Wpisy 2 247 420 – 2 247 519
15 stycznia 2015 18:40 → 15 stycznia 2015 19:24, 100 wpisów
wejdz na notowania i sprawdz
o 10 rano kosztował tylko 3.50 a puzniej mega jazda w góre
straszny pech, typowalbym 5tke na 2 losowania i byloby na stronce i w realu, za jakie grzechy to
a słyszeliście że mamy nowego ekonomicznego uciekiniera tuska,miliony miały wrócić do raju który stworzył a pierwszy zwiał,hehe
W historii Polski był podobny ... przypadek w czasach ...komuny...
.............................................
Dolary były po 5 o0o zł/starych/, a następnego dnia były po 10 o0o. Maczał w tym palce ...Grobelny.
Ale dolary już nie staniały.. . Teraz może być podobnie.
.............................................
Dolary były po 5 o0o zł/starych/, a następnego dnia były po 10 o0o. Maczał w tym palce ...Grobelny.
Ale dolary już nie staniały.. . Teraz może być podobnie.
z gier losowych
gram tylko w EP
dlatego
że kupony sponsoruje dziadek
gram tylko w EP
dlatego
że kupony sponsoruje dziadek
Jakaś strzelanina w Belgii...
Zginęły 3 osoby...
Wiadomość z Radiowej Jedynki.
..........................................
Zginęły 3 osoby...
Wiadomość z Radiowej Jedynki.
..........................................
a wiezysz ze maga w loto wpasc takie same cyferki w 2 losowaniach
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Strzelanina-w-Belgii-Sa-zabici,wid,17181376,wiadomosc.html
bylem w antwerpi z 3 miesiace mieszkalem to takiego rodowitego belga na bazarze zobaczylem jak przyjechal drobiem chandlowac
tak ze wszystko mozliwe ale ogladalem dzis lotoo.de powiem ze maja maszyne taka lapaczke kulek i na cyferk jakie chadz i powiem wmiare normalnie to wygolnda
Dawać losowanie...
...........................
...........................
Po pewnym czasie, do tegoz ginekologa przychodzi nastepna dziewczyna, z
duza litera 'W' na swej klatce piersiowej.
- "Co, masz chlopaka w Wiskonsin?" - pyta doktor
- "Nie, ale mam dziewczyne w Minnesocie. A dlaczego pytasz?"
duza litera 'W' na swej klatce piersiowej.
- "Co, masz chlopaka w Wiskonsin?" - pyta doktor
- "Nie, ale mam dziewczyne w Minnesocie. A dlaczego pytasz?"
ja jak wysyłam na dziwsięć losowań jedną kratkę płacę 10,80 euro
patrzylem przez necik bylo 1 e bez kuponikow ale obcja granie przez net
teraz nadałem z opcją super plus na dziesięć losowań to zapłaciłem 23,30
Około 550 o0o Polaków ma kredyt we frankach.. .
............................................
............................................
PRACA ZA GRANICĄ NIEMCY, HISZPANIA, AUSTRIA, HOLANDIA
Polsko niemiecka firma zajmująca się rekrutacją i zatrudnieniem polskiego personelu na rynku niemieckim, hiszpańskim, holenderskim oraz austriackim poszukuje osób chętnych do legalnej pracy za granicą na różnych stanowiskach z doświadczenie i bez.
Polsko niemiecka firma zajmująca się rekrutacją i zatrudnieniem polskiego personelu na rynku niemieckim, hiszpańskim, holenderskim oraz austriackim poszukuje osób chętnych do legalnej pracy za granicą na różnych stanowiskach z doświadczenie i bez.
tak tylko w niemczech trzeba juz szperac inaczej ciezko w holandi minimum angielski w norwegi kiedys angielski teraz juz wymagaja norweskiego
dobra rada dla wszystkich chcących wyjechać tylko przez niemieckie firmy jedźcie które działają tylko w DE
PRACA ZA GRANICĄ NIEMCY, HISZPANIA, AUSTRIA, HOLANDIA
stolarz
elektryk
monter instalacji elektrycznej
spawacz wszystkie metody
malarz pokojowy , elewacyjny
opiekun/ ka osób starszych
pielęgniarka
fizjoterapeuta
pokojówka , sprzątaczka
pakowacz praca na produkcji
Na CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie Cv lub kontakt
e mail info@globaltech myślnik job.com
Tel 0048 71 707 03 59
Kom 0048 668 44 99 01
stolarz
elektryk
monter instalacji elektrycznej
spawacz wszystkie metody
malarz pokojowy , elewacyjny
opiekun/ ka osób starszych
pielęgniarka
fizjoterapeuta
pokojówka , sprzątaczka
pakowacz praca na produkcji
Na CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie Cv lub kontakt
e mail info@globaltech myślnik job.com
Tel 0048 71 707 03 59
Kom 0048 668 44 99 01