Wpisy 2 231 896 – 2 231 995
30 grudnia 2014 19:38 → 30 grudnia 2014 21:33, 100 wpisów
M
bez urazy
ktoś tu napisał, że mial 70 lat
przeczytałem że 79
i NIC WIĘCEJ na myśli nie miałem
na pewno wiewsz więcej bo to twój teren, a mnie on tyle co zeszłoroczny śnieg w Hiszpanii
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1016539,title,Marian-Jurczyk-nie-zyje,wid,17144057,wiadomosc.html
bez urazy
ktoś tu napisał, że mial 70 lat
przeczytałem że 79
i NIC WIĘCEJ na myśli nie miałem
na pewno wiewsz więcej bo to twój teren, a mnie on tyle co zeszłoroczny śnieg w Hiszpanii
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1016539,title,Marian-Jurczyk-nie-zyje,wid,17144057,wiadomosc.html
neptun
chyba masz rację
bo mojemu dziadkowi
teraz też wszystkie się podobają
bez względu na wiek
chyba masz rację
bo mojemu dziadkowi
teraz też wszystkie się podobają
bez względu na wiek
>>>>>>neptun
Owszem,moga byc atrakcyjne.........,ale na takiej zasadzie:70-letnia babcia dla +70 dziadka.Innej opcji NIE ma
Owszem,moga byc atrakcyjne.........,ale na takiej zasadzie:70-letnia babcia dla +70 dziadka.Innej opcji NIE ma
nie wiem dlaczego wyjazdy młodych za granicę to za każdym razem wielka kłótnia i pierwszy problem pomiędzy politykami partiami ????
przecież tym bardziej młodzi wiedzą i każdy z nas i starszych też którzy kończyli chociażby szkołę podstawową
wiedzą że tam zarabiają 4 razy więcej
i czy to tak trudno zrozumieć ???
przecież obojętnie jaka partia będzie rządzić mimo,że znalazłaby pracę dla wielu
to nie zapewni zarobków 4 razy wiekszych niż na zachodzie
i nie jest to kwestia bezrobocia którą partie zarzucają sobie
tylko kwestia zarobków jak wyżej
NIKT NIKOMU NIE DA WIĘCEJ
problemem jest wyzysk przez przedsiębiorców i przez nich płacę !!!!!!!!!
czy państwo zatrudnia w poszczególnych zakładach pracy i państwo płaci im, czy pracodawcy z którymi pracujący podpisują umowy
przecież tym bardziej młodzi wiedzą i każdy z nas i starszych też którzy kończyli chociażby szkołę podstawową
wiedzą że tam zarabiają 4 razy więcej
i czy to tak trudno zrozumieć ???
przecież obojętnie jaka partia będzie rządzić mimo,że znalazłaby pracę dla wielu
to nie zapewni zarobków 4 razy wiekszych niż na zachodzie
i nie jest to kwestia bezrobocia którą partie zarzucają sobie
tylko kwestia zarobków jak wyżej
NIKT NIKOMU NIE DA WIĘCEJ
problemem jest wyzysk przez przedsiębiorców i przez nich płacę !!!!!!!!!
czy państwo zatrudnia w poszczególnych zakładach pracy i państwo płaci im, czy pracodawcy z którymi pracujący podpisują umowy
krasnalek
jak Smoleń powiedział
oooooooooooooooooooooooooo
a może i więcej
jak Smoleń powiedział
oooooooooooooooooooooooooo
a może i więcej
z jednego sanatorium wychodzą dwaj dziadkowie trzęsący się, na oko obaj około 90-tki
wchodzący pyta się ich
- jak tam babki ? są ?
- jeden z tych na oko 90 - no wiesz same gówniary po 70-tce
autentyczny przyklad znajoma mi opowiadała
miejsce Rolnik w Nałęczowie
wchodzący pyta się ich
- jak tam babki ? są ?
- jeden z tych na oko 90 - no wiesz same gówniary po 70-tce
autentyczny przyklad znajoma mi opowiadała
miejsce Rolnik w Nałęczowie
-Ależ panie dyrektorze, przecież obiecał mi pan podwyżkę. Pracuję tak sumiennie...
-Obiecałem, że dam podwyżkę, jeżeli będę z pana zadowolony.
-A nie jest pan ???
-Jak mogę być zadowolony, jeśli upomina się pan o podwyżkę?!
