Wpisy 2 238 615 – 2 238 714
6 stycznia 2015 17:57 → 6 stycznia 2015 18:40, 100 wpisów
trzeba uważać po kąpieli i basenie . dobrze ucho wytrzeć i suszarką przesyszyć .
krasnalka , zatkało cię jak się zapytałem o te zdjęcia
ty pewnie idziesz pracować jako modelka
ty pewnie idziesz pracować jako modelka
krasnalka a ty gdzie to wysyłasz ?
firma nie miejscowa ?
byś się nam nie wyprowadziła zagramnicę ?
firma nie miejscowa ?
byś się nam nie wyprowadziła zagramnicę ?
jackwar ja szukam wszędzie i nie czekam aż ktoś mi da bo na to nie liczę że praca przyjdzie do mnie
jackwar słyszałam własnie o tym i chce to wyprobowac przed zabiegiem i zobaczymy
krasnalka , spoko , ja tylko żartowałem
ale z tym wszędzie to przsadziłaś ?
indded.com
może się komuś przyda a i sama możesz się tam zarejestrować ,m ja tam znalazłem pracę i dużo państwowych .
ale z tym wszędzie to przsadziłaś ?
indded.com
może się komuś przyda a i sama możesz się tam zarejestrować ,m ja tam znalazłem pracę i dużo państwowych .
przystojna chodziłaś już do trzech lekarzy to zajdź jeszcze do czwartego i zobacz co Ci powie
ale migdał tak musi miec usuniety bo chrapie w nocy mowi przez nos
jackwar właśnie znalazłam na tej stronie co mi kiedyś podawałeś
no i ostatnio miał wyciek z ucha wiec dla mnie nie jest to normalne
http://teksciory.interia.pl/monika-urlik-nie-wie-nikt-tekst-piosenki,t,642748.html płaszcze dziewczyny ;-)
przystojna cztery lata temu zrobiłam mamografię i lekarz powiedział że mam raka
po tygodniu powiedziałam mężowi
po dwóch poszłam do onkologa i potwierdził diagnozę ,potem szybko wszystkie badania operacja i się okazało że to zwykły włókniak
ja najadłam się strachu a lekarze się pomylili
po tygodniu powiedziałam mężowi
po dwóch poszłam do onkologa i potwierdził diagnozę ,potem szybko wszystkie badania operacja i się okazało że to zwykły włókniak
ja najadłam się strachu a lekarze się pomylili
bo powtarzam , na 10 lekarzy tylko 3 się nadaje
reszta nawet krowy nie powinna LECZYĆ
reszta nawet krowy nie powinna LECZYĆ
krasnalka cie całowała i z tąd ma wątpliwości
ale ona uczuciowa i kobitki tez całuje
ale ona uczuciowa i kobitki tez całuje
kkrasnalka ja cie rozumiem ale ja widze ze dziecko ma nie dosłuch bo jak go wołam albo mowie do niego to ile razy sie pyta co mowiłas
ale wyprobuje te świeczki jeszcze
przystojna , to trzeba działać , krople do ucha , wycierać patyczkiem , jak płyn to krople lub woda utleniona .
jak stała woskowina to trochę oleju by się rozpuściło i odetkało .
jak stała woskowina to trochę oleju by się rozpuściło i odetkało .
przystojna tu na podlasiu jest taka babka w Orli ona leczy ludzi i podobno pomaga
jackwar a skąd ty to wszystko wiesz bo ja całe życie na własnych błędach jadę
jackwar działam cały czas patyczkuw nie moge uzywac ,mam woskolin co tydzien dziecku mam pryskac,a po trzecie to od momentu wycieku z ucha nic nie morzna było grzebac w tym uchu zeby sie zagoiło
Irb , spoko za 3 razem ja z ciebie zażartuję i to będzie śmieszne zapewniam
masz racje krasnalko
Ja nie polecam patyczkow a tym bardziej wpychania im dzieciom to jest niebezpieczne wiem bo można uszkodzić słuch
krasnalka , na wszystko jest alternatywa .
mi 5 lat temu okulistka już chciała wypisywać recepte na okulary do dziś nie mam okularów a już było ciężko przeczytać i pisałem niewyraźnie
mi 5 lat temu okulistka już chciała wypisywać recepte na okulary do dziś nie mam okularów a już było ciężko przeczytać i pisałem niewyraźnie
Irb , masz rację , powinno się ich używać samemu a dzieciom sporadycznie i ostrożnie
jackwar a ja jeszcze dwa lata temu nosiłam szkła -4,2 a teraz -3,2
wiem tez mam ale mojemu tak woskowina sie zbiera w uszu ze co 3 dni by musiał miec wyciagane
Ja okulary powinienem nosić juz 5 lat temu ale od tamtej pory wzrok się nie popsuł całe szczęście
jackwar samo w moim wieku to norma przy mojej wadzie jestem krótkowidzem
krasnalka , ja reklam i telewizji nie oglądam
mojego kolegi córka już miała 3coś i jeździł na śląsk tam specjalne soczewki do spania zakupił i teraz do szkoły chodzi bez okularów . kosztowało go to trochę
mojego kolegi córka już miała 3coś i jeździł na śląsk tam specjalne soczewki do spania zakupił i teraz do szkoły chodzi bez okularów . kosztowało go to trochę
zmienmy teman NFZ mnie denerwuje
i temat lekarzy
jackwar to jest wada która się rozwija w czasie dojrzewania i mój syn ma to samo też jest krótkowidzem ale na przemian nosi soczewki
ja przez przypadek odkryłem to co co mi pomogło .
przy myciu wypadały mi włosy i na jednym forum przeczytałem że to pomaga .
zacząłem zamiast smarować to piłem to .
przy myciu wypadały mi włosy i na jednym forum przeczytałem że to pomaga .
zacząłem zamiast smarować to piłem to .
krasnalka , jackwar,jakie masz liczby na wieczur dzisiaj
akto gra w mini lotka
jackwar leczysz sie homeopatia?
jest naturalne , ma 45%alkoholu
Petroleum-D5 czyli nafta destylowana . polecam każdemu .
Petroleum-D5 czyli nafta destylowana . polecam każdemu .
Krasnalek te dwie pierwsze liczby pasują bardziej do dużego na dzisiejszy wieczór
5,11,15,23,42
6,14,19,33,37
4,7,19,33,37
16,17,18,21,25 to na mini moje stałe
6,14,19,33,37
4,7,19,33,37
16,17,18,21,25 to na mini moje stałe
a co w mini polecacie bo ja od dłuzszego czasu nic nie moge trafic