Wpisy 2 230 075 – 2 230 174
28 grudnia 2014 22:05 → 28 grudnia 2014 23:56, 100 wpisów
jak nie było by nic na oku to moze staz potem zawsze cos się zlapie nie cyztalem dokladnie sorry
a co do dzieuchy na sylwka zapros ino grzecznie bez tekstwo dupcie
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
piotrekkalisz
ja sprawdziłam od razu i był cały zestaw więc został usunięty
ja sprawdziłam od razu i był cały zestaw więc został usunięty
A ma ktoś
Liczby tego co
Trafił 7/7 z plusem
Liczby tego co
Trafił 7/7 z plusem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Właśnie bo wójtem jest osoba którą dobrze wujek zna przyjeżdżał do niego może pomoże mi i od niego choć bez powodzenia na Radnego wujek startował Gminy ?
Ale 35 głosów uzyskał.
usunął znaczy, ze wygrał..więc gratki wielkie dla niego..ale po co usunął..trochę to dziwne...
gryks76 o co ci chodzi ale z tą co na Facebooku pisałem trochę z badoo dziewczyny z okolicy to nawet chcieliśmy się spotkać napisała że w wyznaczonym miejscu przeze mnie chciała coś wczoraj ale nie napisała na którą i dupa wyszła co napisać do niej łada dziewczyna 18 lat.
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dobranoc widzę nie otrzymam rady od was ale powodzenia w kolejnych grach.
Majpan będę się starał z ze wszelkich sił, na razie swięta mi się zwróciły z nawiązką
nie ma tego co trafił 7/7 z plusem pasko pewnie ma sztamę z ts-em jego portal działa jak reklama a ile prawdy w tych wygranych to kto wie ja nie wierzę
razor
a 7/7 ani zwykła ani z plusem wieczorem nie padła...
dobranoc
a 7/7 ani zwykła ani z plusem wieczorem nie padła...
dobranoc
idąc tym tokiem myślenia jaki jest sens tutaj typowania jeśli się w realu tego nie wyśle? później każdy by był że tego nie wysłał
Witam. Co do trafienia 7/7 z PLUS dzisiaj, to trzeba pytać autora typów co i jak. Jak sprawdziłem już o 21:50 zmienił swoje zestawy. Natomiast na pewno w zapisanych zestawach sprzed losowania było 7/7.
Ale jak
Mógł zmienic skoro system Twoj wyłapał ze miał te liczby i powinien je zapisać tak ja inne a nie ze od
Razu zmienił i tego nie zapisał to powinno byc tez zmienione w wygranych
Mógł zmienic skoro system Twoj wyłapał ze miał te liczby i powinien je zapisać tak ja inne a nie ze od
Razu zmienił i tego nie zapisał to powinno byc tez zmienione w wygranych
nie rozumiem. Stałe zestawy liczbowe rządzą się innymi prawami. Po pierwsze nie zmienił je od razu tylko po około 7 minutach od trafienia. Przez te 7 minut zapewne wiele osób sprawdziło sobie te zestawy.
Po drugie jeśli chodzi o stałe zestawy to można je zmienić w każdej chwili (nie licząc blokady gdy trwa studio Lotto). Na czas losowania zestawy są blokowane i trafienia są zliczane dla wszystkich zestawów. Po losowaniu można je znowu zmienić....
Po drugie jeśli chodzi o stałe zestawy to można je zmienić w każdej chwili (nie licząc blokady gdy trwa studio Lotto). Na czas losowania zestawy są blokowane i trafienia są zliczane dla wszystkich zestawów. Po losowaniu można je znowu zmienić....
nie rozumiem stwierdzenia "tak jak inne". Inne podobnie można zmienić, tylko zwykle stałe zestawy nie są zmieniane zbyt często przez użytkowników. Jeśli zestawy są zapisane później niż sprawdzane losowanie, to widać stosowne ostrzeżenie.