-Obiecałem, że dam podwyżkę, jeżeli będę z pana zadowolony.
-A nie jest pan ???
-Jak mogę być zadowolony, jeśli upomina się pan o podwyżkę?!
>>>>>>krasnalek
Dokladnie
W dzisiejszych czasach kasa jednoznacznie okresla dana jednostke.Osoba nadajaca sie do jakiegokolwiek zwiazku/w domysle-mezczyzna/ MUSI sie wykazac,ze bedzie w stanie utrzymac swoja rodzine na jakims sensownym poziomie.A normalne zycie to:bezproblemowa splata kredytu mieszkaniowego,posiadanie jakiegos w miare nowego samochodu,zakupy w normalnych sklepach/biedronko-podobne odpadaja],konkretne ciuchy[np.normalne buty a nie jakies wytarte adidaski],rozrywki typu:kino,kawiarnia,restauracja,wczasy.....Jesli mezczyzna jest w stanie zyc w/g tego schematu[przy malej pomocy zony],to moze sie wymieniac obraczkami,jesli nie to powinien sobie dac spokoj z zeniaczka i pozostac kawalerem,gdyz pozniejsze zycie na zasadzie oszczedzanie/dziadowanie to jakies nieporozumienie
Dokladnie
W dzisiejszych czasach kasa jednoznacznie okresla dana jednostke.Osoba nadajaca sie do jakiegokolwiek zwiazku/w domysle-mezczyzna/ MUSI sie wykazac,ze bedzie w stanie utrzymac swoja rodzine na jakims sensownym poziomie.A normalne zycie to:bezproblemowa splata kredytu mieszkaniowego,posiadanie jakiegos w miare nowego samochodu,zakupy w normalnych sklepach/biedronko-podobne odpadaja],konkretne ciuchy[np.normalne buty a nie jakies wytarte adidaski],rozrywki typu:kino,kawiarnia,restauracja,wczasy.....Jesli mezczyzna jest w stanie zyc w/g tego schematu[przy malej pomocy zony],to moze sie wymieniac obraczkami,jesli nie to powinien sobie dac spokoj z zeniaczka i pozostac kawalerem,gdyz pozniejsze zycie na zasadzie oszczedzanie/dziadowanie to jakies nieporozumienie
Dyrektor przyjmuje do pracy nową sekretarkę:
- I twierdzi pani, że nie odstraszyła pani informacja w ogłoszeniu, że mam długi?
- Prawdę mówiąc - odpowiada lekko się rumieniąc - właściwie mnie to zachęciło.
- I twierdzi pani, że nie odstraszyła pani informacja w ogłoszeniu, że mam długi?
- Prawdę mówiąc - odpowiada lekko się rumieniąc - właściwie mnie to zachęciło.
o pojęciu ????
a co to takiego ???
czy miało być pojęcie o czymś ???
a co to takiego ???
czy miało być pojęcie o czymś ???
>>>>>>neptun
wstyd?he,he,rozwin temat,poslucham wywodow madrego czlowieka
wstyd?he,he,rozwin temat,poslucham wywodow madrego czlowieka
Neptun >>> jak na wiecznie pijanego trzeżwiej myślisz i piszesz niż wielu tutaj.
Także raczej nie do końca Ci w te wierzę.
Także raczej nie do końca Ci w te wierzę.
Cała ta rzeczywistość, cały ten real
I Wy i ja z naszymi wypocinami
Utwierdzacie mnie w przekonaniu,
Że na trzeźwo tego przeżyć nie można
I Wy i ja z naszymi wypocinami
Utwierdzacie mnie w przekonaniu,
Że na trzeźwo tego przeżyć nie można
biedronka to są porzadne sklepy z dobra jakoscia towaru dla ludzi ktorzy nie lubia przeplacac
Neptun a propos w jednej z książek Berenta jest taka kwestia: "piję bo jestem za wrazliwy na ten świat.."
gaja
Neptun>> jako były kumam.
Ale jednak teraz wolę poobserwować to na trzeźwo.
Mnie i tak czasami się chce stąd wiać a jakbym co przywalił to może bym się obudził w Paryżu ale jakim Pasewalku.
Ale jednak teraz wolę poobserwować to na trzeźwo.
Mnie i tak czasami się chce stąd wiać a jakbym co przywalił to może bym się obudził w Paryżu ale jakim Pasewalku.
