Wpisy 2 242 919 – 2 243 018
10 stycznia 2015 14:49 → 10 stycznia 2015 17:36, 100 wpisów
duzo ludzie pisali w komentarzu..ooto oszust .i złodziej
--
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=17153617&kat=1027139&title=Jurek-Owsiak-dla-WP-w-tym-kraju-kazdy-dostaje-baty
--
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=17153617&kat=1027139&title=Jurek-Owsiak-dla-WP-w-tym-kraju-kazdy-dostaje-baty
posłuchaj krzysio...nie pisz o nikim, że jest oszust i złodziej jak sam nie zostałes okradziony przez tę osobę. A na komentarze ludzi to ty nie patrz, bo o kazdym piszą i dobrze i zle. Jakby Owsiak kradł, to juz dawno by nie było tej całej orkiestry. Ja im nie daję pieniędzy, ty tez nie daj i będziesz spokojniejszy
urodzilem sie 7 dnia tygodnia, ale bede swietowal jutro
1 dnia tygodnia , ktory jest 8 dniem i wszystko jasne nie
1,7,8
1 dnia tygodnia , ktory jest 8 dniem i wszystko jasne nie
1,7,8
zatypowane jade na zakupy bo jutro bedzie wnerwiac owsikolandja ciekae czy ci panowie co mieszkaja na plebaniach i w swoich mieszkaniach z zonami kochankami cos dadza bo ja jak mam dac to sam nie wierze i uj mam do tego prawo takie moje zdanie
Ciekawe czy byłbym uczciwy gdybym był dowódcą tej ogólnokrajowej legalnej żebraniny ?
Tu taka kasa i ja chowany w kraju samych uczciwych ludzi.Od samej góry po sam dół.
mozna ogladac w nieskonczonosc ostatnio ze znajomymi zrobilismy sobie maraton z monty python-em
cześć
a ja bym sobie obejrzał Hotel zacisze ktoś pamięta
a ja bym sobie obejrzał Hotel zacisze ktoś pamięta
70,71,49,53,44,21..........ktoś coś dorzuci zanim się pożegna po angielsku ?
witam wszystkich
siemka J-23
J-23 napijmy sie
mareczku jak tam "oczęta"""
marek33
coś widze wyzej ze torsan mi bił brawo ale za co???czhyba ze wczoraj...
marek ukryły cie przed deszczem???
marek co wygrałes?
zgrywus
a jest tutaj spec od Ekstra pensyjki
no zgrywus dawaj skany...
Marek a to oczeta ci dadzą cyferki???
zgrywus dawaj skarbonke...
islandorka- Isia to Agnieszka Radwańska a to wczoraj to wysłane?
torsanku
Szczyt podobieństwa:
Namalować sobie taki portret, przy którym można się golić.
Namalować sobie taki portret, przy którym można się golić.
torsan przeca rycze wyżej nie... tzn?co? ze nie...
Hanss ty tradycyjnie już nawalony...
Jedzie gazda z gaździną furmanką. Nagle niebo się zachmurzyło, rozszalała się burza. Znienacka 20 metrów przed furmanką uderzył piorun. A gazda patrzy w niebo, palec podnosi i mówi:
- Nooooooo...
Jada dalej. Po chwili następny piorun uderzył 5 metrów za furmanką. Gazda znów podnosi palec i mówi:
- Noooooooooooooo...
Znowu jadą dalej. Nagle kolejny piorun uderza w gaździnę jadącą na furmance, a gazda zadowolony:
- No!!!
- Nooooooo...
Jada dalej. Po chwili następny piorun uderzył 5 metrów za furmanką. Gazda znów podnosi palec i mówi:
- Noooooooooooooo...
Znowu jadą dalej. Nagle kolejny piorun uderza w gaździnę jadącą na furmance, a gazda zadowolony:
- No!!!
Hanss to ja chciałbyś??? mi tam nic nie wisi...
Marek ja próbowałam ale ni uja nie wychodziło...
Sniezka, Herkules i Quasimodo chcieli sprawdzic, czy to, co o nich mowia jest prawda, tzn. Sniezka najpiekniejsza, Herkules najsilniejszy, a Quasimodo najbrzydszy. Postanowili zapytac o to zwierciadelka.
Pierwsza od zwierciadelka wychodzi Sniezka i sie cieszy:
- Hura, jestem najpiekniejsza!
Potem kolej na Herkulesa:
- Hura, jestem najsilniejszy!
Na koncu wychodzi Quasimodo i mowi:
- Kur... ! Kto to jest ten Cugowski?
Pierwsza od zwierciadelka wychodzi Sniezka i sie cieszy:
- Hura, jestem najpiekniejsza!
Potem kolej na Herkulesa:
- Hura, jestem najsilniejszy!
Na koncu wychodzi Quasimodo i mowi:
- Kur... ! Kto to jest ten Cugowski?