ja w tym wypadku odnotowują jedynie trafienia i nie ma tu możliwości pomyłki systemu... chyba, że byłyby błędnie dopisane wyniki losowań, co jest niedopuszczalne
To to jest bezsensu ze nie
Mozna zobaczyć jak to
Liczby np w zwykłych typowaniach masz a w zestawach nie możesz zrobic zeby zapamietywaly
Mozna zobaczyć jak to
Liczby np w zwykłych typowaniach masz a w zestawach nie możesz zrobic zeby zapamietywaly
kazkoz14
mi tez kiedys weszlo 7/7+ i ten zestaw co trafil ta trafnosc nadal u mnie jest
jak mówię można, zwykle można jeszcze bardzo długo, dopóki ktoś nie zmieni stałych, to widać jakie liczby są/były zapisane w momencie trafienia. A czemu nie zapisuję stałych zestawów w momencie losowań? Bo byłoby tego zbyt dużo. Już w tej chwili co losowanie jest 5000 zestawów Multi Multi. Czyli dziennie musiałbym zapisać 10 000 zestawów jakie były ... po roku robi się prawie 4 miliony ... zapycha mi to mocno bazę danych.
Ok dzieki Albin to
Podaj ten zestaw
Podaj ten zestaw
oczywiście można by zapisywać tylko te zestawy co dawały wysokie trafienia. No nie wykluczam, że może tak kiedyś zrobię.
No wlasnie mi chodzi o te duze wygrane
no AlbinLotto zapisał zestawy jak widać 27 czerwca i faktycznie z tego co pamiętam to miał kiedyś tak wysokie trafienie, ale wtedy jeszcze w profilu również tego nie odnotowywałem.
piotrekkalisz a co liczysz ze znowu padnie 7/7+ ja w to watpie ale wszystko mozliwe
ale widze tez nie wslane bo w tabeli nie ma nawet 7/7
Ja na nic nie
Liczę juz Albin to lotto to zdzierstwo i tyle ...
Liczę juz Albin to lotto to zdzierstwo i tyle ...
piotrekkalisz zaraz napisze ci ktory to zestaw tylko skoncze rozmowe
a dla tych co szukają jakiegoś spisku, to gdybym chciał coś oszukiwać to właśnie tym bardziej bez sensu żebym coś podmieniał, zmieniał, tylko zostawiłby to niby trafienie 7/7
W tej chwili podobnie jak Wy jedynie na co mogę liczyć, to że typujący "kazkoz14" napisze coś w swojej lub kogoś księdze gości na ten temat ... no a najlepiej na czacie wiadomo. Jeśli czyta to zachęcam Pozdrawiam
W tej chwili podobnie jak Wy jedynie na co mogę liczyć, to że typujący "kazkoz14" napisze coś w swojej lub kogoś księdze gości na ten temat ... no a najlepiej na czacie wiadomo. Jeśli czyta to zachęcam Pozdrawiam
Wiadomo jednocześnie, że nie trafił w realu, więc generalnie raczej nie jest to szczęśliwy dzień tego gracza.
18 czerwca losowanie wieczorne 11,17,22,23,30,44,45 te liczby w tym czasie daly 7/7+
profesor1980 miał 7/7 też z Plusem. I jego zestawy do tej pory można zobaczyć.
w stałych mieliśmy już nawet 10/10 raz, bo pewnie nie wszyscy wiedzą
Pasko zestaw jest ten sam tylko dokonalem drobnej korekty usunelem zestawy typu 11,22,33 itp i dopisalem zestawy na 8 skreslen wszystkie zestawy na 7 skreslen sa przed ta data
i co za tym idzie data sie zmienila
bylo 10/10 bez plusa i to w 2 zakladach tylko
8/8+ tez bylo juz
8/8+ tez bylo juz
Pasko jest dowód i kilku swiatków
http://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/1301120,MF-loteria-paragonowa-ruszy-od-lipca-2015-r
Szczęśliwego Nowego Roku!
Szczęśliwego Nowego Roku!
Pasko Czy cos sie zmieniło w skrypcie do transmisji losowań na żywo ? Bo dzis zauwazylem ze nie mialem transmisji i chyba tak jest od dluzszego czasu.
na lotto .pl nie patrzylem ale ładuje to nawet nie moge wczesniejszego losowania zobaczyc a u ciebie na stronie wszystko ok dziala
Witam nocką
I NA DOLE POD EKRANEM TE SUWAKI DO PLAY STOP PELNY EKRAN SA ZBLOKOWANE