Wpisy 2 240 107 – 2 240 206
8 stycznia 2015 08:05 → 8 stycznia 2015 09:58, 100 wpisów
Wysłałam wszystkie dokumenty i czekam na odpowiedz
jak dobrze pójdzie to od poniedziałku
jak dobrze pójdzie to od poniedziałku
u nas wczoraj afera ze w jednym totku oszukują...mówią ze nie ma wygranej a niby sobie biorą jak ktoś nie spawdzi sam dobrze...znajomego chcieli na 1 tys oskubac poszedł do innegi i dostał kasę...dobrze ze wział kupon a nie rzucił do kosza...
nie wiem czy prawda czy nie ale najlepiej samemu wiedziec czy sie coś ma i ile...
ale jak to możliwe przecież jak jest wygrana to maszyna pipka
krasnalko nie wiem tylko mówie co sąsiad opowiadał miał tys.w mini za 4 i oddał mu ze nic nie ma a poszedł do polo i wypłaciła mu kase...????
a kolektorka w polo mówiła ze juz nie od pierwszej osoby to słyszała...???
tak czy inaczej lepiej wiedziec z czym sie idzie...
ide obcykac cyferki...
ide obcykac cyferki...
krasnalek islandorka
wczoraj tylko 5/10 4/10 3/7
Już jestem... dusiu
Krasnalek ja mam dziesiątkę na osiem losowań puszczoną, więc nie myślę o pewniakach.
Krasnalek ja mam dziesiątkę na osiem losowań puszczoną, więc nie myślę o pewniakach.
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/74.50.124.24-image-images2-full-m5pu-2f8-1.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/74.50.124.24-image-images2-full-m5pu-2f8-1.gif
Taka super pogoda , lekki mrozik...
a ja z domku nie wychodzę
ale wczoraj załatwiłam gorączkę to.dzisiaj dokończę gardło i kaszel
a ja z domku nie wychodzę
ale wczoraj załatwiłam gorączkę to.dzisiaj dokończę gardło i kaszel
dusia
EstyMy
EstyMy
Trisio
J-23
J-23
2 240 135. trisetum 2015-01-08 (08:39)
Piotruś
?????
Piotruś
?????
Krasnalka
Trisio.
Gdzie widzisz Piotrusia?
Gdzie widzisz Piotrusia?
Trisio.
Na niby ? A nie na niby ?
Na niby ? A nie na niby ?
Trisio.
Aleś się zamotał.
Aleś się zamotał.
Ooooooooooo
A jakie jarasz ?
A jakie jarasz ?
Krasnalka, fajnie nie jest ale nie aż tak źle (jak gdzie indziej), ze wpadają Ci bojownicy i rozstrzeliwuja, bo nie takiego Mahometa narysowalas, albo NIE TAK, albo w ogóle narysowalas. To jest Koszmar, dopiero... A prZecież to tak niedaleko.
A w Chorzowie mają znowu na nowo fedrować w starej kopalni.
i komuś to się opłaci bo na pewno jakiś pepik to kupił za grosze tak jak i inne te pozamykane,
muszę kupić apteczkę bo oddałam autko na naprawy i zaginęła apteczka
od 3 tygodni w kaskadzie trafiam po 2 zł jak wkońcu trafie główną nagrode to Ci kupie tą apteczke
Krasnalka.Mojej znajomej kiedyś zamienili fotel kierowcy.
Ale sprawę wygrała,bo rzeczoznawca stwierdził,że fotel ,ktory zamontowali,był wyprodukowany w innym roku,niż samochód.Parę lat wcześniej.Ale nerwy niepotrzebnie.
Ale sprawę wygrała,bo rzeczoznawca stwierdził,że fotel ,ktory zamontowali,był wyprodukowany w innym roku,niż samochód.Parę lat wcześniej.Ale nerwy niepotrzebnie.
Greg.
emerytka ja do nich dzwoniłam powiedzieli że nigdzie nie mam i na tym się skończyło ja se kupię nową ale dobrze że zauważyłam