Monet
Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
Każdy sam wybiera swoją drogę
Podobno
Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
Każdy sam wybiera swoją drogę
Podobno
>>>>>AlbinLotto
Tak,tylko,ze w Biedronce masz slabiutki wybor towarow...w takim REAL czy TESCO jest np.20 rodzajow sera czy kielbasy a takze innych artykulow.W Biedrze masz taki wybor:albo kupujesz to co masz na kilku polkach...,albo wychodzisz ze sklepu z niczym.Nie wszyscy lubia jesc codziennie to samo
Tak,tylko,ze w Biedronce masz slabiutki wybor towarow...w takim REAL czy TESCO jest np.20 rodzajow sera czy kielbasy a takze innych artykulow.W Biedrze masz taki wybor:albo kupujesz to co masz na kilku polkach...,albo wychodzisz ze sklepu z niczym.Nie wszyscy lubia jesc codziennie to samo
69daro realów juz nie ma
69daro to co kupuje dla mnie w biedronce wystarcza po wiekszy wybor wybieram sie do kauflandu
Czasami otoczenie i pewne sytuacje wymuszają nasze zachowania
I obojętnie jak byś się nie starał i tak nie wychodzi po Twojej myśli
Życie
Jednemu złoto drugiemu błoto
I obojętnie jak byś się nie starał i tak nie wychodzi po Twojej myśli
Życie
Jednemu złoto drugiemu błoto
2 231 932. AlbinLotto 2014-12-30
69daro realów juz nie ma
Jak to nie ma?
69daro realów juz nie ma
Jak to nie ma?
Monet
Obecnie firma posiada w Polsce 54 hipermarkety, jednak pod koniec roku 2012 zostały one sprzedane grupie Auchan (wraz z 37 innymi sklepami Real w Europie Wschodniej)[1]. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zgodził się na przejęcie hipermarketów Real przez Auchan.
Obecnie firma posiada w Polsce 54 hipermarkety, jednak pod koniec roku 2012 zostały one sprzedane grupie Auchan (wraz z 37 innymi sklepami Real w Europie Wschodniej)[1]. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zgodził się na przejęcie hipermarketów Real przez Auchan.
Dzięki.Nic nie wiedziałem.
Dla mnie to lepiej. Auchan to jedyny supermarket do którego wchodzę.
Dla mnie to lepiej. Auchan to jedyny supermarket do którego wchodzę.
>>>>>AlbinLotto
Faktycznie,pewnie kwestia podatkow znow dala o sobie znac.Dziala sobie taki sklep kilka lat,ma w umowie zapis o zniesieniu z oplat dla panstwa a gdy zbliza sie koncowy termin..... zmienia nazwei znow robi w wala Polske,zwykly przekret,jakich wiele w tym chorym kraju.
Faktycznie,pewnie kwestia podatkow znow dala o sobie znac.Dziala sobie taki sklep kilka lat,ma w umowie zapis o zniesieniu z oplat dla panstwa a gdy zbliza sie koncowy termin..... zmienia nazwei znow robi w wala Polske,zwykly przekret,jakich wiele w tym chorym kraju.
muszę jeszcze cos przekazac:
Real Madryt-AC MILAN 2:4
dziękuje za uwagę
p.s.pozdrawiam kibiców Królewskich
Real Madryt-AC MILAN 2:4
dziękuje za uwagę
p.s.pozdrawiam kibiców Królewskich
Neptun
Wpuszczają. Ale od razu osobistego ochroniarza przydzielają i pałęta się taki za mną po całym sklepie także trudno coś skręcić.
Wpuszczają. Ale od razu osobistego ochroniarza przydzielają i pałęta się taki za mną po całym sklepie także trudno coś skręcić.
A ja myślał, że fotka na ścianie wisi
Tych klientów nie obsługujemy
Tych klientów nie obsługujemy
Cześć obecnym
hej gaja
Pozwoliłem sobie na zakup,kuponu Mini Lotto za 1,25 zł 12,18,23,29,35
Brjannie do końca masz rację bo zauważ gdyby każdy z nas wysłał po jednym kuponie ile to jest dla nich milionów
Jackwar dotarłeś do sedna
Wygrałeś pięć darmowych wpisów na chacie
Wygrałeś pięć darmowych wpisów na chacie
dzisiejsze wpłaty w kolekturach przekazane zostają na służbę zdrowia