Wpisy 2 238 873 – 2 238 972
6 stycznia 2015 20:42 → 6 stycznia 2015 21:37, 100 wpisów
J23... to nie jest tak jak piszesz całkiem pszczoły mam w sadzie i żyją sobie a to co je zabija to waroza
chemia obecnie jest stosowana w bardzo łagodnej formie to nie lata 60czy 70 gdzie stosowano DDT czy bojowe środki
Wpadłem się tylko przywitać
dziewczętom
brzydalom
I dziiiiidaaaa- ide. Pa
dziewczętom
brzydalom
I dziiiiidaaaa- ide. Pa
Szczecin: -2.
Białystok: -17.
Białystok: -17.
witam z wieczora
miałem nie grać, a tu patrzę otwarty kiosk który ma lotto, to zagrałem
miałem nie grać, a tu patrzę otwarty kiosk który ma lotto, to zagrałem
witam
Dobry Wieczór wszystkich witam
Niestety jutro do pracy i przez ten piekielny spór mojego łapiducha z ministrem wracam do roboty z katarem i kaszlem i koniecznością wystania swojego u laryngologa by mnie wyciągnął z powikłań po źle dobranej kuracji. Nie pierwszy i nie ostatni raz gdy łapiduch nie chce mnie słuchać, że u mnie leczenie metodami "babcinymi" wspomaganymi chemią się nie sprawdza. Dał mi na odwal się antybiotyk w ciemno i skutki są delikatnie mówiąc do bani. Straciłam tylko prawie cztery dni urlopu by nie iśc na L4
Niestety jutro do pracy i przez ten piekielny spór mojego łapiducha z ministrem wracam do roboty z katarem i kaszlem i koniecznością wystania swojego u laryngologa by mnie wyciągnął z powikłań po źle dobranej kuracji. Nie pierwszy i nie ostatni raz gdy łapiduch nie chce mnie słuchać, że u mnie leczenie metodami "babcinymi" wspomaganymi chemią się nie sprawdza. Dał mi na odwal się antybiotyk w ciemno i skutki są delikatnie mówiąc do bani. Straciłam tylko prawie cztery dni urlopu by nie iśc na L4
wpis 2 236 979 wg położenia ksiezyca powinny rządzic znaki ogniste a tu tymczasem porażka o 14-stej a tylko Wodnik 1/1 +2/3 oraz Byk 0/1 + 2/3