Wpisy 2 234 162 – 2 234 261
2 stycznia 2015 13:06 → 2 stycznia 2015 14:01, 100 wpisów
gryks
5 lat temu robilem prawko dzis się zdziwilem oj zdziwilem jak mnie cos tknelo patrze a jest wazne do 28 lutego tego roku wie ktos moze co z tym fantem tam gdzie kurs robilem mam jechac przedluzyc waznosc prawka czy to zwyklego okulisty choc teraz to ho wie z tymi konowalami
krasnalka a nie chcesz własnego biznesu? moja kuzyna wzieła bude na rynku i robi poprawki i szyje i żyje jak bułka w maśle dosłownie,wzieła dotacje 20 tys z up...bieze na staż i jest zadowolona...
gryks idz do wydz.komunikacji tam ci powiedzą,na pewno bedziesz musiał zachaczyć o lekarza...
a ja mam bezterminowe...
krasnalko czasem tak jest
islandorka tu nawet w sklepach z pasmanterią można zrobić poprawki i jest dużo takich budek
dobrze ze 31 grudnia a nie wczoraj 1 stycznia bo bym mial ciekawy rok wypucowalem się wieczorkiem ladnie poszedlem do pokoju ze swoja zesmy sobie imprezowali po jakis 3 h wchodze a mi woda się leje dobrze ze do wanny bakteria mi się zepsula uszczelka poszla dzis naprawilem i kupilem co trzeba na zas
jak ktoś nosi np okulary lub ma jakąś wade to wtedy dają terminowe co by ponowić badania za jakiś czas...
Cześc, az sprawdziłam swoje, ja mam bezterminowo. Moze chodzi o to, ze zrobił prawko jako bardzo młody facet i chodzi o to, że wygląda innaczej niz na zdjęciu. Dlatego ma na czas okreslony
aaa bo ja nie napisalem mam bryle tzn okularki jak się ma kontaty zdaje się nie trza
oj aż sprawdziłam swoje ale też nie mam terminu a robiłam 1997
a no własnie, dlatego masz na czas okreslony....faktycznie
ide robić ciasto dla księdza moze bedzie chciał się kawy napic...do losowanka...
dzieki islandorka bede musial się tam udac ale to za tydzien jak bede mial nocki
udanego wypieki islandorka
islandorka oni i tak dobrze wyglądają jeszcze będziesz karmić
moja tez ma i to bez terminowo stwierdzila ze mi dali terminowo bo miz oczu zle patrzy eh kochana z niej diabelcja
krasnalka jeszcze wymyslą,żeby przynosić zaśwadczenia że nie jest sie alkoholikiem itp...
co raz coś nowego wymyślają aby oblewać na egzaminie i kasę ściągać
heheh masz rację...... kiedyś widzialm jak na egzaminie jeden gościu z linijka łaziłl i mierzył czy aby dokładnie równolegle kandydat zaparkował.... oblewał za 2 cm
z ta linijka to przegiecie w 2009r jak zdawalem na szczescie tego nie bylo bo bym wysmial lub polamal ta linijke
na male kawalki tak by pasowala odleglosc bo kto dokladnie az tak parkuje miedzy liniami nawet ci co zdali parkuja jak chca wystarczy wejsc na strone www.swietekrowy.pl w galerie wybrac pierwsze lepsze miasto lub w mape
juz nie mowiac o tych co maja auta nie maja prawka i przyjezdzaja na egzaminy by prawko zdobyc
moj syn też oblał trzy razy i zrezygnował ale już dwa lata minęły i chyba znowu pójdzie
ostatni raz oblał to była zła kultura jazdy obojętnie co to znaczy
Pasko w B-stoku to jest norma zła kultura jazdy
albo mierzenie przy kopercie
albo mierzenie przy kopercie
wszystkie bezterminowe prawa jazdy, sa wazane z nowymi przepisami tylk do 2033
sorelka moja zonka jak zdawala egzaminator malo co na pasach nie potracil 2 dziewczyny po tym jak się zamienil z moja bo tam na podwoja ciagla najechala czy troche nie pamietam na jego nie szczescie drugim razem na niego trafila bo wczesniej mu powiedziala co i jak do sluchu ale jezdzi lepiej odemnie
Dawać kantowanko.. .
................................
................................
bo moja egzaminatorka pilowala sobie paznokcje a ja jechalem uwazajac raz jej nie posluchalem zamiast w prawo pojechaelm prosto niepamietam tylko czy cos na temat pazurkow powiedzialem bo jak zaliczyla mi egz jakas taka sfochowana na mnie byla
krasnal ...mam jedna prawka jazda ..ja nie ciezko na egzaminie ..nie miałem poprawka
Krasnalka.. .
Masz kawałek niezłej szosy do Jeżewa. /2 pasma/.
Możesz trenować szybką jazdę, bo niedawno podnieśli prędkość do 120km/h.
.............................................
Masz kawałek niezłej szosy do Jeżewa. /2 pasma/.
Możesz trenować szybką jazdę, bo niedawno podnieśli prędkość do 120km/h.
.............................................
Torsanie ...dlaczego nie byłeś u samiczka ..co sie stało ty tak wstydzisz ,,,ona tez to samo wstydzi
pablo andale andale gdzie struś???
wujcio żyjesz jeszcze po sylwku???
krasnalka nie narzekaj...
senne 74 15 42...
witam, moja córka dzisiaj oblała egzamin i 160 zeta następny za miesiąc a musi jechać do Holandi do pracy. Zrobiła błąd na rondzie,
jechała tylko 10 minut i wysiadka a przewidziane było 45 min.kurs jest w Bytomiu na Wrocławskiej, normalne zdzierstwo
jechała tylko 10 minut i wysiadka a przewidziane było 45 min.kurs jest w Bytomiu na Wrocławskiej, normalne zdzierstwo
torsanku uważaj na przeciągi...
Krasnalka...
Latem nie padało, to teraz spadnie brakujący deszcz.. .
..............................................
Latem nie padało, to teraz spadnie brakujący deszcz.. .
..............................................
krzysio gdzie? przeca losowanko...
pablo on ma złote? a ty bidulku midziaki...
Losowanko
Lila
torsan znów na odwrót...
złociutki