Wpisy 2 243 474 – 2 243 573
10 stycznia 2015 21:45 → 10 stycznia 2015 22:10, 100 wpisów
http://www.wykop.pl/link/2327858/muzulmanie-ciesza-sie-z-ataku-w-paryzu/?utm_source=ostatnio_popularne_link&utm_medium=link_2&utm_campaign=ostatnio_popularne_link
i teraz znowu beda gledzic ;/ ehh
isia...
u mnie tez, na dodatek leje deszcz, jak wracałam z pracy mało wycieraczek nie urwało w samochodzie, nie nadążały
u mnie tez, na dodatek leje deszcz, jak wracałam z pracy mało wycieraczek nie urwało w samochodzie, nie nadążały
słabo z moim typowaniem, dlatego juz nie wysyłam NIC
medusia na mój mini co wygrałam dzis znów 3/5...???
fiola deszcz to u mnie już 2 dni...dzis ledwo zatankowałam...
medusia nul...
mrowka faraona...bardzo dobrze nie wysłałaś ..jak tu tak samo kto nic nie trafia na złe
W puli Lotto ponad 9 200 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 05,12,19,24,29,44
własnie mi trzeszczą okna...nie bedzie dzis spania...
Dopisano wyniki Lotto Plus - 13,15,26,28,40,42
u mnie ten orkan chyba naprawdę się pojawił bo za oknem normalnie piekło jest
Zapraszamy do gry w Lotto na system12.pl
Mozecie pograc grupowo na system12.pl taniej i wieksze szanse na wygrana
system12..wszyscy umieją sprawdzać wyniki wszystkie lotoo tu są ..i tam lotto.pl tez sa .
ale to nie chodzi o wyniki, na system12.pl mozna normalnie zamowic kupon lotto, mini lotto lub multi multi przez internet albo wziasc udzial w grze grupowej w kuponach systemowych
nie wiem czy jutro będzie światło...
zgrywus skany...
patafiany
najpierw ten nieogolony a na dokładkę ta para pechowców
najpierw ten nieogolony a na dokładkę ta para pechowców
Według moich znajomości powinna być dalsza kumulacja!!!!!!!!!!!
system12.pl...eeehmmm..bylem tam golten .pl ...dlaczego on admin usuwac mój konto ..jak u ciebie nie bede jeszcze raz zajejetrować przyykro krajj
http://www.wykop.pl/link/2325306/pilne-dresiarze-owsiaka-wyrzucaja-dziennikarza-tv-republika-z-konferencji/?utm_source=ostatnio_popularne_link&utm_medium=link_5&utm_campaign=ostatnio_popularne_link
kondi moim zdaniem jutro 11,12,50,25 poza tym ma byc końcówka 4 i 0 więc zastanawiam sie nad moją kombinacją powiązaną z wskazaniem 4 czyli 4,9,14,19,34,41,44,49
krasnalkou mnie również,jestem bardzo zadowolona,niestety po losowaniu lżejsza jestem tez w portfelu
kondiprzyjdzie na ciebie czas,jak pamiętam to parę dni temu miałeś jakieś sukcesy
zgrywus ,,,jak wygrasz 9/9 //i co bedzie póznie auta ferari ty chwali pokazac samiczka ze zgrywus ma
krasnalko zmiana fryzury to w moim przypadku zmiana na lepsze i samopoczucie ok,ale ten lżejszy portfel
krasnalko ja też nie szalałam z jakąś fryzurka na kg ci napiszęzerknij i napisz co myślisz
Cóż zgodnie z moją metodą wyznaczania szczęśliwych dni dziś nie powinnam grac no i się sprawdziło
Grzecznie znikam
Grzecznie znikam
medusiu a czy można sprawdzić twoja metodą jak w innym żródle pisze że 12-13,16 też poinnam miec farta
nowatelka przypomnij mi dzień i miesiąc to sprawdzę przed zniknięciem