Wpisy 2 245 174 – 2 245 273
12 stycznia 2015 19:11 → 12 stycznia 2015 21:08, 100 wpisów
moja koleżanka mówi
Jeśli coś się w głowie nie mieści
to należy mieć to w d*pie
Jeśli coś się w głowie nie mieści
to należy mieć to w d*pie
Monet.
emeryt w jednej mam umowę na 3/4 a jak dobrze sie dogadam to w drugiej na lewo tu i tu płacą
Monet.Jeszcze się pytasz ?
emeryt a co do dojazdu to jedna w jednym końcu miasta a druga w drugim a nawet w innym
Krasnalka
Monet.
O razu
O razu
http://www.biztok.pl/biznes/kopalnie-do-zamkniecia-on-chce-je-kupic_a19764
no tak jednym się opłaca innym nie a w szczególności w naszym kraju
Krasnalka.Liczę na wieczorne losowanie.
w Zurychu gala piłki nożnej
Trenerem Roku 2014 został Joachim Loew, który poprowadził reprezentację Niemiec do mistrzostwa świata podczas turnieju w Brazylii. W pokonanym polu zostawił Carlo Ancelottiego (Real Madryt) i Diego Simeone (Atletico Madryt).
Trenerem Roku 2014 został Joachim Loew, który poprowadził reprezentację Niemiec do mistrzostwa świata podczas turnieju w Brazylii. W pokonanym polu zostawił Carlo Ancelottiego (Real Madryt) i Diego Simeone (Atletico Madryt).
http://www.bankier.pl/wiadomosc/kolany-skad-tak-gigantyczne-odprawy-dla-zwalnianych-gornikow-7231191.html?utm_source=gg&utm_medium=gg_link&utm_campaign=gg
Cristiano Ronaldo ponownie na tronie, trzeci triumf Portugalczyka!
Monet a po zatem mam swego Krasnala i nigdy tego nie ukrywałam
to ja wolę mieć takie szczęście do typowania niż do facetów na forum
witaj krasnalko
2 245 209. krasnalek 2015-01-12 (20:22) Białystok
Słaby argument
Sierotka Marysia miała siedmiu a i tak raz w czas w plener szła.
Słaby argument
Sierotka Marysia miała siedmiu a i tak raz w czas w plener szła.
siemka
krasnalek
co za typy na dziś
Trzeba coś trafić
kope lat profesorze nie było tutaj Ciebie
profesor oj trzeba jak myślisz TS trafi nasze liczby bo ostatnio coś jej słabo idzie
mrówka..siemka dużo pracuje nic się nie wygrywa
jackwar
witam troche za inne beczki zna ktoś jakiś program darmowy gy przegląarka wolno chozi i muli -mam maxthona?
trzeba zacząć chyba wymyślać nowe zestawy
krasnalek..nieeeeee!! broń boże
krasnalek..ale fajne nie
krasnalek...to denis rozrabiaka
krasnalek.....mam łagodniejszą wersje tego
przerobiłem
krasnalek...albo michał piróg i jacykow
Jackwar...fajną mam fotkę w profilu
krasnalek
jak mam dysk jakby główny i dwa konta osobiste to da się połączyć to w jedno na komputerze -żeby mieć więcej giga pamięci na jednym dysku?
krasnalek...może bo za dwa dni znowu będzie wiało
paulo3 kont użytkowników możesz mieć nawet 100 lecz nie połączysz 2 partycji w jedną tym bardziej z poziomu windowsa. Jedynym sposobem jest albo dokupienie kolejnego dysku bądź wykorzystanie LINUXa który udostępnia tego typu możliwość jedynie jeśli te partycje są obok siebie lecz jest to dość długo trwały proces. Jeśli chcesz się bawić w tworzenie jednej partycji to lepiej wyjdzie format usunięcie wszelkich partycji i instalacja windowsa na nowo.
5,7,12,18,24,33
krasnalek a co zrobić jak przełączam strony przegląarki i nie zaraz moge przewijać tekst tylko jest jakby zwieszone myszka nie przewija opiero po akimś czasie rusza????
paulo może masz przeciążony komputer i nie może Tobie odpowiednio szybko doczytać danej strony tutaj powodów może być wiele np ilość reklam, mało ramu oraz wolny procesor, wirusy czy jakiś dodatek zainstalowany w przeglądarce.
Paulo zrozum że to co masz za bebechy w komputerze mi nic nie powiedzą tylko musisz sam dojść co jest przyczyną. Jeśli wcześniej działało dobrze to wina bajzlu jaki masz na komputerze, wirusów bądź innego szajsu który może być w przeglądarce więc polecam czyszczenie komputera programami antywirusowymi i wywaleniem zbędnego szajsu.