Wpisy 2 229 026 – 2 229 129
27 grudnia 2014 22:33 → 27 grudnia 2014 23:56, 100 wpisów
Na ostatnich wyborach napisałem na kartach Nie ma na kogo głosować.
greg czujesz to??? peeedał prezydentem miasta takie gówno to tylko w tym porypanym kraju
Dobranoc i powodzenia może w kolejnych losowaniach pójdzie lepiej bo żeby wygrać trzeba grać.
pracuję w jednej z największych firm w Polsce ,było dobrze był spokój to nie!!! roz***li firmę ,zarobki w dół .socjal w dół,podwyżek zero.Teraz mam depresję,nerwicę,nie mam już marzeń ,ambicji,planów nic ,przez ciuli chciałem umrzeć mimo ze mam troje dzieciaków
greg naprawdę tak napisałeś a ja na wujka chciałem zagłosować bo na radnego gminy startował ale on inny okrąg to innego musiałem wybrać kandydata a znajomy co chciała na wujka to przekreślił kartę i wrzucił i co o tym powiecie ?
witam kochani,ponieważ nie mogę korzystać na codzień z kompa,bo nam siadł,więc już dziś życzę szampańskiej zabawy i dobrego Nowego 2015 Roku
krzysztof uciekaj z tego chorego kraju,nie daj się okradać i wykorzystywać do końca życia
Mówisz kundel z kundlem ? i wyszedł z tego prezydent? kruca bomba co za ohyda?
gregmój syn w austrii od 3 lat,córa za dwa lata jedzie do niego a najmłodszej 7 latce nie pozwolę tu pracować na tych jełopów z wiejskiej
Tu trzeba Hitlera. Tylko bez mordu narodu mądry przywódca ciągnął dla kraju
Witam i pytam czy wiecie czemu Kopacz została wybrana na zajmowane stanowisko.
jestem inż energetykiem a teraz w firmie jestem jak sprzątaczka bo przyszedł prezes z nadania po,osoba która z energetyka nie ma nic wspólnego i teraz robi syfiliss
Mnietek brawo ja elektryk własn firma i gówna w tym pi....różnym państwie.
Witam rodaków, ja już ponad 2 lata w UK... ze smutkiem człowiek patrzy co się w kraju dzieje.
kiedyś miałem plany i marzenia teraz mam taką depresję że ino chlać by ból znieczulić
Jak człowiek jest za granicą to chce do domu a jak w Polsce to wyjechać i tak w nieskończoność.
greg ja tez coś robię chce chce być produktywny cos tworzyć coś dla innych mimo innych utrudnień osobistych i sam na siebie zarabiać ale nie dają zniszczą i zdeptaja wiadomo o co chodzi nie wyrobisz i tyle
Talizman uważaj jak będziesz wymieniał niektóre nazwiska w necie może się tobą zainteresować psiarnia z folwarku .
to chyba powiedział otto bismarck daj polakom samym rządzić i się sami .........
krasnalko
Pasko
Czytasz co się tutaj dzieje?
Do narzekania to wszyscy,ale na wybory nikomu się dupy ruszyć nie chce
Czytasz co się tutaj dzieje?
Do narzekania to wszyscy,ale na wybory nikomu się dupy ruszyć nie chce
witam. gdzie w wielkopolsce albo na kujawach można kupić żółte maxi cash 258? wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
Ja nie narzekam bo dedukcyjnie myślę ,a osobiście jednego bankstera okradającego Polaków posłałem na więzienne wczasy do USA.
Aby cokolwiek zmienić niezbędna jest kasy .Udawadnia to przewrót dokonany na Ukrainie sfinansowany 5 mld dolarów prze swołocz Chazarską.
wujek dziś już nie mogę bo jak mnie niebiescy zwiną to koło zabiorą
według mojej sentencji
kochajmy kwiaty i DZIEWCZYNY
kwiaty jeden dzień
a DZIEWCZYNY CAŁE ŻYCIE
kochajmy kwiaty i DZIEWCZYNY
kwiaty jeden dzień
a DZIEWCZYNY CAŁE ŻYCIE
Witam poświątecznie
Polaków przeciwnikami jest pomiot wiadomej nacji i uwłaszczeniowi kolaboranci . Aby coś zmienić należy zmienić ordynację wyborczą bo te ś***o ma swoich w każdej partii.
EstyMy nie wypadało siedzieć w necie gdy rodzinka w końcu zjechała w komplecie
ups... nawet się rymnęło
w mini znów 6 piątek
szok,
szok,
Zajawek ideologiczny już mamy, a teraz co TY talizman4 zamierzasz r o b i ć, z tą rzeczywistością, którą tak oceniasz ??
20 KM od Jarocina w Chociczy ponoć grający trafił w tym tygodniu 5 w ex lotka.
krasnalku spokojnej nocki
Jak Bóg mi świadkiem... to R.W. Darre by Ci się spodobał, talizman4
Około 70 procent tej chołoty zajmuje decydenckie stanowiska w Warszawie
Kaczor to tylko wstawiona marionetka wykonująca zleconą robotę przez syjonistów.
No,ale konkretnie!Bo mam pewne trudności w sprawdzaniu napletków