Wpisy 2 237 209 – 2 237 308
5 stycznia 2015 08:50 → 5 stycznia 2015 13:51, 100 wpisów
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 433 000
Gracz z miejscowości Toruń wygrał 247 442,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Serock wygrał 98 767,90 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Poznań wygrał 98 767,90 zł w grze Mini Lotto
Z okazji wypłaty (a może i nie bo przez miesiąc bede to testował) bede puszczał stałe zestawy liczb 10 skreslen MultiMulti. Dziś puszczam na 10 losowan bo moja wizyta w kolekturze nastapi w sobote i puszcze kolejny zestaw tym razem na 14 losowan bo co sobote jestem w kolekturze, dzis wyjatek bo to wolny dzien od pracy. I co tydzien w zaleznosci od wylosowanych liczb beda male modyfikacje.
Na miesiac mnie to wyniesie 150 zł....
JAk 100 sie uda ugrac to nie bedzie zle...zabawa i zabicie nudy...a jak raz 7/10 to rewelka...na zero bedzie prawie.
Na miesiac mnie to wyniesie 150 zł....
JAk 100 sie uda ugrac to nie bedzie zle...zabawa i zabicie nudy...a jak raz 7/10 to rewelka...na zero bedzie prawie.
i cos dla diabelka i kosy 66,77 i macie 7stow tylko nie przepic all
bandycki totek cholera stówka poszła na weekend a wróciło sie qurwa 17 zł a gdzie mowa o wygranej
paulo3...no pokaz tu kupon foto ..nie pewnie ty nie mówisz prawdy
gdyby komuś już brakowało na wysłanie swoich zakładów (kuponów)...
to pożyczajcie...
http://youtu.be/lKLiIocg-C0
da się z tym żyć...
i dalej mamy pieniądze
Gracz z miejscowości Olsztyn wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Diamentowe 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gracz z miejscowości Warszawa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Rubinowe serca
z racji pełni daję 10
z uwagi na pamięć o dziadku daję 24
aby nie zapomnieć daję 57
aby dać szansę szczęściu daję 78
żeby dać zarobić dołożę 75
a na dokładkę do wyboru: 37 lub 38
z uwagi na pamięć o dziadku daję 24
aby nie zapomnieć daję 57
aby dać szansę szczęściu daję 78
żeby dać zarobić dołożę 75
a na dokładkę do wyboru: 37 lub 38
witam, a ja na 14 dla MM daję Madeowe horoskopowe 63 i Madeowe bycze 27 ciekawe co wpadnie ---oczywiśćie 63 i 27 osobno dla parek
kondi
kondi
wczoraj jak pisałem na 21,40 wystarczyło wysłać parki od krzysztofa 24 i od emerytki- emerytka 2\2 krzzysztof 2\1
kondi, zobaczymy ja je wyślę
kondi, zobaczymy ja je wyślę
Gracz z miejscowości Łódź wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Lotek
Puściłem MM 10 liczb - 10 losowań za 25,00 zł. Ciekawe jaki bedzie rezulatat za 5 dni...
Zloty.
faktycznie-pisałeśAle ja tej parki akurat nie wysłałam.
faktycznie-pisałeśAle ja tej parki akurat nie wysłałam.
Ale jaja, nawet nie wiedziałem że w kaskadzie 10 x pod rzad wylosowywane były liczby 15 i 17...
10tka ktora obstawilem składa się z liczb dawno nie wylosowanych (pojedynczych), parki dawno nie wylosowanej, a reszta ze swojego przeczucia...
emerytko no,ale z parkami to lecisz ładnie i szkoda że nie wysłałaś
Kondi - kreśląc swoje liczby nagle zauważyłem że mam 4 liczby z końcówką "3"...miałem od nowa kombinować ale sobie myśle...niech bedzie jak jest.
Kondi
Zloty.Bo nie gram na parki.Gram na piątki,czasem na trójki.
Jakby ktoś reflektował na mój coroczny horoskop dla graczy na 2015 to zapraszam do wpisu 2 236 979
Dotam - dobre
Madea - patrząc na Twój horoskop widzę że w moich skreślonych liczbach mam dwie - 28 i 53
A 53 dziś na bank padnie.
Madea - patrząc na Twój horoskop widzę że w moich skreślonych liczbach mam dwie - 28 i 53
A 53 dziś na bank padnie.
Medea
Torsan
Torsan
kondi
Jeszcze niestety kaszlę a i zatoki nadal produkują lekki katarek, ale ogólnie nieźle się czuję. Niestety nie mam szans na wizytę kontrolną bo moim lekarzem rodzinnym jest .... Jacek Krajewski szef Porozumienia Zielonogórskiego Najlepsze jest to, że ma gabinet poza moim miastem i miałam dośc dojazdów więc planowałam się przepisac do kogoś u mnie, ale przed świetami była kolejka straszna i sobie odpuściłam
Jeszcze niestety kaszlę a i zatoki nadal produkują lekki katarek, ale ogólnie nieźle się czuję. Niestety nie mam szans na wizytę kontrolną bo moim lekarzem rodzinnym jest .... Jacek Krajewski szef Porozumienia Zielonogórskiego Najlepsze jest to, że ma gabinet poza moim miastem i miałam dośc dojazdów więc planowałam się przepisac do kogoś u mnie, ale przed świetami była kolejka straszna i sobie odpuściłam
Pan minister swoje mój łapiduch swoje a u lekarzy w moim mieście kolejki straszne bo sporo osób jakieś grypiska i przeziębienia złapało a do tego doszli teraz jeszcze ludzie z wiosek gdzie praktyki nie podpisały umów
wszystkim
dziś wskazanie na "wysyp" mają 21-30 oraz 31-40 przy czym ta druga dziesiątka także jutro czyli pewnie jedna-dwie liczby z niej wlecą. Natomiast końcówki aż cztery bo 3,5,6,7 czyli pewnie też po dwie liczby z każdej wlecą
Grajac na 10 losowań prawdopodobienstwo większej wygranej bedzie wzrastac gdy pierwsze losowania będą tragiczne więc liczę dziś na 0/10
Ja swojego zapisałam, własnie jest u lekarza rodzinnego,
u mnie wszystko działa jak trzeba nikt nie zamknął gabinetó
u mnie wszystko działa jak trzeba nikt nie zamknął gabinetó
fiolka
Najśmieszniejsze, że jestem z nim na Ty bo razem współpracowaliśmy swego czasu w stowarzyszeniu które organizowało przez prawie 17 lat Międzynarodowe Targi Chleba w Jaworze
Najśmieszniejsze, że jestem z nim na Ty bo razem współpracowaliśmy swego czasu w stowarzyszeniu które organizowało przez prawie 17 lat Międzynarodowe Targi Chleba w Jaworze
dotam