Wpisy 2 228 532 – 2 228 631
27 grudnia 2014 14:05 → 27 grudnia 2014 16:52, 100 wpisów
nowatelko już chyba nie jade...a 20 wlata zawsze jak się snią krowy...
grzesiu
grzesiu
Pasko wczoraj to samo tesz 200 zl sprawdz o 14stej ale fuks jak sprawdzsz odpisz
grzesiu na wieczór z sennych ostało sie 57 21 35 65 67 61 12 40 52 co ci tam pasi...
Co za czasy.. .
Nie ma to już Polaków, żeby ...Talib kulki losował Polakom...
.............................................
Sodoma i Gomora.
Nie ma to już Polaków, żeby ...Talib kulki losował Polakom...
.............................................
Sodoma i Gomora.
ja dopiero na wieczór może coś puszczę,jak postanowię się wynurzyć ,jeszcze mam jedno losowanie mini
zbigniew a co to daje jak te same liczby???
masz w stałych...
na razie sprzątanko i pranko i porządki,także miłego dnia wszystkim i do wieczorka
isla ..ja tu nic nie idzie złapie wygrania ..które nicki ..nie pewnie wygrać
Krzysio...
..............................
..............................
krzysio nie wiadomo jak dzis senne +kradzione...
ZBIEG OKOLICZNOSCI
zbigniew jaki zbieg? jak masz w stałych kilka razy to samo...nie kumam...
ila ...tak na stały typowane on zbignie widać data typowania 22-12-2014
Jedno pytanie kiedy w koncu padnie 11,18,30 to juz 1042losowan
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
zbigniew ...nr los 8464 ,,,masz ostanie 4/5 moje zdanie miesiąc pózniej ..nie bedziesz mial na maxa 5/5
Zbigniew g według mnie słowo przypadek to tylko wytłumaczenie braku zrozumienia okoliczności które doprowadziły do danego zdarzenia.
Witam qrwa jobanym ts ***on. ...y nie dał zarobić oddał wkład 40 zeta
patrzac na tabele wygranych z grudnia mozna mowic że ten miesiac obfituje dosyc mocno w wygrane 10 milionerow w grudniu przybylo i to jescze nie koniec roku
J-23
tomecki72Ja już w nic nie gram,nagrałem na tyle,że więcej nie chcę a TS niech odejdzie do lamusa
Ja obywatel Polski,rządam uczestnictwa w grach światowych loterii liczbowych i nie zmuszania, wydawać pieniędzy , na oszustów z TS-a
Brjan myślałem, że ponownie uderzymy jak za dawnych starych czasów mistrz i jego uczeń a tutaj nici
Ty masz cudowne tabelki, a ja daje cudowne liczby które zamieniają się w
Jestem i żyję w kraju,który jest w Unii Europejskiej i mam takie same prawa jako europejczyk,kto łamie prawa obywatelskie,jest wrogiem polaków i europejczyków,musi ponieśc karę
Minister skarbu państwa Polskiego,minister finansów,powinni tłumaczyć się przed sądem Strazburskim,takie jest moje zdanie
i basta
i basta
tomecki72Typować będę.Będę również dążył ze wszystkich sił aby TS,przestał być molochem na gry losowe-oszusty
trzeba zalozyc sprawe przciwko polsce do strasburga w tym temacie
jak bys kandydatem bym na prezesa TS lub w komisji gier to masz moje poparcie
przynajmniej czasami z taba gadalem tamtych to nawed nikt nie widzial
Właśnie,będę pisał do nowego premiera Polski o przywrucenie udziału we wszystkich grach na równych prawach z europejczykami
Brjan " TS do lamusa "? te 10 osob co wygralo kwoty milionowe tylko w tym miesiacu napewno tak nie mysli
nie kazdy moze wygrywac tak duze kwoty ale warto probowac
nie kazdy moze wygrywac tak duze kwoty ale warto probowac
Żaden członek,ani prezes nie może być powiązany z jakąkolwiek partią polityczną.Wtedy sport,będzie miał większe udziały
zawodnicy nie będą musieli emigrować,by mieć lepszą płace
zawodnicy nie będą musieli emigrować,by mieć lepszą płace
AlbinLotto nie pisz bzdur,jak nie masz dowodów,że to gracze przypadkowi,ja twierdze,ze milionerzy to kolesie
Brjan bzdur? chyba śmieszny jestes jak myslisz ze to jacys kolesie podstawieni
AlbinLotto Przejrzyj sobie,losowania to się przekonasz,kto kase za kumulację zgarniał
Brjan mozesz sobie myslec co chcesz jak sie nie podoba to sie nie gra i tyle w temacie
Brjan
Monet Co doUżywam z umiarem,mam więcej kultury niż nie jeden posełek
Wiecie,moim marzeniem jest wytypować trafnie 6/6 w Lotto wpisać na czat:mp,aby wszyscy wysłali i TS-a oszukali,tak mi dopomuż nauko
Brjan lotto nie jest dobrym rozwiazaniem bo pula by byla za mocno podzielona lepsze lotto plus
Brjan nie zapomni do cyferek dołączyć daty losowania
tomecki72 Za typuję ,wszystkie gry na wieczorne losowania
o godz.19-ej
o godz.19-ej
Anatol się nie odzywa,bo wygrał kasę w euromiliony,z podanych
zestawów liczbowych
zestawów liczbowych