęśliwy w hazardzie, pracy i interesach. A szczególnie 19 stycznia
nowatelka jak ja to dobrze znam
A propos astrologii to podobno przyszły tydzień ma być szczególnie szczęśliwy w hazardzie, pracy i interesach. A szczególnie 19 stycznia
nowatelka jak ja to dobrze znam
Czekamy na losowanie
bry wieczór
profesorze
czekamy,czekamy
a za godzinke bedziemy wiedzieć co z dalej
z kumulacją ????
profesorze
czekamy,czekamy
a za godzinke bedziemy wiedzieć co z dalej
z kumulacją ????
olus...będzie kumulacja
Medusiu czekałam jeszcze na twoja opinie,no ja te spostrzeżenia traktuję z dużą rezerwą i przy założeniu że gra jest losowa więc biorę pod uwagę że każdy może wygrać pod pewnym warunkiem i jest dużo czynników ale główny-to zakładem na chybił trafiłnazwijmy to szczęśliwym zbiegiem okoliczności
Bracia łotrzykowie.. .
Ma być wylosowana liczba ... 45. No, może być 54.
Wykonać.. .
Ma być wylosowana liczba ... 45. No, może być 54.
Wykonać.. .
a teraz już ostatecznie bo to chyba bóle migrenowe a lampka daję po oczach
54
"Przed godzina 16 indeks WIG tracil prawie 3,1%.Gielde w dol ciagnie sektor bankowy.Najbardziej spadly kursy bankow,ktore maja w swoim portfelu kredyty we frankach szwajcarskich na znaczne sumy.Kurs Getin Noble zalamal sie i spadal o 17%. mBank tracil ponad 6,9%,BZ WBK tracil 8,6%,a PKO BP spadal o 7,7%. [zrodlo-Money.pl] To byl czarny czwartek dla "frankowiczow".Najgorszy koszmar dla splacajacego kredyt:placic raty,a kwota dluzna pozostaje wlasciwie caly czas taka sama.........