Wpisy 2 230 675 – 2 230 774
29 grudnia 2014 16:56 → 29 grudnia 2014 18:01, 100 wpisów
Krasna ...
Przegrał bym 45 z idlatego pytam się czy cię lubią bo ja nie
Przegrał bym 45 z idlatego pytam się czy cię lubią bo ja nie
Krasna...
A ty ładujesz się pod most z takich drobnych spraw
nie martw się wszystko się zmieni gwiazda szczęścia
Zapali ci się znowu
A ty ładujesz się pod most z takich drobnych spraw
nie martw się wszystko się zmieni gwiazda szczęścia
Zapali ci się znowu
marek ja Tobie podałam swoje liczby i poradziłam zagrać na chybika ale za 50 zł to szaleństwo
Krasna...
Co byś zrobiła jak byś trafiła 10z10
Rozeszła byś się z mężem dopiero by ci się w głowie
porobiło
Co byś zrobiła jak byś trafiła 10z10
Rozeszła byś się z mężem dopiero by ci się w głowie
porobiło
marek
nie to jest stary i sprawdzony Krasnal na niego mogę polegać
nie to jest stary i sprawdzony Krasnal na niego mogę polegać
proszę podać swoje typy na : 4-5 powtórek i 6-7 tzw. oboków
Dziękuję
Dziękuję
Krasna...
a jak byś trafiła 10 może byś tak nie myślała pieniądze mają rogi
a jak byś trafiła 10 może byś tak nie myślała pieniądze mają rogi
co 10 zł cz 10 000 000 bez zmian
ale bym się cieszyła i na pewno pomogła bym bratu
ale bym się cieszyła i na pewno pomogła bym bratu
Krasna ...
Tylko nie napisał na ile on cię oskubie zgodnie z prawem
Tylko nie napisał na ile on cię oskubie zgodnie z prawem
Krasna...
Musieli by my ci się wszystcy dorzucić bo byś
znowu kasy nie mialaś
Musieli by my ci się wszystcy dorzucić bo byś
znowu kasy nie mialaś
marek nie będzie tak źle jak trafię 10/10 to Ci mamrota przyślę
Krasna...
z dobrego serca zostań przy tym co masz i bądz szczęśliwa
z dobrego serca zostań przy tym co masz i bądz szczęśliwa
krasnale ..ale ty jesteś dorosła matka tak znowu tak śmiejesz na sali
to po ilu latach jest w złej wierzę i jakie są potrzebne dokumenty jeżeli właściciel nie żyje już ponad 20 lat
Są 2 przesłanki zasiedzenia : 1) posiadanie samiostne i 2) czas - 20 lat przy dobrej wierze lub 30 lat przy złej
czy to się liczy od śmierci właściciela czy od czasu zamieszkania
Krasna...
Z tego co widzę lepiej zaluż sprawę o rozwód taniej cię wyjdzie
Z tego co widzę lepiej zaluż sprawę o rozwód taniej cię wyjdzie
to zależy . Ten co chce zasiedzieć wprowadził sie tam po jego śmieci czy wcześniej z nim mieszkał ?
pasko a nak nawiasem dzieki ale mysle ze wczesniej pezd blokad powono byc jakies ostrzezenie np
Tutaj to jeszcze bedzie kwestia dziedziczenia . Nikt po tym zmarłym nie zakładał sprawy o stwierdzenie nabycia spadku lub o dział spadku ?
A dobra wiara to w praktyce rzadko występuje . W dobrej wierze jest ten co nie wie że nie jest właścicielm
krasnale ..ale ty tu potrzebujesz chłopakow ..wez metrówka i mierz rura kto jest wiekszy cm np 40 cm facet
Denis
rodzice mieszkali w małym domku od 1969r za zgodą właściciela bo ten wyjechał do innego miasta zmarł w 81 r i nie miał spadkobierców to był mego ojca wujek czy moim rodzicom to się należy
rodzice mieszkali w małym domku od 1969r za zgodą właściciela bo ten wyjechał do innego miasta zmarł w 81 r i nie miał spadkobierców to był mego ojca wujek czy moim rodzicom to się należy
No to już mineło ponad 30 lat , wiec dobra wiara nie jest potrzebna
Czyli okres jest , teraz trzeba udowodnić tylko , że posiadali samoistnie tzn. że władali jak własciciele a tzn. że trzweba przedstawić świadków że tam mieskzają , dokumenty że płacili podatki od nieryuchomości , rachunki za gaz itd
nie bo szukaliśmy a wujek dalej figuruje jako właściciel a ja płacę za to podatek co rok
a gdzie figuruje wujek jako właściciel ? Masz aktr własności ziemi ? I ty płacisz podatki czy twoi rodzice ?
Denis tam jest czterech właścicieli a tylko ja płacę
w gminie w dokumentach
w gminie w dokumentach
A ja jakiej podstawie ty ciotka i brat jesteście współwaścicielami ? Była jakaś sprawa o dział spadku po kimś ?
Dziadkowie zmarli tak ? I po dziakach był podział spadku tak ? W wyniku czego wuje dostał 1/4 ? Ty 1/4 , brat 1/4 i ciotka 1/4 czy dobrze rozumiem ?
nie trochę inaczej
wujek i dziadek mieli po połowie działkę i dom .Wujek wyjechał i moi rodzice zamieszkali w jego części za jego zgodą a dziadkowie mieli drugą część jak zmarli to nikt tam nie mieszkał
Jak zmarli moi rodzice to ja założyłam sprawę spadkową po rodzicach i wtedy śąd podzielił przy okazji po dziadkach
wujek i dziadek mieli po połowie działkę i dom .Wujek wyjechał i moi rodzice zamieszkali w jego części za jego zgodą a dziadkowie mieli drugą część jak zmarli to nikt tam nie mieszkał
Jak zmarli moi rodzice to ja założyłam sprawę spadkową po rodzicach i wtedy śąd podzielił przy okazji po dziadkach
wujek już nie żył
Działka ma 1000m
ciotka 250
a ja z bratem też 250
wujek 500
Działka ma 1000m
ciotka 250
a ja z bratem też 250
wujek 500