Wpisy 2 235 273 – 2 235 372
3 stycznia 2015 17:12 → 3 stycznia 2015 18:35, 100 wpisów
i
zgrywus coś taki szczęsliwy
zgrywus pare czyli 2
świnka się pewnie już przejadła
dusia gdzie ci tak spieszno do babci
krasnalku powiem ci ja chowam swoje wnuki od urodzenia tak wyszło w życiu jest ok
a ja jeszcze nie chcę
ale na to już nie mam wpływu jak ma być tak będzie
ale na to już nie mam wpływu jak ma być tak będzie
tesa ja wiem że to jest obowiązek, ale pomóc im trzeba takie czasy
uważa się za staruszkę .... krasnalka to tesa jest w naszym wieku
kobietki pochwalcie sie a wygrałyscie juz kiedys pokazna sumke w grach liczbowych
tesa moje dzieciaki tez wykomp
47,48,50,77
wpadnie cos z tego o 21.40
>>>2235217==>>>dusia
23-letni synus odrabal siekiera glowe matce...........,bo kazala mu sprzatac.... www.tygodnikzamojski.pl/artykul/56659/usa-zabil-matke-bo-kazala-mu-posprzatac.html
23-letni synus odrabal siekiera glowe matce...........,bo kazala mu sprzatac.... www.tygodnikzamojski.pl/artykul/56659/usa-zabil-matke-bo-kazala-mu-posprzatac.html
jak tu grac zeby ograc ts
taki duzo czyli ile
nom stop cos wysyłam i co
jutro pujde sie puscic bo dzisiaj juz nie mam mozliwosci
zwykłego kowalskiego nie stać na granie systemem który kosztuje 990 zeta
ja sie nie smieje
taki a jakie syferki na dzisiaj
dokładnie za drogie dla zwykłego zjadacza chleba.przystojna pisalem do zgrywusa ;d
daro smutne to ale teraz takie czasy nastały ,era komputerów gier
i czemu tak
pa dusia
>>>>>>zgrywus
>>>>>>taki
Dla osob nie majacych odpowiednich srodkow pienieznych na system prosty,jest wyjscie awaryjne z sytuacji...... systemy skrocone,gwarantowane.Wprawdzie mozliwosc wygranej wyzszego stopnia jest duzo nizsza,ale tez i jest to tansze rozwiazanie.Systemem pelnym na 12 skreslen w LOTTO nie oplaca sie grac,poniewaz trafienie 3-jki nie zwraca nawet kosztow gry.Jak ktos chce zagrac to maksymalnie na 10 skreslen,bo wtedy gdy trafimy 3-jke to nawet delikatnie zarobimy....koszt gry 630 pln,wygrana za 3 trafienia=840,czyli jestesmy do przodu cale 210 zlotych.
>>>>>>taki
Dla osob nie majacych odpowiednich srodkow pienieznych na system prosty,jest wyjscie awaryjne z sytuacji...... systemy skrocone,gwarantowane.Wprawdzie mozliwosc wygranej wyzszego stopnia jest duzo nizsza,ale tez i jest to tansze rozwiazanie.Systemem pelnym na 12 skreslen w LOTTO nie oplaca sie grac,poniewaz trafienie 3-jki nie zwraca nawet kosztow gry.Jak ktos chce zagrac to maksymalnie na 10 skreslen,bo wtedy gdy trafimy 3-jke to nawet delikatnie zarobimy....koszt gry 630 pln,wygrana za 3 trafienia=840,czyli jestesmy do przodu cale 210 zlotych.
dusia ..no dobrze isc i puszcz a ile wrzucasz kolekturzy 1 los .. ja nie gram..
>>>>>>dusia
Dlatego tez w dzisiejszych porypanych czasach[szczegolnie w Polsce] lepiej NIE miec dzieci.Zyskujemy na tym spokojny sen i w miare ustabilizowane zycie.
Dlatego tez w dzisiejszych porypanych czasach[szczegolnie w Polsce] lepiej NIE miec dzieci.Zyskujemy na tym spokojny sen i w miare ustabilizowane zycie.
69daro a dlaczego tak twierdzisz