Wpisy 2 235 537 – 2 235 636
3 stycznia 2015 20:27 → 3 stycznia 2015 21:12, 100 wpisów
fiolka
jackwaraaaa... aaa wiem kto ..ona do mnie teraz nie kontatowała 2 miesiecy..naprawde ..normalne gadalem
nie wiem jak teraz ale kiedyś ukraińcy mieli naprawdę dobry tytoń . mówili że tam u nich kupuje się na litry , bierze się słoik litrowy i ile napchasz to twoje
fiolaa ..nadwór np balkon albo gdzie chce ..a nie w chałupie śmierdzi firanek bedzie zółte
>>>>>krasna
Dokladnie,jest cos takiego jak Stare Tychy,chyba bylas tutaj kiedys.Urodzilem sie w bylym woj.radomskim[okolice Skarzysko-Kamienna,Szydlowiec],teraz to mazowieckie.W Tychach mieszkam od 2-giej klasy szkoly podstawowej.
Dokladnie,jest cos takiego jak Stare Tychy,chyba bylas tutaj kiedys.Urodzilem sie w bylym woj.radomskim[okolice Skarzysko-Kamienna,Szydlowiec],teraz to mazowieckie.W Tychach mieszkam od 2-giej klasy szkoly podstawowej.
fiolka to nie wiele straciłaś film jest super jest z czego się pośmiać
niema się czego wstydzić niema kasy to ludzie muszą się jakoś radzić
fiołaa ...gdzie jest dwóch osoby 13maxa i zelka ..ty sprawdz w lesie i zrób foto oby poszli po lizaki tyle razy zboczersi nr 1
69daro byłam przez przypadek pojechałam do Częstochowy potem były Katowice ,Tychy i tam byłam w takim dużym klasztorze jeszcze w budowie Franciszkanów a potem pojechałam w bieszczady (oj taka wycieczka )
krzysio.....no własnie gdzie zboczers nr1, nie masz żadnych wiadomości
zloty , ja palę fajkę ale mieszam zwykły tytoń , niestety kupuję w kiosku
Dark ja jestem z nowego Bierunia temat mi jest znany ale trochę przesadzasz bo gdyby nie makarony i inne nacje to zbierasz złom a nie na mecie siedzisz ...witam paskowiczów po niebycie
jackwar fajka jest dobra na rencie albo emeryturze a tak normalnie to się nieda u mnie
>>>>krasna
Ja to lubie jechac do............Bialegostoku,fajne kobitki tam mieszkaja,ale teraz PKP pomieszalo mi szyki, dojechac do Bialego to makabra
Ja to lubie jechac do............Bialegostoku,fajne kobitki tam mieszkaja,ale teraz PKP pomieszalo mi szyki, dojechac do Bialego to makabra
zloty fakt , trzeba z 10 min mieć wolnego ale ja też muszę w pracy znaleźć te 10 minut przez to mniej palę w pracy
wujek ..chyba ty nie palisz ..spróbujj jedna raz palisz ..ty mozesz trzymasz na sciana i pijany glowa
69daro tu jeszcze pociągi chyba nie jeżdżą bo tory w remoncie
takie parki na wieczorek dla MM
4,17
7,14
5,7
15,17
I PEWNIAK 23
piątka 17,23,62,63,76
4,17
7,14
5,7
15,17
I PEWNIAK 23
piątka 17,23,62,63,76
Dobry wieczór wam dla tych co nie słyszeli w 6 sezonie w F1 2013 zakończyłem w Lotusie na 3 miejscu w generalce od 1 Vetela straciłem 19 a do 2 Hamiltona 13 punktów przede mną kolejny sezon może teraz się uda wygrać ?
Zapachowych.
Jak jakich ?
Fiolka
Wujek
Zloty
Wujek
Zloty